Beoordeling van Centre de Vacances Naturiste le Colombier

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,7
De accommodaties
 
 
8,8
Regio
 
 
8,3
Hygiëne
 
 
8,8
Comfort
 
 
8,6
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,4
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
8,4
Animatie
 
 
7,7
x
x

Een vraag stellen

Le Colombier
85210 Saint Martin-Lars en Sainte-Hermine
Pays-de-la-Loire
Telefoon : +33 (0)2 51 27 83 84

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014 Camping2Be Winner 2013
Zoeken

242 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 31 meningen 8,49
  • 12 meningen 8,7
  • 55 meningen 8,76
  • 107 meningen 8,5
  • 7 meningen 8,39
  • 2 meningen 7,72

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 13 meningen 7,97
  • 4 meningen 8,56
  • 7,88 / 10
    senioren (echt)paar Van 09/09/2017 tot 23/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fantastische tent"

    Prettige camping, behulpzame mensen, veel ruimte.

    Erg gammele wifi. En alleen bij de 'centrale ruimten'.

    Beoordelingen Luxury Lodge

    Mooie luxe tent. Prima douche. lekker ruim terras voor de tent. Veel privacy.

    Helaas geen wifi in de tent. En ook geen verwarming, wat bij temperaturen tot 6 a 7 graden 's nachts wel prettig zou zijn. Vooral 's avonds had dat de kou wat kunnen verminderen. (Maar goed, het was ook september.)

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
  • 7,88 / 10
    senioren (echt)paar Van 01/09/2017 tot 09/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Aangenaam verblijf"

    Goed verzorgde camping

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt ! We zijn blij te lezen dat u hier een aangenaam verblijf heeft gehad :-)

    Beoordelingen Mobil Home Loggia

    Goedverzorgd

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
  • 7,5 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 30/07/2017 tot 17/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fijne camping"

    Thuis in verschillende talen. Gastvrije medewerkers. Denken mee voor oplossingen; We hadden niet genoeg kabel voor de electra. Konden extra kabel lenen. Kunt er lekker eten in het restaurant. Ook voor de kinderen was er iets te vinden wat ze lusten.

    Op de wc´s aan de buitenzijde werd door mensen gewoon gerookt. Als niet roker zie ik dat liever niet dan wel. Werd wel goed schoongemaakt, volgende dag niets meer van te zien (tot de roker(s) terug kwamen).

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een bericht achter te laten en zijn wij blij te lezen dat u een fijn verblijf hebt gehad hier op Le Colombier. Hopelijk tot een volgende keer :-)

    Beoordelingen Pakketprijs 2 personen

    Ruime plaats. Fijn dat we zelf een plekje konden kiezen. Groene omgeving. Goed afgezonderd.

    Winkeltje had beperkte openingstijden.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
  • 9,25 / 10
    jong stel Van 14/08/2017 tot 20/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Zalig gevoel en verblijf "

    Mooie en grote camping en zalige huisjes en heel lekker eten in het restaurant.

    Weinig georganiseerde activiteiten (enkel petanque)

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw reactie :-) Fietsen zijn te huren in de omliggende dorpjes. Hopelijk tot een volgende keer ! :-)

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen Mobil Home Loggia

    Mooie en ruime plaatsen om tenten of mobil homes te zetten en de vaste huisjes zijn super

    Weinig georganiseerde activiteiten, ik zou er fietsen te huur zetten zodat je in de buurt eenq kan rond fietsen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    10
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 12/08/2017 tot 19/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Heerlijk ontspannen in luxe lodge"

    Rust, ruimte, privacy, prachtige lodge, prima keuken en veel biersoorten.

