8,46/10

Sites et Paysages Beau-Rivage

Frankrijk, Aveyron, Salles Curan - Bekijk op de kaart 312 klantenbeoordelingen Informatie over de camping
Schrijf een review
Camping2Be Winner 2024
Sites et Paysages Beau-Rivage - image n°1 - Camping2Be Meer foto's

Gedetailleerde opmerkingen over de camping

Netheid 8,6
Accommodatie/Staanplaats 8,9
Comfort 8,2
Ontvangst 8,7
Services 8
Prijs/kwaliteitverhouding 7,9
Bekijk alle gedetailleerde waarderingen

Beoordelingen (312)

Beoordelingen die niet ouder zijn dan twee jaar en een controle hebben ondergaan
Schrijf een review
7,88 /10
Y Yohan H. Gepubliceerd op 20-09-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Prachtige omgeving mooi om te fietsen

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement

Mooi uitzicht op het meer

Het antwoord van het bedrijf

Bonjour Yohan, Hartelijk dank voor uw feedback. We kijken er naar uit u weer te zien.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 7
Ontvangst 8
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Regio 9
7,33 /10
M Maris V. Gepubliceerd op 28-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Prachtig uitzicht over het meer. Camping heeft ruime plaatsen en voldoende voorzieningen. Dichtbij allerlei watersportvoorzieningen.

De paadjes zijn smal dus krap inparkeren op je kampeerplaats. Voorzieningen zijn prima maar mij was onduidelijk of het voor de mannen of vrouwen was. ( is niet zo erg). De prijzen voor extra personen ( kinderen boven de 12 ) zijn hoog. Dat maakt het een prijzige camping als je veel kinderen hebt.

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement

Mooi uitzicht

Krap inparkeren

Het antwoord van het bedrijf

Hello Maris. Thank you for your opinion and comments. It is very kind. We wish you a good day. We hope to see you soon.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 7
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 7
Ontvangst 7
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 7
Activiteiten / Animatie 7
Regio 8
7,88 /10
W Willy E. Gepubliceerd op 27-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Nette camping. Goede hygiëne. De eigenaren zijn vriendelijk en doen hun best om het iedereen naar de zin te maken. Wij hadden een grote staanplaats. Veel nationaliteiten op de camping.

———

Beoordeling van de accommodatie : Comfort standplaats

Prima grote plaats met veel schaduw.

——-

Het antwoord van het bedrijf

Hallo Willy, dank u voor uw mening en uw advies. We kijken er naar uit u spoedig te zien. Prettige dag nog.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 8
Ontvangst 8
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Regio 7
7,22 /10
R Roelof S. Gepubliceerd op 26-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Het meer met trampoline en de kleinschaligheid

WiFi deed het niet. Dit buiten de schuld van de camping. We hadden voor een week betaald en hadden slechts drie dagen WiFi. Geen enkele coulance van de receptie. Ze verkopen wel WiFi maar van verantwoordelijkheid geen enkele sprake. De klant hierin tegemoet komen had beter gekund. En paspoort afgeven in ruil voor de sleutel van de slagboom moet niet kunnen.

Beoordeling van de accommodatie : Comfort standplaats

Wij hadden een ruime plaats voor onze vouwwagen.

Er was niet overal een wateraansluiting bij iedere plaats. Maar dat was ook weer niet zo heel erg.

Het antwoord van het bedrijf

Hello Roelof, thank you for your opinion and your advice. We look forward to seeing you soon. Have a nice day

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 7
Ontvangst 6
Services 8
Prijs/kwaliteitverhouding 7
Activiteiten / Animatie 7
Regio 6
8,11 /10
E erwin W. Gepubliceerd op 26-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

het uitzicht, de rust

het sanitair was in orde maar kon iets vaker gepoetst worden

Beoordeling van de accommodatie : Comfort standplaats

zeer ruime plaats vlak aan het meer

Het antwoord van het bedrijf

hallo Erwin, vielen Dank für Ihre Meinung und Ihre Ratschläge. Wir freuen uns, Sie bald bei uns begrüßen zu dürfen. Einen schönen Tag

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 7
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 8
Ontvangst 8
Services 8
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Activiteiten / Animatie 8
Regio 8
10 /10
R Ronald L. Gepubliceerd op 18-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Heerlijke Franse camping met weinig nederlanders

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement Bord du lac

Grote campeer plekken

Het antwoord van het bedrijf

holla Ronald. thank for your opinion. See you next year

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Ontvangst 10
Services 10
Prijs/kwaliteitverhouding 10
Regio 10
9 /10
I ingrid V. Gepubliceerd op 15-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

mooie terrassencamping erg rustig

in de omgeving wel wat dorpjes, maar al gauw 45 minuten rijden

Beoordeling van de accommodatie : Cottage FAMILY (overdekt terras) nieuw voor 2022

mooie cottage!

