x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,6
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
9
Comfort
 
 
8,3
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,3
Receptie
 
 
8,6
Services
 
 
7,9
Animatie
 
 
7,3
Zwemplezier
 
 
8,8
Eetgelegenheid
 
 
7,9
Activiteiten voor de kinderen
 
 
5,4
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,3
x Een vraag stellen

2160 route du savet
06260 Puget-Théniers
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Telefoon : +33 (0)4 93 05 06 00

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
235 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 21 meningen 8,18
  • 2 meningen 8,3
  • 46 meningen 8,4
  • 132 meningen 8,4
  • 10 meningen 8,95
  • 1 meningen 6,85
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 52 meningen 8,43
  • 4 meningen 8,4
  • 179 meningen 8,46
  • 8,73 / 10
    senioren (echt)paar Van 12/09/2018 tot 26/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prachtvakantie in Origan Village"

    Prachtige ligging, heel mooie omgeving en heerlijk zwembad. Mogelijkheden voor interessante uitstappen in de directe omgeving.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,64 / 10
    senioren (echt)paar Van 19/09/2018 tot 26/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Rust en vrijheid"

    Privacy

    Erg veel hoogte verschillen

    Beoordelingen Cottage Suite Provence

    Privacy

    Grote hoogte verschillen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    0
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    0
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 6,92 / 10
    senioren (echt)paar Van 29/07/2018 tot 15/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen

    Geen opmerking van de klant

    Beoordelingen Chalet VIP Papillon

    Papillon huisje was zeer goed en netjes uitgerust, ook de bedden waren goed

    naar het afval traject is zeer slecht en gevaarlijk om zo naar beneden via smal pad te lopen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, Thank you for staying at Origan Village for your holidays. I'm glad to read that you appeciate the accomodation and the different services we provide. However, I'm sorry to read that you were disappointed by the Entertainment. We take also in consideration your comment about the way to the dustbins. We hope to have the opportunity to welcome you again to make your stay as high as your expectations. Sophie, Origan Team

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    3
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    2
  • 6,31 / 10
    senioren (echt)paar Van 01/08/2018 tot 12/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vakantie"

    Mooie omgeving

    Hoogteveschillen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Mr Hendriks, I'm happy you choose Origan Village for your holidays. I am glad to read that you enjoyed the region and the beautiful ladnscapes. However, we are in the mountains, and the different in heights is a part of it. I wish you a nice day and I look forward to welcoming you back here. Sophie, Origan Team

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    4
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    4
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    4
  • 7,23 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 01/08/2018 tot 11/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie omgeving - weinig of ‘ander’ vertier"

    De omgeving is echt prachtig en de accomodatie ‘luxe provence’ is prima voor vier personen.

    De animatie is vooral gericht op de Franse populatie. Voor onze kinderen lastig te integreren. Wij zijn echte ‘zuiden’ gangers, dus dat alle restaurantjes e.d in de omgeving zo snel dicht gaan was een groot minpunt. De openingstijden van de receptie en het restaurant zijn erg krap oude camping en ook vonden we het lastig dat er op veel dagen een vast menu was (b.v. Moules frites of pizza) en er dan niet kon worden afgehaald of iets anders kon worden gegeten. Restaurant was dan ook snel volgeboekt....

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Mariska, We are happy to read that you enjoyed the beautifull cottage and the wonderfull landscapes of the Origan Village. We are sorry your children sometimes felt excluded from the Entertainment because the french language was the most used. The well-being of our clients is our priority and so I transmit your impressions to my supervisor. I will also transfer your comments about the restaurant to Sabine. Thank you for your feedback, we wish to see you back in our resort. Sophie, Origan Team

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    6
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 7,42 / 10
    senioren (echt)paar Van 01/07/2018 tot 18/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "prima"

    Naar ons zin gehad, het is er rustig. Belgische dame receptie, aardig en behulpzaam. Lydi van het bakkerswinkeltje erg gezellig en aardig!! Sabine van het restaurant/bar relaxed en vriendelijk! De avonden met muziek erg leuk!

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Ingrid, I'm happy to see that you liked your stay with us. You appreciate the professinalism of the different services and I will transmit your comments to them. I wish you a nice day and I look forward to welcoming you back to Origan Village, probably in another cottage. Sophie, Origan Team

    Beoordelingen Chalet Cigale

    Chalet zelf is prima netjes en schoon. Prima bedden, schoon!! Airco!

    Chalet erg dicht op elkaar, naast betonnen muur stonden wij, vonden wij "benauwend"...

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/07/2018 tot 12/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "fijne vakantie gehad in origan village"

    het restaurant, het zwembad ,ruime plekken.

    sanitair was te ver weg . op de plekken lagen veel scherpe steentjes waardoor het grondzeil van de tent kon beschadigen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Mr Leendert, We are delighted that you enjoyed your time at Origan Village with his restaurant and the swimmingpool. We are sorry to hear about the rocks on the piches. We will take your comments in consideration and we hope to have the opportunity to welcome you again in our Village. Sophie, Origan Team

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 6,58 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/07/2018 tot 14/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Klein huisje zonder. Airco"

    Mooi zwembad

    Omgeving weinig te beleven

    Het antwoord van het bedrijf

    Mr Den Bosch, Thank you for staying at Origan Village for your hollidays. I am glad to see that you appreciate our beautifull swimmingpool and the nice view. However I am sorry to read that some points didn't meet all your expectation. In order to improve your future vacations, I will make sure to communicate your feedback to my Superior. We wish to see you back in Origan Village. Sophie, Origan Team

    Beoordelingen Mini Villa Romana

    Vrij uit,zicht

    Huisje wat anders dan op de website

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    5
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    6
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar Van 26/05/2018 tot 16/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "3 weken in een chalet"

    mooi zwembad, veel accommodaties, mooie ligging

    geen broodmes,en dat met alle soorten ongesneden brood. Snijplankje van hout, zeer klein en onhygiënisch Canal + kennelijk geen abonnement terwijl dit kanaal we wordt aangeprezen..

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Henk, I'm happy to read that you enjoyed your stay at Origan Village. You liked the swimmingpool and the accomodation. For your next stay, you can always come to the reception to change some knives or cuttingboard. About Canal+, you are right ; we don't subscribe to the channel, but some of the programs are decoded. Thank you for your feedback and we look forward to welcoming you back at Origan Village. Sophie, Origan Team

    Beoordelingen Chalet Cigale

    Leuk chalet, wel zeer krakende vloer

    krakende vloer, ook sommige uitrustingsstukken hebben wel aandacht nodig.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 7 / 10
    senioren (echt)paar Van 03/09/2017 tot 20/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Verblijf in chalet in na seizoen"

    Voor ons gunstige ligging ivm familie bezoek Prachtige omgeving en prima camping met goede faciliteiten

    Normaal gaan we met caravan maar door voor is weg naar boven wat moeilijker

    Beoordelingen Chalet VIP Papillon

    Heel mooi huisje Wel wat puntjes die anders kunnen waardoor prettiger verblijf mogelijk We hebben rond gekeken op camping naar andere huisjes welke voor najaar cq voorjaar gunstiger liggen en beter uitzicht hebben. We hebben er foto's van gemaakt en de nummers genoteerd zodat we bij volgende keer onze keuze door kunnen geven.

    Jammer dat er niet - een beter matras in het bed is - huisje had geen mooi uitzicht - Weinig zon bij huisje wat in zomer prima is maar voor najaar minder - Geen gemakkelijke bank - Geen verwarming in najaar. Koelde erg af s-avonds wat niet prettig is.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8