Geef uw mening

Miramare Camping Village

8,61 /10
Super 186 Klantenmeningen Lees alle meningen
Fijne vakantie ... Sietze - Rhenen, 31/08/2019
Bedrijf Miramare Camping Village - Sottomarina - Venezia
Camping2Be Winner 2020
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
8,2
Hygiëne
 
 
8,9
Comfort
 
 
8,4
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,5
Receptie
 
 
9,3
Services
 
 
8,3
Animatie
 
 
7,3
Alle beoordelingen zijn gecontroleerd

186 beoordelingen beschikbaar voor Miramare Camping Village

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
8,65 Standplaats Voor Tent
Standplaats Voor Tent
8,46 Standplaats Voor Caravan, Camper Of Vouwwagen
Standplaats Voor Caravan, Camper Of Vouwwagen
8,98 Chalet Adria
Chalet Adria
9,01 Maxicaravan
Maxicaravan
8,48 Chalet Bürstner
Chalet Bürstner
7,78 Chalet Waikiki
Chalet Waikiki
8,68 Chalet Deluxe
Chalet Deluxe
Per verblijfstype
  • 80 meningen 8,58
  • 55 meningen 8,49
  • 16 meningen 8,47
  • 24 meningen 8,89
  • 5 meningen 9,33
  • 4 meningen 8,96
Per verblijfsperiode
  • 23 meningen 8,94
  • 163 meningen 8,57
Per taal
  • Alle talen (186)
  • Nederlands Nederlands (20)
  • Duits Duits (83)
  • Engels Engels (17)
  • Spaans Spaans (1)
  • Frans Frans (7)
  • Italiaans Italiaans (58)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 9,22 / 10
    gezin met tiener(s) Van 16/08/2019 tot 28/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Fijne vakantie"

    Heerlijke kleine camping met alles wat je nodig heb voor een heerlijke vakantie. Personeel van de receptie is erg vriendelijk en spreken Engels en Duits ook wel handig als je Italiaans niet best is.

    De animatie was erg druk bezig met een musical en deed op de dag alleen maar oefenen voor dag en dat zeker een week en de laatste 2 dagen deden ze weer dingen bij zwembad en andere dingen. Snap dat er geoefend moet worden maar het was erg jammer. En de musical was in het Italiaans dus kregen alleen de liedjes mee.Het personeel van het restaurant en winkel waren dit jaar niet vriendelijk we hadden echt het gevoel dat ze ons liever zagen vertrekken. Erg jammer vorig jaar kwamen we graag savonds daar om te eten of even nog lekker een koffie te drinken. Dit jaar hebben we het ergens anders gedaan.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Sietze, thank you for your review. Interesting tips for getting better. Doei doei... Sara for Camping Village Miramare

    Foto('s) genomen door Sietze - Rhenen Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats voor caravan, camper of vouwwagen

    We hadden een mooie grote plek voor onze grote tent.

    Alles was goed.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    3
  • 7,78 / 10
    gezin met tiener(s) Van 01/08/2019 tot 17/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Relaxte vriendelijke camping "

    De vriendelijkheid en relax gevoel van deze camping

    Te weinig normale wc

    Het antwoord van het bedrijf

    Ciao Ed, thank you for your review. We renovated a group of 3 sanitar blocks, and for the next summer we'll do another one... so "normal wc" quite everywhere. We hope to see you next summer for check them! ;) Sara for Miramare Camping Village

    Beoordelingen Standplaats voor caravan, camper of vouwwagen

    Ruim

    Niets

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    2
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    4
  • 5,44 / 10
    gezin met tiener(s) Van 05/08/2019 tot 21/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "leuk maar beperkt"

    prima personeel maar zeer krappe plaatsen, daarnaast zijn de Italianen in deze omgeving zeker niet sympathiek

    prima personeel maar zeer krappe plaatsen en zelfs het zwembad dicht tijdens de siësta buiten dat het zwembad veel te klein is., alles kost geld, een ligbed, wifi, de was doen alles kost geld. dit terwijl de verhuur al voldoende kost. prima personeel op de camping zelf maar daarbuiten is men nog niet echt in 2019 beland, wat een chagrijn, verder is deze streek erg veel muggen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Ciao Ron, we have some extra services and like normal if you want use them you pay something... Euro 3,50 for a wash we think it's a equilibrated price. We are sorry that it wasnt's a good experience... We hope to have another chance. Sara for Miramare Camping Village

    Beoordelingen CHALET ADRIA

    prima airco en de plaats die wij hadden was erg mooi

    erg krap ook al leef je buiten, bedden veel te klein en je kan elkaar niet eens passeren binnen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    5
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    3
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    4
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    4
    Animatie
     
     
    7
  • 8,44 / 10
    gezin met tiener(s) Van 28/07/2019 tot 07/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Fijne camping"

    Prachtige camping met strand aan zee en zwembad.

