Beoordeling van Domaine la Garenne

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,3
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
7,8
Hygiëne
 
 
8,3
Comfort
 
 
8,2
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
7,9
Receptie
 
 
8,6
Services
 
 
7,4
Animatie
 
 
7,4
Zwemplezier
 
 
8,7
Activiteiten voor de kinderen
 
 
7,7
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
7,9
x
x

Een vraag stellen

156 chemin de chablezin
26330 Saint Avit
Auvergne-Rhône-Alpes
Telefoon : 0033 (0)4 75 68 62 26

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014 Camping2Be Winner 2013
Zoeken

144 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 95 meningen 8,11
  • 25 meningen 7,95
  • 4 meningen 9,48
  • 8 meningen 8,28
  • 7 meningen 8,56
  • 5 meningen 7,85
  • 7,82 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 10/08/2017 tot 23/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Heerlijke vakantie!"

    Zeer ruime kampeerplaatsen.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
  • 7,78 / 10
    senioren (echt)paar Van 31/07/2017 tot 14/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Tevreden"

    Grote plaatsen. Gemoedelijke sfeer, fijn zwembad.

    Geen restaurant, centrale ruimte minimaal

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw mening ! We hebben geen restaurant, wel een bar die elke dag open is tot 22h30, een foodtruck en maandag een pizzeria ! :)

    Beoordelingen Kampeerplaats + 100 m²

    Grote plaatsen, veel ruimte

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    5
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 6,17 / 10
    gezin met tiener(s) Van 31/07/2017 tot 18/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "matige camping"

    grote plekken brood service in de ochtend

    vaak koud water bij douche en afwas. Weinig animatie voor tieners en weinig tieners op de camping. Weinig of niets te doen in de buurt. Klein restaurant en geen klein winkeltje. .

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw recensie ! Als je op onze website informeert weet je snel genoeg waar je aan toe bent; wat betreft activiteiten en de identiteit van de camping : rust en natuurgebied :) We organiseren elke dag activiteiten voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, en voor de hele familie s'avonds ! Dus inderdaad weignig tieners van 14 tot 17 jaar ! Verder hebben we geen winkeltje maar een foodtruck, een bar, op maandag pizzeria, elke ochtend brood en iedere dag boeren die hun locale producten komen verkopen. Verder zijn stadjes wat verder op, je hebt de auto wel nodig (of je fiets) ;)

    Beoordelingen Standplaats coup de coeur (de 150 à 200m²) avec électricité

    grote plek veel schaduw

    geen waterpunt met afvoer

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    5
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    4
    Animatie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    4
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 6,27 / 10
    gezin met tiener(s) Van 07/08/2017 tot 16/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "mooie camping, steil berg op lopen, commercieel ingesteld"

    plekken met veel schaduw, modern sanitair

    steil berg op lopen, geen vriezer voor koelelementen, oplossing daarvoor met moeite uitonderhandeld, eigenaar niet diervriendelijk, zwembad kan druk zijn

    Het antwoord van het bedrijf

    Hartelijk dank voor uw recensie! Er is inderdaad een klein heuveltje, als je een plek in de hoogte van de camping hebt gevraagd moet je dus een stukje lopen ! En je weet het, het is niet het platte nederland; we zijn in frankrijk! Maar natuurlijk is er keuze, je kunt ook een plekkje op vlak terrein nemen! Wat betreft de koelelementen kun je koelkasten reserveren! Sportief camperen bestaat ook, dat noemen we camperen ! ;) Trouwens we hebben speciaal een oplossing voor u gevonden, een van onze werkers heeft ondernomen om 2 keer per dag uw koelelementen in haar vriezer te houden! Alle deze informatie staat sowieso op onze website :)

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    4
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
  • 6,55 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 21/07/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Kampeerder"

    Grote plekken

    Weinig sanitair. Sanitair niet schoon.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw mening! Sanitair worden minstens 2 keer per dag schoon gemaakt, er zijn 4 sanitair, het is proportionneel aan het aantal plekken!

