9,39/10

Camping SOLEIL LEVANT

Frankrijk, Aveyron, Canet De Salars - Bekijk op de kaart 349 klantenbeoordelingen Informatie over de camping
Schrijf een review
Camping2Be Winner 2024
Camping SOLEIL LEVANT - image n°1 - Camping2Be Meer foto's

Gedetailleerde opmerkingen over de camping

Netheid 9,5
Accommodatie/Staanplaats 9,4
Comfort 9,3
Receptie 9,6
Prijs/kwaliteitverhouding 9,2
Zwemplezier 9,4
Bekijk alle gedetailleerde waarderingen

Beoordelingen (349)

Beoordelingen die niet ouder zijn dan twee jaar en een controle hebben ondergaan
Schrijf een review
8,33 /10
T Theo S. Gepubliceerd op 16-01-2024
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Leuke gezinscamping met ruime plaatsen, alle met uitzicht op het meer. Lekker meer, fijn zandstrandje, leuke toestellen in het afgebakerde baaitje. Diverse sport en recreatiemogelijkheden, animatie uitsluitend creatief of sportief. Geen dansherrie. Eén of twee keer live muziek of karaoke, moet je van houden. Als je er van houdt kun je rondje om het meer fietsen of verder de heuvels in. Paar dorpjes in de buurt, maar wil je echt een dagje uit, dan zit je wel langer in de auto, plm. een uur.

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

Prachtige plek met veel ruimte, ook voor de spot.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 8
Receptie 9
Eetgelegenheid 8
10 /10
D Diana H. Gepubliceerd op 14-09-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Schitterend meer, vriendelijke Nederlands sprekende eigenaren. Perfecte service.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan Trigano Evolution TI nummer 7 en 21, meerzicht.

Super uitzicht op meer en kan watervoertuig zien liggen

Het antwoord van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn oprecht verheugd te lezen dat onze inspanningen en onze service door u wordt gewaardeerd ! Tot ziens in september !Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 10
9,17 /10
Y Yolanda V. Gepubliceerd op 09-09-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Zeer hartelijk ontvangst.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan RIDEAU MALAGA trio, 38m2, 3 slaapkamers

De ligging van de caravan met uitzicht op het meer.

Slappe constructie van de tuinstoelen. Bij achterover leunen het idee er doorheen te zakken. Geen kussens voor de ligstoelen.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 9
Receptie 9
Eetgelegenheid 9
9,83 /10
G Gerard H. Gepubliceerd op 07-09-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

De activiteiten op het meer

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan RIDEAU PANAMA 32m2

Heel compleet en keurig netjes, niets op aan te merken

Het antwoord van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn oprecht verheugd te lezen dat onze inspanningen en onze service door u wordt gewaardeerd ! Graag to ziens !Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 9
9,17 /10
K Kees V. Gepubliceerd op 31-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Geweldige camping direct aan het meer gelegen. Leuke opblaastoestellen. De kinderen kunnen zich prima vermaken. Er is ook voldoende rust te vinden. De avondtijden werden goed aangehouden. En de service aan de bar en bij de receptie is geweldig en vriendelijk. Als er al iets was, werd het zeer snel opgelost.

In de directe omgeving is niet veel te doen. Maar als je van watersport houdt, zit je prima.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan RIDEAU MALAGA trio, 38m2, 3 slaapkamers

Keurig bijgehouden stacaravan. Op een ruime plek. De bedden waren ook prima.

Er zou nog iets meer opbergruimte kunnen zijn. En eventueel wat haakjes om een handdoek in de keuken op te hangen.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 9
Receptie 10
Eetgelegenheid 9
9,17 /10
C cathelijn L. Gepubliceerd op 21-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Het was fijn na 4 jaar weer terug te zijn op soleil Levant. De ontvangst door Monique was zoals de andere jaren heel hartelijk. De accommodatie was prima, ondanks dat we deze keer wat verder naar boven zaten op de camping. De tieners hebben zich prima vermaakt op het water en 's avonds bij het kampvuur. Ook de karaoke avonden waren weer zeer geslaagd. Kortom: we komen er graag weer een keer terug!

De volgende keer zou ik wel weer wat verder naar beneden willen staan, dichter bij het water.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan IRM Loggia 3, 3 slaapkamers, 36m2

Netjes schoon en voldoende ruimte

Er waren geen haakjes voor de jassen. Hier komt als het goed is verandering in.

