Le Champ Du Moulin

x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
9,2
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,6
Hygiëne
 
 
9
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,9
Receptie
 
 
9,2
Services
 
 
8,8
Eetgelegenheid
 
 
8,9
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
9,3
x Een vraag stellen

Bourg d'Arud
38520 Venosc - Les Deux Alpes
Auvergne-Rhône-Alpes
Telefoon : 04 76 80 07 38

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017
Zoeken
169 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 48 meningen 9,2
  • 37 meningen 9,15
  • 23 meningen 9,31
  • 26 meningen 8,98
  • 25 meningen 9,18
  • 2 meningen 7,06
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 17 meningen 9,29
  • 35 meningen 9,17
  • 117 meningen 9,11
  • 6,71 / 10
    gezin met baby Van 23/07/2017 tot 12/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prettig verblijf "

    Fijne rustige camping in een mooie omgeving.

    De babyruimte stond vaak vol met was of te drogen sportspullen die ook echt stonken. De composthoop ruikt ook niet fris midden op de camping. Regelmatig was het toiletpapier op.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Marieke Thank you very much to leave your advice, we are pleased to know that you had a very good stay and you found our campsite nice and quiet. Us too we have seen that the baby bathroom is too busy with dryer lane and clothes. This situation is not good and we don’t like it too. So we have to reorganize this room and forbid dryer in it. Few campsite suggest toilet paper into the sanitary. We are cleaning minimum twice a day sanitary and each time we verify if toilet paper is missing. After all, when it misses people inform us and we put new rolls quickly. That’s pity you didn’t inform us when it happened. I don’t understand your note about shadow. You are coming with your parents more than 10years in our campsite and you always ask the same pitch, number 21 shady and quiet. What’s wrong? Could you tell me more? You tell about compost bin. For your information, it’s located at the entrance of the campsite, not in the middle, so far from the pitch 21. But sure, middle summer as a lot of campers are using it there are a lot of vegetables wastes. Also when it’s heatwave it smells a little. We are doing our best to add leaves and other herbs to absorb smelt. We know about this inconvenience but we are an ecologic campsite and we prefer making a compost bin for every body and suggest to separate wastes. Cordialement Jean-Philippe et Stéphanie

    Beoordelingen Standplaats + tent, caravan of camper

    Mooie ruime plekken!

    Je moet zelf goed uitzoeken welke plekken schaduw hebben.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    5
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Eetgelegenheid
     
     
    5
  • 10 / 10
    gezin met tiener(s) Van 28/06/2017 tot 05/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fiets en wandel vakantie"

    Hele vriendelijke eigenaren en mooie lokatie

    Geen

    Beoordelingen Chalet Alizée - 30m² - 2 slaapkamers

    Prachtige plek in fantastische omgeving

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    individueel Van 25/06/2017 tot 02/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "De pefecte camping voor een fietsvakantie."

    Netjes, vriendelijk en behulpzaam. Lekker rustig en in het midden van een prachtig fietsgebied.

    Niet ontdekt.

    Beoordelingen Chalet Oisans - 30m² - 2 slaapkamers

    Een luxe eigen huisje en de mogelijkheid om warm te eten en elje dag vers brood te halen zijn wel erg fijn. Verder ligt de camping precies goed voor fietsers en je kunt meteen kiezen om te dalen of te klimmen.

    Niet ontdekt.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 28/05/2017 tot 03/06/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Goed "

    Goed verzorgd

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 10 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 02/01/2019 tot 04/01/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Excel.lent"

    Nous amons les Ecrins

    Beoordelingen Standplaats + caravan of camper + skipass

    Familiar

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 31/12/2018 tot 03/01/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "vacances à la neige "

    proximité du téléphérique pour monter à la station des deux alpes

    Beoordelingen Chalet Montana - 30m² - 2 slaapkamers

    bonne isolation et bon chauffage, chauffe eau à revoir ballon de 30 litres pour 6 personnes ce n'est pas suffisant

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 10 / 10
    en famille avec adolescent(s) Van 23/12/2018 tot 30/12/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "SEJOUR NOEL 2018"

    ACCUEIL - INSTALLATIONS CARAVANEIGNE TRANQUILLITE - CADRE

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8 / 10
    en couple senior Van 09/09/2018 tot 16/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "très agréable camping , bien situé , au calme . "

    La région ,

    la machine à laver qui lave mal . Carrément inexistant

    Beoordelingen Appartement Vénéon n°2 - 35m² - 1 slaapkamer

    la configuration, et l'état de propeté et tout le nécessaire , rien ne manquait .

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    5
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,38 / 10
    oap couple Van 26/08/2018 tot 04/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Wonderful place to stay"

    The location, which we know very well.

    Beoordelingen Standplaats + tent, caravan of camper

    The size of the pitch and the views that are offered.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,43 / 10
    family with teenager(s) Van 01/08/2018 tot 08/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "One Week in August"

    Nice typically French site nestling in Alpine valley with very easy acces to cable cars and walks

    Toilet and shower block is a bit dated

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8