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    4
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    4
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
  • 6,45 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 28/07/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Mooie camping met grote plaatsen"

    Mooie rustige camping met veel kinderen. Mooi bos waar ze lekker in kunnen spelen. Keurig onderhouden zwembad.

    Oud sanitair. Vaak koud water.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw mening !! Er is inderdaad een van de drie sanitair die nog een beetje oud is, dat zal nog veranderen!

    Beoordelingen Standplaatsen

    Prachtige grote plaatsen. Vrij gelegen met schaduw en zon.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    1
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    7
  • 9,75 / 10
    senioren (echt)paar Van 24/07/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "ust en ruimte"

    mooie plaatsen lekker ruim en vriendelijk

    annematie voor de kinderen een beetje aan de late kant en de afwas mogelijkheid kan beter

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor jullie mening ! Leuk ! Iedere dag s'ochtends en s'middags worden er activiteiten voorgesteld en dan zijn er nog extra activiteiten s'avonds voor de hele familie vanaf 20:30 of 21:00. Omdat het dan wat koeler is, en de werkers meer beschikbaar zijn, zijn we ook vrijer en breder kwa activiteiten. Wat betreft de heuvel, welkom in frankrijk !! En inderdaad er is mogelijkheid om op een vlak terrein te zitten

    Beoordelingen Standplaatsen

    mooie camping en ruime plaatsen

    heuvel op isniet prettig maar daar kies je zelf voor

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 6,82 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 07/08/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Leuke rustige camping"

    Mooie grote plaatsen, leuk & net zwembad

    Koud water in het sanitairgebouw, werd ook veel te weinig schoongemaakt

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor jullie mening !! De sanitair worden elke dag minstens 2 keer schoongemaakt. Het is inderdaad een probleem, alleen is het moeilijk om rekening te houden met het individueel respect dat mensen hebben voor de sanitair.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    5
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    7
  • 6,18 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 24/07/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Aardige camping, niet snel een tweede keer"

    Grote plaatsen, rust, mooi zwembad, foodtruck met prima eten, aardig personeel (behalve bij het zwembad).

    Sanitair, met name afwasgelegenheid bij onze standplaats is echt waardeloos. Niet veel te doen in de omgeving. Trampoline en springkussen gaan om 19:00 dicht. Hele vervelende verkeersdrempels (pas op voor schade!). Meer dan twee uur wachttijd bij de Family Pizza.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor jullie mening! Er is genoeg te doen in de omgeving al moet je inderdaad een paar km rijden. Verder kom je hier voor de rust en de natuur! Wat betreft de kinderspelletjes, na 19 uur is het moeilijk om die op oog te houden, dus voor de zekerheid van de kinderen sluiten we ze liever. Voor dezelfde reden hebben we die drempels, er komen hier veel families met kleine kinderen die overal een beetje rondrennen en fietsen; dus op die manier verkomen we ongelukken. De meeste plekken zijn in de schaduw, de enige plekken die vol in de zon staan stellen we alleen in het hoog seisoen voor als we geen andere plekken hebben of als het specifiek word gevraagd, sowieso waarschuwen we altijd.

    Beoordelingen Standplaatsen

    Zeer ruime standplaats.

    Grote verschillen in standplaats, van klein in de volle zon tot groot in de schaduw. Niet overal even vlak, vals plat is voor een tent niet ideaal.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    1
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
  • 8,55 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 02/08/2017 tot 10/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Mooie camping met veel voorzieningen"

    Mooie grote staplekken, behulpzaam personeel, leuk animatieprogramma voor de kinderen, heerlijk zwembad.

    De sanitaire voorzieningen zouden iets beter kunnen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hartelijk bedankt voor jullie reactie ! Een sanitair is inderdaad een beetje oud en moet worden vernieuwd !

    Beoordelingen Standplaats coup de coeur (de 150 à 200m²) avec électricité

    Ruime plek

    Voor een tent is het soms zoeken naar een stuk dat voldoende vlak is

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10