Beoordeling van Camping du Mas de Nicolas

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,9
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
9,3
Hygiëne
 
 
8,7
Comfort
 
 
8,5
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,4
Receptie
 
 
9,1
Services
 
 
8,4
Animatie
 
 
7,2
Eetgelegenheid
 
 
7,7
x
x

Een vraag stellen

Avenue Plaisance du Touch
13210 Saint-Rémy-de-Provence
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Telefoon : +33 (0)4 90 92 27 05

Zoeken

183 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 46 meningen 8,61
  • 31 meningen 8,99
  • 15 meningen 8,7
  • 61 meningen 8,75
  • 19 meningen 8,51
  • 6 meningen 8,89

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 43 meningen 8,84
  • 31 meningen 8,75
  • 9,12 / 10
    gezin met tiener(s) Van 27/08/2017 tot 10/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Zeer aangename camping "

    Rustige camping met goede accommodaties

    Geen

    Beoordelingen Stacaravan

    Goede stacaravan

    Ruimte voor de stacaravan een beetje klein

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 8,12 / 10
    met vrienden Van 02/08/2017 tot 16/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "rustige camping."

    Een fijne rustige camping .Goed gelegen .wij komen terug

    Er zou meer sanitair mogen zijn. En verstelbare temperatuur douches .

    Het antwoord van het bedrijf

    Dear Linda, Thank you for your comment. We have communicated your remark to our direction. We hope to see you soon in our campsite. Best regards, Jade, The Front Desk

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,88 / 10
    senioren (echt)paar Van 15/07/2017 tot 22/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Stacaravan "

    Mooi zwembad en dicht tegen centrum st remy

    Te weinig ligstoelen op het gras

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Mr ABRAHAM, We thank you for your comment. Regarding your remarks, we have communicated it to our direction. We hope to see you again in our campsite. Best regards, Jade, the Front Desk

    Beoordelingen Stacaravan

    Stacaravan zelf was in orde

    Terras in aan vernieuwing toe en geen ligbed voorzien

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,86 / 10
    gezin met tiener(s) Van 11/07/2017 tot 13/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Heel goed"

    Hygiëne en vriendelijk personeel

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Dieter, We thank you for your comment. Regarding the electricy, we could lend you an extension with a deposit of 20€ and when your leave we'll give you back it. We hope to see you again in our campsite. Best regards, Jade, The Front desk

    Beoordelingen Standplaats

    In de schaduw zoals gevraagd

    Electriciteit was aan te sluiten vanop standplaats ernaast, dus extra verlengkabel moeten kopen.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
  • 8,14 / 10
    senioren (echt)paar Van 24/06/2017 tot 01/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Aanbevolen"

    Prettige sfeer, netjes, omgeving, gezellig druk, bij problemen is er bijna direct hulp.

    De weg naar de camping. Vervallen weg bij de sportvelden.

    Beoordelingen Chalet Gitotel

    Mooi gelegen op een rustige plek op de camping.

    Het parkeren van de auto is soms lastig. Weinig plaats.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    9
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 12/06/2017 tot 17/06/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fam De Nolf"

    rustig en niet ver gelegen van het centrum

    nihil

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, We thank you for your comment. We hope to see you soon in our campsite Mas de Nicolas. Best regards, Jade, the Office

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,75 / 10
    individueel Van 08/04/2017 tot 15/04/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Blij weerzien."

    Mooie centrale ligging

    Was in orde

    Beoordelingen Stacaravan

    Centraal gelegen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 7,44 / 10
    jong stel Van 02/07/2016 tot 23/07/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Gezellige middelgrote camping met basis comfort"

    Grote ligweide aan zwembad Afgeschermde percelen

    Sanitair is beetje verouderd

    Beoordelingen Standplaats

    Mooi afgeschermd

    Sommige zijn heel ongelijk door wortels van bomen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    8
  • 7,89 / 10
    met vrienden Van 23/07/2016 tot 06/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Goede Camping op loopafstand van St-Remy-de-Provence"

    De ligging bij St-Remy en het minigebergte Les Alpilles

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    8
  • 8,33 / 10
    gezin met tiener(s) Van 25/07/2016 tot 07/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "zeer goed"

    acfgh

    adddd

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8