Camping Les Cigales

x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,5
Regio
 
 
9,4
Hygiëne
 
 
8,3
Comfort
 
 
8,2
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,6
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
8
Animatie
 
 
8
Zwemplezier
 
 
8,1
Eetgelegenheid
 
 
7,8
Activiteiten voor de kinderen
 
 
7,7
x Een vraag stellen

L'Hospitalet
46500 ROCAMADOUR
Occitanië
Telefoon : 05 65 33 64 44

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
170 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 72 meningen 8,45
  • 26 meningen 8,2
  • 20 meningen 8,92
  • 32 meningen 9,02
  • 10 meningen 9,22
  • 10 meningen 8,2
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 34 meningen 9,15
  • 136 meningen 8,47
  • 6,22 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/07/2018 tot 03/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Eenvoudige camping, leuk voor een paar dagen"

    Dicht bij Rocamadour. Veel in de omgeving te doen. De grotten van Padirac zijn zeker een bezoekje waard! Wel even vooraf reserveren via de website. Toiletten/douche werden goed schoon gehouden. Zwembad erg simpel, maar prima om even af te koelen.. Wij zijn 5 dgn gebleven, dat was naar onze mening meer dan genoeg. Al vinden we deze camping wel een aanrader als uitvalsbasis om de prachtige omgeving te bekijken!

    Kleine eenvoudige camping. De weg op de camping is niet geasfalteerd en door de droogte stuift het dus erg als er auto’s rijden. Het opblaaskussen voor kinderen gaat op het heetst van de dag aan en om half 9 alweer uit. Het was wel een leuke extra voor de kids..

    Het antwoord van het bedrijf

    Merci d’avoir pris le temps de déposer un commentaire. Nous serions ravis de vous revoir parmi nous l'an prochain. Cordialement, l'équipe des Cigales***

    Beoordelingen Standplaats

    Ruime staanplaatsen

    Erg harde grond dus zorg voor spijkerharingen!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    5
    Zwemplezier
     
     
    6
  • 9,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 21/08/2017 tot 07/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "gezellige camping"

    Zeer behulpzaam klantvriendelijk

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw complimenten.Tot binnenkort. Sincerely, Valérie

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 31/07/2017 tot 02/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super ontspannen camping voor iedereen. "

    Gastvrijheid en hygiëne

    Geen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dank u voor uw grote waardering. Hoop je terug in Rocamadour hebben. Merci pour votre superbe appréciation. Au plaisir de vous revoir parmi nous à ROCAMADOUR.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 7,9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 16/07/2017 tot 27/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Leuk verblijf."

    Leuke en rustige camping. Zeer vriendelijk onthaal en bediening in de bar. Boekje en stand waar brochures liggen waaruit je verschillende uitstappen en of aktiviteiten kan mee plannen.

    Wat verouderd sanitair maar viel al bij al goed mee.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dank u voor uw positieve opmerking over de standplaatsen en het welkome boekje dat u heeft geholpen om de regio te ontdekken, we zijn verheugd dat u van uw verblijf genoten heeft. Met vriendelijke groet, LES CIGALES Nous vous remercions pour votre commentaire positif concernant les emplacements et le livret d'accueil qui vous a permi de bien découvrir la région, nous sommes ravis que vous ayez aimé votre séjour. Cordialement, LES CIGALES

    Beoordelingen Standplaats

    Mooie en grote standplaats. Mogelijk om de eigen plaats te kiezen. Gelijk waar je staat ben je altijd dicht bij sanitair.

    Wat verouderd sanitair maar viel al bij al goed mee.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 8,75 / 10
    gezin met tiener(s) Van 10/06/2017 tot 08/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "vacantie"

    Heleboel

    Bijna niks

    Het antwoord van het bedrijf

    Dear family Becx, It was a real pleasure to welcome you on our campsite LES CIGALES *** We are very happy that you've enjoyed your stay at ROCAMADOUR. Looking forward to meet you again next year. Sincerly, Valérie, Hérine and Eric

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 9 / 10
    en couple senior Van 08/09/2018 tot 15/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Séjour formidable"

    Un séjour formidable, une région magnifique, des vacances extra

    Beoordelingen Chalet Ballario

    L' ambiance bois, chaleureux, l'ombrage, l'emplacement

    Il manque un store devant pour donner de l'ombre car en après-midi et soirée le soleil donne de pleine face et donc chaleur et inconfort sur la terrasse et dans le chalet.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 9,33 / 10
    en famille avec bébé(s) Van 02/09/2018 tot 09/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Juste génial !!! "

    Nous avons passer une semaine avec notre fille de 13mois , c’était juste parfait , l’hébergement a répondu à nos attentes , le camping est très ombrager , calme et bien entretenu. Un accueil très chaleureux, à l’écoute et gentil . La piscine est superbe et agréable. L’espace jeux pour enfants a eu du succès , notre fille a adorer . Je vous recommande fortement ce superbe camping qui est idéalement placer à rocamadour, et proche de plusieurs site comme la forêt des singes et le parc animalier de Gramat, ou de toutes commodités comme le supermarché.

    Si j’avais une remarque à faire , c’est qu’on aurait appréciée que le camping organise une soirée spéciale dans la semaine , je pense que nous aurions pas été les seuls :)

    Beoordelingen Chalet Moréa

    Très mignon , spacieux , bien agencée ! Nous avons apprécié tout l’équipement cuisine , il ne manquer rien ! La terrasse était très agréable

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 8,12 / 10
    en couple senior Van 02/09/2018 tot 09/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "vacances reussies"

    région magnifique

    Beoordelingen Chalet O'Hara

    la propreté du mobilhome a notre arrivé

    très peu de place dans les chambres à coucher

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 7,5 / 10
    en famille avec bébé(s) Van 11/08/2018 tot 18/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Bon séjour"

    Tout s'est bien passé, aucun dysfonctionnement.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    5
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
  • 7,45 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 25/08/2018 tot 01/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Sejour agreable dans une ville magnifique"

    Le calme ,

    Manque de communication avec les animateurs. Peu d encadrement pour l activité canoë. Le service restauration ferme avant l heure et le bar ne fournit pas les cocktails demandés. ...

    Het antwoord van het bedrijf

    Nous vous remercions d'avoir partagé avec nous vos impressions suite à votre séjour et sommes Nous restons attentifs à toutes vos remarques, afin d'améliorer sans cesse la qualité de nos prestations. Cordialement, Eric et Valérie

    Beoordelingen Bungalow 3 kamers

    Très fonctionnel mais la chambre parentale très exigue. .

    Les couvertures pleines de poils d animaux

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    6
    Eetgelegenheid
     
     
    6