    Omgeving is weinig te doen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dear Familie uit Friesland, bedankt voor de goede score!! Sara for Camping Village Miramare

    Foto('s) genomen door Familie uit Friesland Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats voor caravan, camper of vouwwagen

    Prima plek voor caravan en auto.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
  • 7,22 / 10
    gezin met tiener(s) Van 22/07/2019 tot 05/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Vakantie"

    Strand, Chioggia op paar km afstand Leuke markt op donderdag Venetië is goed te doen vanaf deze locatie

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Helma, thank you for take some time to write your experience at Miramare. We hope to see you next summer! Sara for Miramare Camping Village

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    2
  • 8,78 / 10
    gezin met tiener(s) Van 28/07/2019 tot 14/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Prima vakantie"

    Uitstapje Venetië

    Muggen

    Het antwoord van het bedrijf

    Ciao Raymond, bedankt voor de goede score!! Sara for Camping Village Miramare

    Foto('s) genomen door Raymond - Sint Annaparochie Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats voor caravan, camper of vouwwagen

    Waterpunt op de plaats

    Muggen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
  • 7,67 / 10
    gezin met tiener(s) Van 28/07/2019 tot 14/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Fijne vakantie gehad"

    Mooie camping met prima zwembad en direct aan de zee. Het zwembad sluit an 12:30 uur tot 15:00 uur, maar dan heb je de mogelijkheid om naar de zee te gaan. Receptie was zeer vriendelijk en t verdere personeel behulpzaam. Je wordt naar je plek gebracht bij aankomst en ze zijn niet te beroerd om dan ook even te helpen met het duwen vd caravan. Het sanitair is keurig. Dit wordt meerdere malen per dag schoon gemaakt. Al met al een super vakantie gehad!

    De animatie 's avonds is alleen gericht op de kinderen. De kinderdisco begint pas om 21.30 uur en duurt tot 23:00 uur. In onze optiek vrij laat. Wij houden van gezelligheid en muziek op de camping, maar het geluid van de animatie stond 's avonds wel erg hard. Wij misten leuke avonden voor de volwassenen met n leuke band. Het restaurant is uitbesteed, wat niet erg is, maar het is heel steriel aangekleed. Het is net een sporthal met bouwlampen. Dit nodigt niet echt uit om gezellig te gaan eten. De aangehaalde pizza van het restaurant was prima.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dear guest, thank you for your review, and for the good tips. We hope to see you and your family next summer! Sara for Miramare Camping Village

    Beoordelingen Standplaats voor caravan, camper of vouwwagen

    Wij stonden op het gedeelte van de camping waar het zwembad is. Dit vonden wij fijner, zodat je alle faciliteiten binnen handbereik hebt. Plaats was prima, maar niet heel groot.

    Plaatsen zijn niet heel groot.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
  • 7,89 / 10
    jong stel Van 27/07/2019 tot 10/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Erg nette, leuke camping"

    Accommodatie was erg fijn. Heb er zeker van genoten. Wilde de stacaravan graag mee naar huis hebben. Receptie is erg behulpzaam. Vriendelijke medewerkers. Ook in de nacht vertrekken was geen enkel probleem. Camping is erg goed onderhouden, bijna iedere dag kwam de tuinman langs om onkruid te wieden en het gras te maaien. Erg netjes. In de omgeving vind je een leuk winkelcentrum, leuke looproutes en vele restaurantjes. Ook zijn we een dag naar Venetië geweest. De prijs is in verhouding reëel met wat we er voor terug hebben gekregen. De camping heeft een leuk zwembad, restaurant en winkel

    Wat ik jammer vind aan de camping is dat de lifeguard (bijna) geen Engels spreekt. Bij een onverwachte situatie lijkt mij de taalbarriere wel een probleem tussen de toeristen en de lifeguard. Ook het animatieteam kent eveneens geen Engels. Voor de Nederlandse kinderen wordt het zo erg moeilijk om een toneelstuk te kunnen volgen. Ook volwassenen kunnen het niet even vertalen voor de kinderen. Italiaans vind ik een moeilijk taal. Ik begreep het niet.

    Het antwoord van het bedrijf

    Ciao Albert, thank you for your feedback. Some things were good other less but we are happy that in total was a nice stay for you and your girlfriend. Sara for Miramare Camping Village

    Beoordelingen CHALET ADRIA

    Douche erg prettig. Bed slaapt goed.

    De stoelen passen niet onder de tafel, waardoor ik er nog best vaak tegenaan liep.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    2
  • 6,11 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 22/07/2019 tot 03/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Vakantie mrt jonge kinderen "

    Het strand. Heerlijk rustig en ondiep water voor onze kleine kinderen.

    Inventaris stacaravan kan beter. Je mist gewoon een aantal dingen als een dun schiller, snijmesje, schaar etc.

    Het antwoord van het bedrijf

    Ciao Coen, it's an interesting feedback with good tips to improve. We hope to see you and your family next summer! Sara for Miramare Camping Village

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    1
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
  • 9,11 / 10
    senioren (echt)paar Van 27/07/2019 tot 10/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Review camping Miramare"

    Hele schonecamping,zeer vriendelijk personeel receptie

    Babydance voor de kleinkinderen veel praten en dat allemaal in het italiaans. Meer zingen en dansen en minder praten zou mooier zijn

    Het antwoord van het bedrijf

    Ciao Geert, bedankt voor de goede score!! Sara for Camping Village Miramare

    Beoordelingen CHALET ADRIA

    Fantastisch, zeer schoon

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    7
Zoeken
Vanaf € 132,00 Vanaf € 310,00
Algemene informatie
Website van de camping

Via A. Barbarigo 103
30015 Sottomarina - Venezia
Veneto
Telefoon : 0039 041 490610

Camping2Be Winner 2019 Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016