Het antwoord van het bedrijf

hello Ingrid, thank you for you opinion

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 9
Ontvangst 10
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 9
Activiteiten / Animatie 7
Regio 10
9,38 /10
P Pamela B. Gepubliceerd op 05-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Heerlijke vakantie gehad bij camping Beau Rivage. Op een paar minuten lopen van het meer Lac de Pareloup stond onze stacaravan met mooie veranda. De stacaravan is voorzien van alle gemakken. Het is een rustige camping in een mooie omgeving met op loopafstand een paar restaurants. Elke dag konden we vers stokbrood, croissants en chocolade broodjes reserveren. De medewerkers bij de receptie staan altijd voor je klaar!

De campingwinkel had wat mij betreft wel iets uitgebreider gemogen, bijvoorbeeld door een assortiment van broodbeleg toe te voegen.

Beoordeling van de accommodatie : MH (economic) KLEINE DETENTE (overdekt terras)

Mooi overdekt terras, schoon, prachtig uitzicht over het meer, binnen met de deuren dicht geen last van geluiden van anderen op de camping.

Het keukengerei kan wat mij betreft wel iets beter zoals bijvoorbeeld twee snijplanken in plaats van één en betere snijmessen. Ook vond ik het bed niet heel fijn liggen.

Het antwoord van het bedrijf

HALLO Pamela Hartelijk dank voor uw mening over onze camping. We zijn erg blij dat u een goed verblijf heeft gehad. We kijken er naar uit om u spoedig weer te zien.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Ontvangst 8
Services 10
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Regio 10
8 /10
L Laurens G. Gepubliceerd op 04-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Heerlijk om zo aan het water te staan.

Je moet geluk hebben dat niet iemand pal voor je gaat staan waardoor je uitzicht weg valt. Wij hadden geluk.

Beoordeling van de accommodatie : Comfort standplaats

Mooi uitzicht

Niet vlak. We kregen de caravan niet in de buurt van waterpas.

Het antwoord van het bedrijf

Hello Laurens. Thank you for your opinion and comments. We look forward to seeing you soon

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 7
Accommodatie/Staanplaats 7
Comfort 8
Ontvangst 9
Services 8
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Regio 8
7,75 /10
C Cors S. Gepubliceerd op 03-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

lekker ontspannen, wandelen, zwemmen en suppen.

Douches waren matig schoon.

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement Bord du lac

prachtig uitzicht over het meer

geen

Het antwoord van het bedrijf

Hello Cors. thank you for your opinion. I look forward to seeing you soon

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 5
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 8
Ontvangst 9
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 7
Regio 9
8,62 /10
S Senne J. Gepubliceerd op 02-08-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Mooie accomodatie, vriendelijk onthaal en receptie. Snelle service. Park mooi onderhouden. Vlotte service voor de boot (in en uit het water).

Restricties aan het zwembad. Geen drinken, geen ligstoelen, geen zwemshort voor de mannen.

Beoordeling van de accommodatie : Cottage ETOILE (overdekt terras) new 2022

Proper, efficiënt ingericht, modern.

Geen opmerkingen.

Het antwoord van het bedrijf

Hello Senne, thank you for your opinion about our campsite. we look forward to seeing you soon

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 9
Ontvangst 10
Services 6
Prijs/kwaliteitverhouding 9
Regio 7
8,88 /10
H Hans W. Gepubliceerd op 30-07-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Onze plaats aan het meer

De afwas zone kan een renovatie gebruiken. Het aanbod in het winkeltje is vrij duur.

