Geef uw mening

Camping Il Rospo

8,99 /10
Super 84 Klantenmeningen Lees alle meningen
Fantastische week in Il Rospo ... Wim - Puttershoek, 24/09/2019
Bedrijf Camping Il Rospo - Moneglia
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
9,2
De accommodaties
 
 
9,2
Regio
 
 
9,3
Hygiëne
 
 
8,8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,9
Receptie
 
 
9,4
Services
 
 
8,2
Zwemplezier
 
 
8,5
Alle beoordelingen zijn gecontroleerd

84 beoordelingen beschikbaar voor Camping Il Rospo

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,46 Kampeerplaats (Kleine Tent) 2X2 M
Kampeerplaats (Kleine Tent) 2X2 M
8,81 Kampeerplaats Tent 3X3 M
Kampeerplaats Tent 3X3 M
8,8 Standplaats Big Tent
Standplaats Big Tent
9 Standplaats Caravan Max 5.5M
Standplaats Caravan Max 5.5M
8,97 Kampeerplaats Camper: Max 5.5M
Kampeerplaats  Camper: Max 5.5M
8,97 Bungalow
Bungalow
9,39 Bungalow
Bungalow
8,76 Stacaravan
Stacaravan
Per verblijfstype
  • 14 meningen 9,44
  • 24 meningen 8,98
  • 23 meningen 8,93
  • 13 meningen 8,69
  • 9 meningen 8,89
Per verblijfsperiode
  • 20 meningen 9,19
  • 4 meningen 8,3
  • 60 meningen 8,97
Per taal
  • Alle talen (84)
  • Nederlands Nederlands (7)
  • Duits Duits (21)
  • Engels Engels (6)
  • Frans Frans (9)
  • Italiaans Italiaans (40)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 8,62 / 10
    senioren (echt)paar Van 14/09/2019 tot 21/09/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fantastische week in Il Rospo"

    Ligging, geweldig uitzicht, nabijheid stad

    niets

    Beoordelingen Stacaravan

    Geweldig uitzicht, heel rustig; alleen geluid van de golven

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    6
  • 8 / 10
    jong stel Van 01/09/2019 tot 04/09/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooi uitzicht, bijzondere plek in mooie leuke omgeving."

    Bijzondere plek, plateau direct boven zee en rotsen, prima camperplek. Dorpje mooi en leuk, lopend bereikbaar maar via een tunneltje waar je als voetganger eigenlijk niet door mag dus strategisch goed moment kiezen op basis van de verkeerslichten. Prachtige plek, vriendelijke eigenaars.Direct na tvtunneltje is een speciaal hondenstrandje. Verder op in Moneglia zijn meerdere strandjes en uit eten daar volop opties,

    Zijn er 3 dagen gebleven, voor zwemmen was maar 1 dag geschikt, andere dagen was de zee zo wild dat erin gaan aan de camping via de tot strak te spannend was. Sanitair is basic maar functioneel en schoon.

    Beoordelingen Kampeerplaats camper: max 5.5m

    Uitzicht!

    Zee die iets minder toegankelijk is direct bij de camping. Stukje verder zijn meer opties.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
  • 8,75 / 10
    gezin met tiener(s) Van 13/08/2019 tot 23/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Il Rospo"

    Super uitzicht vanaf derde terras

    De 97 tredes naar het derde terras :)

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,88 / 10
    gezin met tiener(s) Van 12/08/2019 tot 19/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fantastisch uitzicht"

    Het was een fantastische plek met prachtig uitzicht op zee. Lekker een wasbak met kraan bij de tent. Fijn een parkeerplek vlakbij. ‘s Ochtends staat je tent in de schaduw tot 11 uur dus dat is fijn. Prachtige camping, dichtbij het gezellige dorp. Even trapje af en dan kan je ook beneden bij de camping zwemmen. Tenminste als de zee niet te wild is. Want er zijn daar wel wat rotsen.

    De plek is wel vrij krap. Je staat dicht bij je buren. Je moet met al je spullen best hoge trappen op. Het was wel even lastig vinden de plek. De routeplanner stuurde me telkens terug. Komt door dat stukje tunnel waar je doorheen moet. Dan zie je maar kort dat je daar moet afslaan. Dus opletten! Ook als je naar het dorp moet, moet je even door de tunnel lopen. Daar komt ook het verkeer door. Stukje was een lamp uitgevallen, dus het is daar pikkedonker.

    Foto('s) genomen door Esther - Utrecht Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats big tent

    Prachtig uitzicht. Met wasbak erbij. Schaduw in de ochtend tot 11 uur.

    Beetje krap. Je kan net achter je tent langs lopen. Je staat best dicht op je buren. Je moet 50 treden op met al je spullen voor de eerste kampeerlaag.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 9,25 / 10
    jong stel Van 16/07/2019 tot 30/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "mooi uitzicht ..... TOP"

    top uitzicht. zeer vriendelijke mensen.

    geen

    Foto('s) genomen door Ako Franco - Haarlem Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats big tent

    mooi uitzicht

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 8,25 / 10
    senioren (echt)paar Van 15/07/2019 tot 24/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Kleine Camping, uitzicht op zee"

    Heerlijke kleine camping tegen de rotsen, uitzicht op Moneglia. Aardige campingbeheerders. %0 treden omhoog met al je tent spullen, maar dan heb je ook fantastisch uitzicht. dan 80 treden naar beneden en je ligt in de zee. Bij de camping geen strandje, maar dorp op 900 meter met zandstrand. Broodjes en supermarkt ook op 900 meter. Basic camping maar meer heb je echt niet nodig

    Foto('s) genomen door René - Den Hoorn Texel Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats big tent

    Medium plaatsen zijn vrij klein. Bij een tent voor 4 personen zou ik een big tent plaats reserveren voor 8 euro per dag meer. Eigen wasbakje met kraan bij de tent.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 9,29 / 10
    jong stel Van 11/06/2019 tot 13/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prachtige ligging"

    Ligging aan zee

    Kleine wc's

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    7
Zoeken
Vanaf € 189,00 Vanaf € 375,00
Algemene informatie
Website van de camping

Via Dante Alighieri, 39
16030 Moneglia
Ligurië
Telefoon : 00390185491111

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015