Geef uw mening

Camping Les Cigales

8,62 /10
Super 173 Klantenmeningen Lees alle meningen
Bedrijf Camping Les Cigales - Rocamadour
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,5
Regio
 
 
9,4
Hygiëne
 
 
8,4
Comfort
 
 
8,2
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,6
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
8
Animatie
 
 
8
Zwemplezier
 
 
8
Eetgelegenheid
 
 
7,8
Activiteiten voor de kinderen
 
 
7,7
173 Beoordelingen van deze camping
Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,85 Standplaats
Standplaats
8,91 Pipowagen
Pipowagen
9,07 Bungalow
Bungalow
9,37 Chalet Moréa
Chalet Moréa
9,06 Chalet Ballario
Chalet Ballario
9,29 Chalet O'hara
Chalet O'hara
9,05 Bungalow 3 Kamers
Bungalow 3 Kamers
Per verblijfstype
  • 72 meningen 8,46
  • 27 meningen 8,24
  • 20 meningen 8,83
  • 34 meningen 9,05
  • 11 meningen 9,3
  • 9 meningen 8,17
Per verblijfsperiode
  • 34 meningen 9,15
  • 134 meningen 8,46
  • 5 meningen 9,48
Per taal
  • Alle talen (173)
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels
  • 6,22 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/07/2018 tot 03/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Eenvoudige camping, leuk voor een paar dagen"

    Dicht bij Rocamadour. Veel in de omgeving te doen. De grotten van Padirac zijn zeker een bezoekje waard! Wel even vooraf reserveren via de website. Toiletten/douche werden goed schoon gehouden. Zwembad erg simpel, maar prima om even af te koelen.. Wij zijn 5 dgn gebleven, dat was naar onze mening meer dan genoeg. Al vinden we deze camping wel een aanrader als uitvalsbasis om de prachtige omgeving te bekijken!

    Kleine eenvoudige camping. De weg op de camping is niet geasfalteerd en door de droogte stuift het dus erg als er auto’s rijden. Het opblaaskussen voor kinderen gaat op het heetst van de dag aan en om half 9 alweer uit. Het was wel een leuke extra voor de kids..

    Het antwoord van het bedrijf

    Merci d’avoir pris le temps de déposer un commentaire. Nous serions ravis de vous revoir parmi nous l'an prochain. Cordialement, l'équipe des Cigales***

    Beoordelingen Standplaats

    Ruime staanplaatsen

    Erg harde grond dus zorg voor spijkerharingen!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    5
    Zwemplezier
     
     
    6
  • 9,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 21/08/2017 tot 07/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "gezellige camping"

    Zeer behulpzaam klantvriendelijk

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw complimenten.Tot binnenkort. Sincerely, Valérie

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 31/07/2017 tot 02/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super ontspannen camping voor iedereen. "

    Gastvrijheid en hygiëne

    Geen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dank u voor uw grote waardering. Hoop je terug in Rocamadour hebben. Merci pour votre superbe appréciation. Au plaisir de vous revoir parmi nous à ROCAMADOUR.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 7,9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 16/07/2017 tot 27/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Leuk verblijf."

    Leuke en rustige camping. Zeer vriendelijk onthaal en bediening in de bar. Boekje en stand waar brochures liggen waaruit je verschillende uitstappen en of aktiviteiten kan mee plannen.

    Wat verouderd sanitair maar viel al bij al goed mee.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dank u voor uw positieve opmerking over de standplaatsen en het welkome boekje dat u heeft geholpen om de regio te ontdekken, we zijn verheugd dat u van uw verblijf genoten heeft. Met vriendelijke groet, LES CIGALES Nous vous remercions pour votre commentaire positif concernant les emplacements et le livret d'accueil qui vous a permi de bien découvrir la région, nous sommes ravis que vous ayez aimé votre séjour. Cordialement, LES CIGALES

    Beoordelingen Standplaats

    Mooie en grote standplaats. Mogelijk om de eigen plaats te kiezen. Gelijk waar je staat ben je altijd dicht bij sanitair.

    Wat verouderd sanitair maar viel al bij al goed mee.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 8,75 / 10
    gezin met tiener(s) Van 10/06/2017 tot 08/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "vacantie"

    Heleboel

    Bijna niks

    Het antwoord van het bedrijf

    Dear family Becx, It was a real pleasure to welcome you on our campsite LES CIGALES *** We are very happy that you've enjoyed your stay at ROCAMADOUR. Looking forward to meet you again next year. Sincerly, Valérie, Hérine and Eric

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9