Het antwoord van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn oprecht verheugd te lezen dat onze inspanningen en onze service door u wordt gewaardeerd ! Tot ziens !Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 9
Receptie 10
Eetgelegenheid 9
8 /10
D Dennis V. Gepubliceerd op 21-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

We zijn (met aantal jaar ertussen) weer eens hier heen gegaan en alles was weer even vertrouwd. Leuk terras, goede pizza en het meer. Dit jaar waren we voor de eerste keer met onze hond en dat ging ook goed. Er is een groot uitlaat veld en je bent beslist niet de enige met een hond.

Het is natuurlijk de keuze van de ondernemers maar als klant vind ik het niet kunnen pinnen een gemis. In Nederland gebruiken we al jaren geen contant geld.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan SUNROLLER 26m2

De stacaravan staat op een mooie plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De permante luifel is ideaal bij zon en regen.

De deuren piepte, dit hebben we gemeld en is opgepakt.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 8
Receptie 8
Eetgelegenheid 8
9,33 /10
C Chantal V. Gepubliceerd op 20-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Ontvangst, verblijf, betrokkenheid van al het personeel van de camping is echt super. Wat mij betreft vele malen beter dan campings met hogere ranking. Niet te groot, leuk vertier, zelfs op onze mindere en koude dagen ons daar weten te vermaken

Ik kan niet iets benoemen, het was echt een fijne camping

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

Wij hadden een vlakke plek, dat is wel fijn. Erg groot, dus onze puber kids met aanhang konden er makkelijk bij staan

Ik zou als tip geven om andere plekken wat vlakker te maken, maar verder niets aan te merken

Het antwoord van het bedrijf

Bedankt voor uw feedback !. We zijn u blij dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Graag tot ziens !Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 9
Receptie 10
Eetgelegenheid 9
9,67 /10
M Marianne J. Gepubliceerd op 20-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Mooie camping, vriendelijk personeel en eigenaars. Ruime plekken.

Te weinig werkende wasmachines (2) voor in het hoogseizoen.

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

Prachtige ruime plek

Niets

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 10
8 /10
J Job H. Gepubliceerd op 19-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

,Goede rustige Vakantie.

Het weer was niet altijd goed..

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

.Goed uitzicht op het meer.

Verlichting die ‘s nachts uitging

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 7
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 8
Receptie 8
Eetgelegenheid 8
10 /10
T Teun-Pieter D. Gepubliceerd op 17-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Prima ontvangst, Nette, schone, mooi opgezette camping. Wij hebben genoten van het uitzicht over het meer. Eten erg lekker op de camping. Kinderen animatie, gemoedelijke sfeer. Wij waren met twee gezinnen, caravan en vouwwagen. Kinderen van 5-16 jaar. En we komen zeker terug! Dankjewel voor een mooie vakantie!

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

Campeerplek was schoon. Netjes begroeid, schaduw van de bomen. Uitzicht op het meer.

Het antwoord van het bedrijf

Heel erg bedankt voor uw mooie review en graag tot ziens ! Eric en Monique

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 10
8,33 /10
R Rudy V. Gepubliceerd op 16-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Mooie grote plaatsen. Mooi meer. Vele accomodaties voor kinderen

Het weer

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats vlakbij het meer (nummers 45-111)

Wij hebben niets gehuurd

?

Het antwoord van het bedrijf

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw verblijf en voor uw feedback ! Graag tot ziens ! Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 9
Accommodatie/Staanplaats 9
Comfort 7
Receptie 9
Eetgelegenheid 8
10 /10
J John V. Gepubliceerd op 16-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Genoten hebben we van de rust, ruimte, het water, en kids die het naar hun zin hadden.

Geen negatieve punten.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan RIDEAU MALAGA duo 35m2. Meerzicht (muv nummer 125,126,127)

Prima caravan, alles erop en eraan, behalve horren voor de ramen en deur, maar voor ons geen probleem.

Geen negatieve punten.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 10
9,67 /10
D Dennis T. Gepubliceerd op 15-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Fantastisch

Niets

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats vlakbij het meer (nummers 45-111)

Prima

Niets

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 8
8 /10
P Pierre J. Gepubliceerd op 13-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Terrasplaatsen. Mooi park met pingpongtafels, jeu de boules baan, basketbal veld.