    Geluid hanen, ezels, honden

    Het antwoord van het bedrijf

    Heel erg bedankt voor de leuke reactie :-) We zullen ons best doen om dit ongemak te verhelpen! Hopelijk tot een volgende keer :-)

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen Luxury Lodge

    Prima uitgeruste lodge met groot terras waar je ook met minder weer buiten kunt zitten

    Handdoekhaakjes in doucheruimte en keuken ontbreken

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 8,75 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 29/07/2017 tot 12/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "prima vakantie"

    - Rustige camping, maar niet te stil. - Ruime plekken. - Leuke animatie voor (jonge) kinderen. - Ze hebben NL frikandellen en kroketten. - Goede sfeer en leuke mensen. - Behulpzaam personeel.

    - De ligbedden bij het zwembad hebben maar 1 stand. - Prijzen van de drankjes in de bar .

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een bericht achter te laten en zijn wij erg blij te lezen dat u een fijn verblijf hebt gehad bij ons. We doen ons beste om de bar tarieven zo laag mogelijk te houden. Volgens vele van onze gasten zijn onze bar tarieven lager dan op andere campings. Wat betreft de ligbedden bij het zwembad : wij hebben ervoor gekozen om ze 1-stand te zetten en hebben wij er stoelen bij gezet. Hopelijk tot een volgende keer ! :-)

    Beoordelingen Mobil home Sélénia

    Ruime mobil home. Zag er heel netjes uit.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 7,38 / 10
    gezin met tiener(s) Van 03/08/2017 tot 05/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Tussenstop"

    Lekker ruim

    De ontvangst, iets meer een welkom-gevoel geven. Bijvoorbeeld door een drankje aan te bieden, meer uitleg of een korte rondleiding te geven (we waren er voor het eerst).

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een berichtje achter te laten :-) Helaas, kunnen wij niet meer iedereen een rondleiding geven, vandaar dat we op een plattegrond het terrein laten zien. Hopelijk tot een volgende keer :-)

    Beoordelingen Mobil Home Rivièra

    Voor 3 personen net genoeg ruimte.

    Keukentje wat krap en wat weinig (geschikte) pannen.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    8
  • 9,12 / 10
    senioren (echt)paar Van 24/07/2017 tot 05/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "vakantie"

    rustige en goed verzorgd

    Het antwoord van het bedrijf

    Heel erg bedankt voor de positieve reactie :-) Hopelijk tot een volgende keer!

    Beoordelingen Mobil Home Mercure terras

    zeer netjes

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 11/07/2017 tot 03/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Heerlijke plek om accu weer op te laden."

    Alles wat je nodig hebt is op de camping aanwezig. Zonder commercie.

    Combinatie bar en toiletvoorziening is niet optimaal.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor de reactie! We zullen zo snel mogelijk iets aan het terras doen :-) Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer.

    Beoordelingen Mobil Home Mercure terras

    Ruime plaatsen. Prima prijs kwaliteitverhouding.

    Terras vraagt aandacht.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
  • 9,12 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/07/2017 tot 27/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Heel comfortabel kamperen in bekende gemoedelijke sfeer"

    We waren in 1993 voor het eerst op Le Colombier en hoewel het terrein wat veranderd is (we zijn er 14 jaar niet geweest), is de sfeer, rust en ruimte onveranderd goed gebleven. En dat geldt ook voor de omgeving.

    Die zouden we niet kunnen bedenken!

    Het antwoord van het bedrijf

    Heel erg bedankt voor de positieve reactie! We hebben inderdaad het terras groter gemaakt om extra te genieten van het prachtige uitzicht. We hopen u spoedig weer te kunnen verwelkomen.

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen Luxury Lodge

    De lodge voelt net als kamperen in een tent, maar dan luxe. Dat kampeergevoel geldt ook voor de temperatuur; op een hete dag snel afgekoeld, maar in een heldere nacht kan het frisjes worden. De ligging is fantastisch en het terras gigantisch (veel groter dan op de foto op de site; zie bijgaande foto). We hebben wel zelf kampeerstoelen meegenomen omdat het - overigens mooie - houten meubilair wat spartaans leek om te zonnen. Dat bleek een goede zet. Het was een heerlijk verblijf!

    geen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9