Beoordeling van de accommodatie : Standplaats Comfort Meerzijde 2 pers + elec

Top! We hadden een plaats vlak aan het water met een mooi uitzicht

Niets

Het antwoord van het bedrijf

Hello Hans, Thank you for your opinion and comments. See you soon

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 7
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Ontvangst 10
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 7
Regio 10
8,88 /10
D Dominique L. Gepubliceerd op 18-07-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Heel dicht bij het water

Receptie vroeg dicht, winkel iets ruimer assortiment

Beoordeling van de accommodatie : Cottage FAMILY (overdekt terras) nieuw voor 2022

Te weinig sla kommen 2 hele grote en dan niets meer iets kleinere kommen

Niets

Het antwoord van het bedrijf

Thank you for your opinion. I look forward to seeing you soon

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 8
Ontvangst 8
Services 9
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Regio 10
9,25 /10
F Frieda A. Gepubliceerd op 18-07-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Mooi chalet, net nieuw, fijne host, zeer vriendelijk. Alles aanwezig

We moesten een beetje zoeken naar gezellige dorpjes

Beoordeling van de accommodatie : Cottage FAMILY (overdekt terras) nieuw voor 2022

Mooi, alles aanwezig

De lakens aanwezig op de camping zijn van papier,dus eigen lakens meenemen

Het antwoord van het bedrijf

Thank you for your opinion. I look forward to seeing you soon

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Ontvangst 9
Services 10
Prijs/kwaliteitverhouding 10
Regio 7
8,56 /10
M Menne D. Gepubliceerd op 12-07-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Mooie terras camping met ruime comfort plaatsen. Mooi en modern sanitair die keurig schoon werd gehouden. Vriendelijk ontvangst door de eigenaars echtpaar. Prima restaurant met kleine kaart. Water temperatuur van het meer was aangenaam. De stad Rodez met z’n mooie kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Grotere supermarkten op ca. 10 km e.v. In de directe omgeving is , uitgezonderd het meer, niet echt veel te beleven.

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement

Ruim, gras

Plaats was Iets hellend.

Het antwoord van het bedrijf

Hallo, Dank u voor uw mening over onze camping en de regio. Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen voor een nieuw verblijf aan het meer van Pareloup

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 9
Ontvangst 9
Services 9
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Activiteiten / Animatie 8
Regio 7
9,75 /10
R Ronald B. Gepubliceerd op 27-06-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Standplaats aan het meer prachtige zonsondergang.

Niets

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement Bord du lac

De vrijheid van het uitzicht

Het antwoord van het bedrijf

Hallo Ronald, dank u voor uw mening. Ik kijk ernaar uit om je snel te zien

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Ontvangst 10
Services 10
Prijs/kwaliteitverhouding 10
Regio 8
8,5 /10
M Michel V. Gepubliceerd op 26-06-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Zeer vriendelijke ontvangst. Grote staanplaatsen met fantastisch zicht op het meer. Mooi zwembad

Persoonlijk vind ik toiletten zonder wc-bril niet aangenaam. Sommige staanplaatsen kunnen moeilijk bereikbaar zijn met grote campers en caravans. Restaurant en afhaalmaaltijden enkel mogelijk in juli en augustus.

Beoordeling van de accommodatie : Comfort standplaats

Nihil

Nihil

Het antwoord van het bedrijf

Hallo Michel, dank u voor uw opmerkingen over onze camping. We kijken ernaar uit u te verwelkomen

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 7
Ontvangst 10
Services 7
Prijs/kwaliteitverhouding 9
Regio 9
7,44 /10
R Robert B. Gepubliceerd op 19-06-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Prima naar ons zin gehad.

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement

Prima

Het antwoord van het bedrijf

Hallo, dank u voor uw beoordeling, we zijn erg blij dat u een goede tijd had op onze camping. Tot ziens.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 7
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 8
Ontvangst 8
Services 8
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Activiteiten / Animatie 4
Regio 8
9,12 /10
Y Yohannes S. Gepubliceerd op 27-05-2022
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Heel mooi uitzicht op het meer

Betaalde wifi

Beoordeling van de accommodatie : Emplacement Bord du lac

Het uitzicht

Betaalde wifi

Het antwoord van het bedrijf

Hallo Yohannes. voor uw bericht en commentaar. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf. Prettige dag nog.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 8
Ontvangst 10
Services 8
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Regio 9
8,33 /10
L Leonardus B. Gepubliceerd op 06-07-2024
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Beau camping. Très propre.

TV et Wi-Fi payant. Le soleil pas au rendez-vous ☔.......

Beoordeling van de accommodatie : Chalet BASTIDON (overdekt terras)

Chalet impeccable

Néant oki

Het antwoord van het bedrijf

Bonjour, Leonardus, merci pour votre avis sur votre séjour. Nous sommes content que vous ayez passé un bon moment parmi nous malgré la météo. A très bientôt

Vertaal de opmerkingen in Nederlands
Vertaald uit het Frans Bekijk de originele tekst

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 9
Ontvangst 8
Services 9
Prijs/kwaliteitverhouding 8
Activiteiten / Animatie 7
Regio 8
MEER RESULTATEN

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen