Beoordeling van Le Champ du Moulin

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
9,2
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,6
Hygiëne
 
 
9
Comfort
 
 
8,8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9
Receptie
 
 
9,3
Services
 
 
8,7
Eetgelegenheid
 
 
8,9
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
9,2
x
x

Een vraag stellen

Bourg d'Arud
38520 Venosc - Les Deux Alpes
Auvergne-Rhône-Alpes
Telefoon : 04 76 80 07 38

Camping2Be Winner 2013
Zoeken

123 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 48 meningen 9,21
  • 27 meningen 8,97
  • 13 meningen 9,63
  • 14 meningen 9,1
  • 13 meningen 8,98
  • 2 meningen 7,06

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 9 meningen 9,26
  • 15 meningen 9,13
  • 6,71 / 10
    gezin met baby Van 23/07/2017 tot 12/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Prettig verblijf "

    Fijne rustige camping in een mooie omgeving.

    De babyruimte stond vaak vol met was of te drogen sportspullen die ook echt stonken. De composthoop ruikt ook niet fris midden op de camping. Regelmatig was het toiletpapier op.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Marieke Thank you very much to leave your advice, we are pleased to know that you had a very good stay and you found our campsite nice and quiet. Us too we have seen that the baby bathroom is too busy with dryer lane and clothes. This situation is not good and we don’t like it too. So we have to reorganize this room and forbid dryer in it. Few campsite suggest toilet paper into the sanitary. We are cleaning minimum twice a day sanitary and each time we verify if toilet paper is missing. After all, when it misses people inform us and we put new rolls quickly. That’s pity you didn’t inform us when it happened. I don’t understand your note about shadow. You are coming with your parents more than 10years in our campsite and you always ask the same pitch, number 21 shady and quiet. What’s wrong? Could you tell me more? You tell about compost bin. For your information, it’s located at the entrance of the campsite, not in the middle, so far from the pitch 21. But sure, middle summer as a lot of campers are using it there are a lot of vegetables wastes. Also when it’s heatwave it smells a little. We are doing our best to add leaves and other herbs to absorb smelt. We know about this inconvenience but we are an ecologic campsite and we prefer making a compost bin for every body and suggest to separate wastes. Cordialement Jean-Philippe et Stéphanie

    Beoordelingen Standplaats + tent, caravan of camper

    Mooie ruime plekken!

    Je moet zelf goed uitzoeken welke plekken schaduw hebben.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    5
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Eetgelegenheid
     
     
    5
  • 10 / 10
    gezin met tiener(s) Van 28/06/2017 tot 05/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fiets en wandel vakantie"

    Hele vriendelijke eigenaren en mooie lokatie

    Geen

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen Chalet Alizée - 30m² - 2 slaapkamers

    Prachtige plek in fantastische omgeving

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    individueel Van 25/06/2017 tot 02/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "De pefecte camping voor een fietsvakantie."

    Netjes, vriendelijk en behulpzaam. Lekker rustig en in het midden van een prachtig fietsgebied.

    Niet ontdekt.

    Beoordelingen Chalet Oisans - 30m² - 2 slaapkamers

    Een luxe eigen huisje en de mogelijkheid om warm te eten en elje dag vers brood te halen zijn wel erg fijn. Verder ligt de camping precies goed voor fietsers en je kunt meteen kiezen om te dalen of te klimmen.

    Niet ontdekt.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 28/05/2017 tot 03/06/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Goed "

    Goed verzorgd

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8,62 / 10
    gezin met tiener(s) Van 26/12/2016 tot 30/12/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Skicamping "

    Ligging

    Verouderd sanitair

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Hendrik, Thank you for your stay in our campsite. We do our best to welcome everybody, it's so important when we arrive on holidays. But sure, the house is old and needs some works to be improve. See you next time

    Beoordelingen Standplaats + tent, caravan of camper

    Ligging

    Verouderd sanitair

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,1 / 10
    gezin met tiener(s) Van 03/08/2016 tot 06/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Mooie camping, schitterende omgeving"

    Schitterende omgeving! Op 5 min. lopen van lift die je naar Les Deux Alpes brengt. Gelegen aan mooie ruige rivier. Heerlijk ijs! :)

    Redelijke kampeerplekken (vrij dicht op elkaar), locatie stacaravans helaas niet op het mooiste deel (aan de rivier) van de camping.

    Beoordelingen Stacaravan Alpage - 28m² - 2 slaapkamers

    Mooie schone stacaravan met heerlijke bedden.

    Geen afdak om bij minder mooi weer toch lekker buiten te kunnen zitten.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8,6 / 10
    gezin met tiener(s) Van 18/07/2016 tot 24/07/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Een mooie omgeving "

    Mooi aan rivier

    Miste directe zwemgelegenheid op camping

    Beoordelingen Standplaats + tent, caravan of camper

    Goed gelegen

    Sanitair gedateerd

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,7 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 23/07/2016 tot 30/07/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Het was een fantastisch!"

    Prachtige omgeving, rustig, goede verbinding naar Les 2 Alpes

    Jammer dat je iedere keer moet betalen voor het zwembad en dat je kaartje niet de hele dag geldig is. Het eten in het restaurantje vonden wij niet heel bijzonder.

    Beoordelingen Chalet Montana - 30m² - 2 slaapkamers

    groot genoeg, misschien iets vernieuwen

    geen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    6
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,56 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/06/2016 tot 04/07/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Waarom champ du moulin"

    Fijne rustige camping met mooie plekken, aardige mensen en goede sanitaire voorzieningen, fijne sfeer

    Geen min punten

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen Standplaats + tent, caravan of camper

    Mooie ruime plekken

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8,62 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 19/08/2017 tot 02/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Excellent séjour "

    Eigenaar heel aardig, discreet maar altijd beschikbaar. Camping goed onderhouden, goed geplaatst. Uitstekende locatie, ideaal om te wandelen of fietsen. Schattig klein dorpje Venosc.

    Buurt Anglo-Saksische een beetje luidruchtig, maar nog steeds respectvol van de plannen van stilte gevraagd (vanaf 22:00).

    Beoordelingen Chalet Montana - 30m² - 2 slaapkamers

    Mogelijkheid om een ​​oven in plaats van een magnetron of vice versa te hebben. Alle keukenapparatuur aanwezig. Houten chalet. Grote douche zeer functioneel. Veel hangers en pateres. Planken in de kamers. Goed beschut terras met ligstoelen en buitenopslag

    Luidruchtig dak bij zware regen. Een beetje donker. Geen luiken.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9