x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,5
Regio
 
 
9,3
Hygiëne
 
 
8,7
Comfort
 
 
8,4
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,3
Receptie
 
 
9,1
Services
 
 
8,4
Animatie
 
 
7,2
Eetgelegenheid
 
 
7,8
x Een vraag stellen

Avenue Plaisance du Touch
13210 Saint-Rémy-de-Provence
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Telefoon : +33 (0)4 90 92 27 05

Zoeken
239 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 53 meningen 8,59
  • 38 meningen 9
  • 17 meningen 8,64
  • 87 meningen 8,7
  • 30 meningen 8,57
  • 8 meningen 8,56
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 123 meningen 8,77
  • 113 meningen 8,62
  • 3 meningen 7,88
  • 8,12 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/06/2018 tot 10/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vakantie 2018"

    Beoordelingen Standplaats

    Ligging mooi

    Plaats C4 slechte ondergrond . Met regen niet fijn

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 9,43 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/05/2018 tot 24/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne plek voor een verblijf in de Provence"

    Prima ligging, goed zwembad, goede service.

    geen

    Beoordelingen Stacaravan

    Ruim, alles zit er in.

    Het bed. Het matras had zijn tijd wel gehad.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 26/07/2017 tot 09/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima uitvalsbasis voor verkennen van de streek"

    mooi gelegen, rustig, zwembad en spa

    beperkt voedselaanbod (zowel winkel als restaurant)

    Beoordelingen Standplaats

    Wij stonden met een kleine tent op een niet al te grote plaats, echter dankzij de mooie schaduw was deze plek voor ons uitstekend; het was erg warm (tot 40 graden) in de periode dat wij er waren, dus de schaduw was meer dan welkom. We stonden op een voor ons uitstekende plaats tegenover het sanitair gebouw en niet te ver van zwembad en spa. Bij het sanitair hebben wij een koelkluisje gehuurd (zie foto), dat werkte uitstekend, zelfs bij de grote hitte.

    voor ons geen minpunten.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 9,12 / 10
    gezin met tiener(s) Van 27/08/2017 tot 10/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Zeer aangename camping "

    Rustige camping met goede accommodaties

    Geen

    Beoordelingen Stacaravan

    Goede stacaravan

    Ruimte voor de stacaravan een beetje klein

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 8,12 / 10
    met vrienden Van 02/08/2017 tot 16/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "rustige camping."

    Een fijne rustige camping .Goed gelegen .wij komen terug

    Er zou meer sanitair mogen zijn. En verstelbare temperatuur douches .

    Het antwoord van het bedrijf

    Dear Linda, Thank you for your comment. We have communicated your remark to our direction. We hope to see you soon in our campsite. Best regards, Jade, The Front Desk

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,88 / 10
    senioren (echt)paar Van 15/07/2017 tot 22/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Stacaravan "

    Mooi zwembad en dicht tegen centrum st remy

    Te weinig ligstoelen op het gras

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Mr ABRAHAM, We thank you for your comment. Regarding your remarks, we have communicated it to our direction. We hope to see you again in our campsite. Best regards, Jade, the Front Desk

    Beoordelingen Stacaravan

    Stacaravan zelf was in orde

    Terras in aan vernieuwing toe en geen ligbed voorzien

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,86 / 10
    gezin met tiener(s) Van 11/07/2017 tot 13/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heel goed"

    Hygiëne en vriendelijk personeel

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Dieter, We thank you for your comment. Regarding the electricy, we could lend you an extension with a deposit of 20€ and when your leave we'll give you back it. We hope to see you again in our campsite. Best regards, Jade, The Front desk

    Beoordelingen Standplaats

    In de schaduw zoals gevraagd

    Electriciteit was aan te sluiten vanop standplaats ernaast, dus extra verlengkabel moeten kopen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
  • 8,14 / 10
    senioren (echt)paar Van 24/06/2017 tot 01/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Aanbevolen"

    Prettige sfeer, netjes, omgeving, gezellig druk, bij problemen is er bijna direct hulp.

    De weg naar de camping. Vervallen weg bij de sportvelden.

    Beoordelingen Chalet Gitotel

    Mooi gelegen op een rustige plek op de camping.

    Het parkeren van de auto is soms lastig. Weinig plaats.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    9
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 12/06/2017 tot 17/06/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fam De Nolf"

    rustig en niet ver gelegen van het centrum

    nihil

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, We thank you for your comment. We hope to see you soon in our campsite Mas de Nicolas. Best regards, Jade, the Office

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,75 / 10
    individueel Van 08/04/2017 tot 15/04/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Blij weerzien."

    Mooie centrale ligging

    Was in orde

    Beoordelingen Stacaravan

    Centraal gelegen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9