Geen wifi op standplaats, staat wel op de website vermeld. Voor onze tieners was dit een echte tegenvaller. Vaste groep jongeren claimde de waterpark toestellen.

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats vlakbij het meer (nummers 45-111)

Mooie plek, groot, water tappunt vlakbij.

Niets

Het antwoord van het bedrijf

Beste familie Jaspers, dank u voor uw feedback en mooie cijfers ! Mbt uw opmerking over de wifi: op onze website staat heel duidelijk vermeld (pagina menu/diensten ter plaatse) dat er alleen een Wifi zone is op onze camping, bij de receptie en op het terras. Het is voor ons technisch gezien niet mogelijk om de hele camping van wifi te voorzien. Met uw telefoon heeft u eveneens 3G of 4G verbinding, na gelang uw abonnement. Graag tot ziens ! Met vriendelijke groet Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 8
Receptie 8
Eetgelegenheid 8
9,5 /10
P Pieter P. Gepubliceerd op 12-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

De eigenaren en team zijn zo vriendelijk. Je kunt lekker relaxen of vooral watersporten. Uitzicht over het meer is schitterend.

.

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

Heerlijk genieten op deze camping. Vrolijke lieve behulpzame mensen. Aanrader. Volgend jaar gaan we weer...

.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 9
Receptie 10
Eetgelegenheid 9
9,17 /10
G Gijs H. Gepubliceerd op 10-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Dit jaar waren wij voor de 4e keer met onze kinderen van 9 en 12 jaar op deze camping. Het is een heerlijke overzichtelijke camping met hele vriendelijke eigenaren. De kinderen vermaken zich altijd bij de springkussens, bij het voetbalveld maar ook met vissen of suppen op het water. In het water hebben ze hele leuke opblaastoestellen wat de kinderen fantastisch vinden! Het eten op de camping is helemaal prima en 2x in de week komt Alain je bij het restaurant entertainen met een karaoke avond. Dat zijn super gezellige avonden!

Voor ons maakt het niks uit maar er is geen WiFi op de plek waar je zit. De eigenaren zouden dit wel willen maar het is niet mogelijk om dat voor elkaar te krijgen. Dan heb je waarschijnlijk zo slecht bereik dat mensen daar weer over gaan klagen. Bij het restaurant kun je wel op de WiFi. Voor ons werkt het juist lekker, niet constant op je telefoon zitten maar de tijd lekker aan elkaar besteden ??

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan Trigano Evolution TI nummer 7 en 21, meerzicht.

Fijne stacaravan. Schoonmaak is ook erg netjes!

Niks op aan te merken.

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 8
Receptie 9
Eetgelegenheid 10
9,33 /10
C Carla B. Gepubliceerd op 10-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Na 16 jaar weer terug op deze mooie camping. Natuurlijk eerst een rondtoer in de groene eend met Eric om een plek uit te zoeken. Er is wel het eea veranderd aan de camping, meer huur stacaravans. Maar het blijft een prachtige camping op een mooie plek.

Geen wc papier en te weinig toiletten met een toiletbril.

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats vlakbij het meer (nummers 45-111)

Mooi plekje, beetje schuin aflopend. En prettig om je auto ergens anders te parkeren dan naast je caravan. Prima zo.

6 amp voor de electra is weinig

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 8
Receptie 10
Eetgelegenheid 10
10 /10
D Dirk C. Gepubliceerd op 10-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Vriendelijk onthaal, mooie staancaravan, rustige camping, netjes.

Beoordeling van de accommodatie : Stacaravan IRM Super Mercure 29m2

Netjes, leuk met overdekt terras

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 10
Accommodatie/Staanplaats 10
Comfort 10
Receptie 10
Eetgelegenheid 10
7,83 /10
K Kris O. Gepubliceerd op 08-08-2023
Gecontroleerde beoordelingen
Waardering van de camping :

Top vakantie.

Beoordeling van de accommodatie : Staanplaats AAN HET MEER (nummers 1 - 44)

Zeer mooi

Het antwoord van het bedrijf

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw verblijf en voor uw feedback ! Graag tot ziens ! Eric en Monique Albat, de managers en het hele team van Camping Soleil Levant

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen
Gedetailleerde opmerkingen over de camping
Netheid 8
Accommodatie/Staanplaats 8
Comfort 8
Receptie 8
Eetgelegenheid 7
MEER RESULTATEN

Bezig met laden

klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen Camping2Be klantenbeoordelingen