x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,9
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,3
Hygiëne
 
 
8,9
Comfort
 
 
8,6
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,8
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
8,4
Animatie
 
 
8,4
Zwemplezier
 
 
9,1
x Een vraag stellen

lieu dit la sole
46130 PUYBRUN
Occitanië
Telefoon : 05.65.38.52.37

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015
Zoeken
62 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 33 meningen 8,95
  • 12 meningen 8,98
  • 5 meningen 8,79
  • 8 meningen 8,7
  • 1 meningen 7,1
  • 2 meningen 8,83
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 11 meningen 8,78
  • 51 meningen 8,88
  • 7,33 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 03/06/2017 tot 10/06/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Gewoon goed"

    Leuk compact en net

    Weinig voorzieningen in de buurt

    Beoordelingen COCO SWEET

    Nette accommodatie

    Geen stromend water

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,2 / 10
    jong stel Van 30/07/2016 tot 13/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Ervaring camping La Sole"

    Het terrein in het algemeen ziet er verzorgd en netjes uit. Wel merk je aan alles dat er veel verouderd is (de huidige eigenaren zijn druk om alles op te knappen). Wij hadden een mooi plekje op de camping met onze huurtent, keurig uit de zon zoals we gevraagd hadden. De plaats Puybrun is niet groot, maar je zit wel in de buurt van allerlei toeristische plaatsen. Zoek je een rustige camping, dan zit je hier prima. Bovendien kom je er bijna geen Nederlanders tegen, het is een camping waar 90% Frans is.

    Het grootste minpunt vonden wij het sanitair. Alle kranen op de camping zijn voorzien van drukknoppen, maar bij veel kranen stopt het water ook direct bij het loslaten van de knop. Niet onoverkomelijk, wel heel onhandig. Daarbij hadden wij iets meer mensen verwacht die Engels zouden verstaan, aangezien ze daarmee adverteren. In totaal is dat 1 persoon, de rest doet echt alles in het Frans.

    Beoordelingen Huurtent

    Ruime tent, prima voor twee personen. Twee kinderen passen er nog makkelijk bij.

    Er ontbraken wat dingen die wij wel verwacht hadden, zoals een waterkoker of koffiezetapparaat. Daarnaast waren de aanwezige pannen echt beroerd, een eitje bakken was een hele uitdaging.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,75 / 10
    senioren (echt)paar Van 09/08/2016 tot 16/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping"

    Mooie staanplaatsen goede voorzieningen vriendelijke behandeling

    Verouderd sanitair

    Beoordelingen Kampeerplaats 100-140m² / auto + tent, caravan of camper

    Prima plaatsen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 8,89 / 10
    en jeune couple Van 19/05/2018 tot 26/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Merci"

    L'accueil et la réactivité des propriétaires, la localisation, la piscine chauffée, la taille du camping à échelle humaine et plein d'autres choses.

    La proximité du contournement du village qui fait qu'on peut entendre légèrement la circulation. Pour info, nous habitons à la campagne, ce qui peut expliquer notre sensibilité au bruit

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Nous vous remercions d'avoir pris le temps de déposer votre avis et heureux que votre séjour vous ai convenu. Je tiens néanmoins à préciser concernant le ménage que celui-ci est fait par nos soins entre chaque résident. Le sol était collant et nous tenons à nous en excusé. Nous utilisons depuis peu de temps un nouveau désinfectant écologique et non allergène très concentré. Or je n'ai pas encore réussi à trouver la dose correcte de dilution qui permette une bonne action du produit sans un rinçage approfondit. Souhaitant votre indulgence, et au plaisir de vous revoir dans notre belle région. Cordialement Valérie

    Beoordelingen Gite - Vakantiehuis Comfort

    L'originalité, l'agencement.

    Le ménage : le sol était un peu collant, il n'avait peut être pas été rincé par le précédent locataire.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,1 / 10
    entre amis Van 17/05/2018 tot 21/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Séjour à 9 mobil homes pour environ 32 personnes"

    le cadre, l'accueil à l'arrivée, puis lorsque certains de notre groupe parlaient un peu trop haut le soir (disons la nuit).

    L'incident d'avoir branché une bouilloire qui a fait 'disjoncté (ou bien nous pensons plutôt à faiblesse de la ligne') un mobil home. J'ai lu qu'il ne fallait pas brancher de plancha ou de barbecue électrique (normal puisque l'ets en loue), mais pas lu pour un appareil tel qu'une bouilloire, alors qu'il y a un radiateur électrique qui doit consommer plus que ledit appareil.

    Beoordelingen Stacaravan 4 pers + Terras

    bien

    ras à mon m-b

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    2
    Animatie
     
     
    2
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 9,6 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 05/05/2018 tot 12/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Très beau séjour"

    Très bon accueil. Très bel endroit

    Beoordelingen Stacaravan 4 pers + Terras

    Il manque peut être un four

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 10 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 23/04/2018 tot 26/04/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "superbe séjour "

    un très bonne accueil, établissement très bien entretenue et bien sécurisé bravo continuer

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Nous sommes ravi que notre camping ait contribué à rendre vos vacances agréables. Nous prenons bonne note de votre remarque et prévoyons des allumettes pour la saison lol. Valerie et Fred

    Beoordelingen Stacaravan 4 pers + Terras

    très fonctionnelle et agréable . juste un petit clin d’œil prévoir un allume gaz pour les non fumeurs !!!!!!!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 8,88 / 10
    senioren (echt)paar Van 30/03/2018 tot 02/04/2018
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Très bon séjour "

    De receptie en de regio.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 9,75 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/09/2017 tot 30/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Empfehlenswert "

    Freundlicher Empfang, Gute Ausstattung des Mobilheims

    Beoordelingen Stacaravan 4 pers + Terras

    Sehr sauber

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
  • 8,5 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 19/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "vacance a puybrun"

    de regio

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8