Camping Qualité Le Paisserou

x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,4
Regio
 
 
9,1
Hygiëne
 
 
8,6
Comfort
 
 
8,3
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,7
Receptie
 
 
9,2
Services
 
 
8,5
Animatie
 
 
7,7
Zwemplezier
 
 
8,6
Eetgelegenheid
 
 
7,5
Activiteiten voor de kinderen
 
 
8
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,6
x Een vraag stellen

Roc du Pont
12270 Najac
Occitanië
Telefoon : 05 65 29 73 96

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
91 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 36 meningen 8,93
  • 27 meningen 8,21
  • 13 meningen 8,79
  • 11 meningen 8,32
  • 4 meningen 7,88
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 7 meningen 9,08
  • 84 meningen 8,53
  • 6,2 / 10
    jong stel Van 22/07/2018 tot 26/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Aantal vebeterpunten"

    Rustig Netjes

    Slecht gemaaid Openingstijden zwembad betreurend Zwemkleding ouderwets

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, First of all, thank you for your review. We will make sure our pitches are shorn more often. About the swimming pool, I would like to remind you that we don't own it. It is the town hall that owns it and we offer you a free access to it. We will send the review to them but we can't guarantee of any changes for the years to come. We wish you a wonderful day, Léa

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    5
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    4
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    6
    Eetgelegenheid
     
     
    4
  • 7,54 / 10
    gezin met tiener(s) Van 27/07/2017 tot 13/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie camping, niet voor tieners"

    mooi aan de rivier, omgeving is prachtig zwembad prima wel jammer dat je op de harde stenen moet zitten (geen grasveldje of bedjes) sanitair schoon en mooi

    Er is voor tieners geen vertier, als de camping vol is dan is er bij het kamperen een wachtrij bij de wc's/toiletten

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    5
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    4
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    5
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 6,25 / 10
    gezin met tiener(s) Van 05/08/2017 tot 19/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie ligging, aardige mensen, maar niets voor tieners ..."

    Mooie omgeving en aardige mensen.

    Geen avondactiviteiten voor tieners en volwassenen en geen gezellige plek op de camping om in de avond even bij elkaar te komen voor een drankje en een praatje.

    Beoordelingen Chalet du Pontet

    Mooi huisje lekker ruim.

    huisjes liggen eigenlijk buiten de camping waardoor er weinig tot geen contact is met de rest van de bezoekers.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    2
    Zwemplezier
     
     
    6
    Eetgelegenheid
     
     
    2
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    2
  • 7 / 10
    gezin met tiener(s) Van 22/07/2017 tot 29/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "zeer mooie streek, mooie en verzorgde camping"

    niet duur! supermooie streek, zeer vriendelijk, weinig comfort in huisje (koken minimaal), wel prijs/kwaliteit ok

    er is echt niet veel te doen voor de kinderen, camping wat uitgebloeid

    Beoordelingen Chalet du Pontet

    mooi gelegen

    geen airco, geen gelegenheid om ruit open te zetten (geen hor), enorm klein gasfornuis enkel 2 vuurtjes, zeer weinig om te koken voor een heel gezin

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    2
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    2
  • 8,5 / 10
    entre amis Van 01/09/2018 tot 02/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Parfait"

    Tranquillité. Nabab est très pittoresque.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Un grand merci pour votre avis ! Au plaisir de vous revoir bientôt chez nous, Léa

    Beoordelingen Paisserou Pakket

    Grand emplacement. Toilettes et douches très propres .Eau chaude. Accueil très sympa.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
  • 6,92 / 10
    en famille avec adolescent(s) Van 18/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Bon camping, bon accueil"

    L'accueil, équipe jeune et dynamique. Paysage de la région, activités de plein air. Bungalows nature en durs idéals pour une famille de 4 avec des prix au moins abordable comparé à d'autres mobil home dénaturés.

    La cantine pirate qui est tout sauf un resto de camping avec des pirates qui n'ont plus rien dans les cales. Manque un lieu, salle de jeu pour les enfants et ados, ouverte le soir et libre avec billard baby

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Un grand merci pour votre retour. Nous avons effectivement prévu (et attaqué) une grosse rénovation sur l'ensemble de nos bungalows nature (peinture, mobilier, plafonds...). Au sujet de la Cantine Pirate, n'étant pas gestionnaires du restaurant, nous allons faire remonter votre retour mais ne garantissons pas de changements sur les prochaines années. Excellente journée ! Léa

    Beoordelingen Natuur-Bungalow B

    l'espace entre chaque bungalow, l'indépendance, le calme.

    Point d'eau cassé entre les bungalows, intérieur sombre, pas de portes aux chambres, haies trop épaisses et trop hautes, entretien autour de chaque bungalow, dallage de terrasse trop petit pour une table avec 4 chaises.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    5
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    4
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 9,92 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 26/08/2018 tot 29/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Un très bon sejour"

    La région est magnifique . Les activités proposées par l'association sportive sont diversifiées . On ne s'ennui pas .

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Un grand merci pour votre avis, nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre séjour chez nous ! Excellente journée, et à très bientôt, Léa

    Beoordelingen Chalet du Pontet

    La tranquillité et le confort

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,18 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 11/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vacances au to"

    Nous avons aimé la situation du camping proche de la rivière, pas trop loin du village et près d une gare. Nous avons très peu utilisé la voiture car beaucoup d activités sur place.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Un grand merci pour votre avis, nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre séjour chez nous. Au cas où vous souhaitiez revenir, n'hésitez pas à nous demander un bungalow moins exposé. Excellente journée et à très bientôt ! Léa

    Beoordelingen Natuur-Bungalow B

    Bon compromis avant de faire du camping sous tente avec les enfants

    La terrasse de notre bungalow trop étroite et au soleil a midi.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    5
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 7,45 / 10
    entre amis Van 18/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Bon bol d air"

    Camping très sympa, accueil chaleureux, à conseiller pour faire le plein de nature et se mettre au vert.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci pour votre retour, nous sommes enchantés que vous ayez apprécié votre séjour dans notre camping ! Nous avons effectivement prévu un rafraîchissement global de l'ensemble de nos bungalows à l'automne 2018. Excellente journée ! Léa

    Beoordelingen Natuur-Bungalow B

    Le camping avec le confort

    Les bungalow mériteraient un coup de jeune

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 9,89 / 10
    en jeune couple Van 14/08/2018 tot 18/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Tres bon sejour"

    Un très bon séjour avec une agréable vue. Bon rapport qualité prix avec tout ce qu il faut à proximité je recommande ce camping

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Un très grand merci à vous pour votre retour sur notre camping ! Nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre séjour chez nous. Belle journée à vous, et à très bientôt ! Léa

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    9