Beoordeling van Camping Les Charmes

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
9,1
De accommodaties
 
 
9,1
Hygiëne
 
 
9,5
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9,1
Receptie
 
 
9,2
Services
 
 
9
Zwemplezier
 
 
9,2
Activiteiten voor de kinderen
 
 
8,7
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
9,3
x
x

Een vraag stellen

Route de la Roussière
85220 Apremont
Pays-de-la-Loire
Telefoon : 00 33 (0)2 51 54 48 08

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014 Camping2Be Winner 2013
Zoeken

98 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 52 meningen 9,23
  • 15 meningen 8,89
  • 5 meningen 9,34
  • 11 meningen 9,33
  • 9 meningen 9,16
  • 5 meningen 9,27

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 14 meningen 9,45
  • 12 meningen 9,5
  • 10 / 10
    jong stel Van 19/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Camping très agréable"

    De stilte

    Beoordelingen Stacaravan Grand Confort 2 slaapkamers

    Goed ingericht en ruim stacaravan

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 02/09/2017 tot 16/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "vacances super"

    het is erg schoon en de barbecues zijn onberispelijk Ik beveel deze plek aan het is echt voordelen ...... 100% dicht bij hun vakantieganger

    we zijn erg tevreden over onze vakantie

    Beoordelingen Stacaravan Grand Confort 2 slaapkamers

    alles wat we vonden ... zwembad etc ....

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 6,71 / 10
    jong stel Van 02/09/2017 tot 15/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Engels

    Algemene beoordeling : "Review"

    Heel terrein, maar slechte Engelse signage

    Snackbar en bar waren tijdens ons verblijf gesloten, we waren niet geadviseerd bij het reserveren, ons verblijf was gebaseerd op eten en een drankje in de bar 's avonds, dus we moesten niet rijden van de site, hadden we geadviseerd Vooraf zouden we ergens met een open bar en een snackbar zijn geweest, geen korting werd gegeven of aangeboden. Als u een late seizoen verblijf hier boekt, zou ik adviseren wat er is en niet open is.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, Thanks for your review. We are surprised, because on our site, it's adviced that the snack is not open. For Guimauve sorry for the disturbing, a lot of people are very hppy to see her each day. But why didn't you say us that was a problem for your dog? For the cat, is a sauvage cat! It's not possible for us to catch it... Perhaps we will close in september!!!

    Beoordelingen Kampeerplaats + 1 voertuig +

    Goede grootte toonhoogte, toiletten en douches uitstekend

    Eigenaars hond roaming los, komen op uw toon en ontsteld onze hond op zijn leiding, Wild / Ferrell Cat raid je luifel 's nachts

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    5
    Services
     
     
    5
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    5
  • 9,71 / 10
    met vrienden Van 05/09/2017 tot 11/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Lovely site"

    Ik hou van de combinatie van rust en rust op het platteland, met moderne en schone faciliteiten.

    Het zou goed zijn als de bakkerij bezorgd zou kunnen worden voor begin september.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    jong stel Van 19/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "sejour exelent "

    een gezellige warme camping op een rustige locatie

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci de votre avis. Au plaisir de vous revoir quand vous reviendrez dans votre famille.

    Beoordelingen Tente Sahari 2 Chambres

    verschillende accommodatie modus dan een gemeenschappelijke tent of stacaravan een eerste ervaring tevreden ik advies om te proberen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    jong stel Van 26/08/2017 tot 01/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Séjour au comping les charmes"

    De gezelligheid die op de camping heerst.

    Het antwoord van het bedrijf

    Merci Nicolas de nous avoir donné votre ressenti! Nous avons été très content de votre passage chez nous sans vos parents...cette fois!! Un grand bonjour à eux et bonne continuation

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,57 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 21/08/2017 tot 01/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Calme et reposant"

    De netheid van de apparatuur

    Het antwoord van het bedrijf

    Merci beaucoup de votre avis Mickaël. On espère que tout le monde va bien chez vous! A bientôt Sophie & Jean-Paul

    Beoordelingen Kampeerplaats + 1 voertuig +

    Ruime en zonnige locatie

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 21/08/2017 tot 31/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Très bon séjour"

    kalm

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci de votre visite et de votre avis! nous avons eu plaisir à partager de petits moments avec votre famille ! A bientôt Sophie & Jean-Paul

    Beoordelingen Stacaravan zonder eigen sanitair

    Net wat je nodig hebt

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,71 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/08/2017 tot 25/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Camping calme et agreable"

    Rust kalmeert het milieu

    Beoordelingen Houten Chalet 24 m² 2 slaapkamers

    Het terras

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,29 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 16/08/2017 tot 23/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "nice family camping"

    Kleine camping met grote plaatsen

    Ik dacht dat het dichter bij de zee zou zijn.

    Het antwoord van het bedrijf

    Thank's a lot for your review. We are at about 20 minutes from Saint Gilles X de Vie & Bretignolles by car. Best wishes

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10