x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
9
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,3
Hygiëne
 
 
8,8
Comfort
 
 
8,7
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9,1
Receptie
 
 
9,3
Services
 
 
8,6
Animatie
 
 
7,8
x Een vraag stellen

Le Lac
24580 Plazac en Perigord
Nieuw-Aquitanië
Telefoon : 05 53 50 75 86

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
150 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 71 meningen 8,79
  • 30 meningen 8,95
  • 7 meningen 8,92
  • 18 meningen 8,8
  • 15 meningen 9,71
  • 6 meningen 9,04
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 6 meningen 9,43
  • 136 meningen 8,87
  • 8 meningen 9,65
  • 10 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 23/07/2017 tot 05/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Een super camping. "

    het meertje, het zwembad, alles eigenlijk wel

    heb ik niet.

    Beoordelingen Kampeerplaats

    de hele camping is een plus punt. Wij hebben ons prima vermaakt we komen zeken nog een keer terug in de toekomst.

    onze kampeerplaats was weing gras en als het dan een nacht regent dan is het gelijk blubberig en duurt lang voordat het droog is.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
  • 8,38 / 10
    senioren (echt)paar Van 05/08/2017 tot 19/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Het was weer heerlijk om er te zijn."

    Wij zoeken rust en dat kan op deze camping. Wij huren een chalet die net buiten de camping ligt. Dit hebben we al meerdere keren gedaan en we komen steeds terug.

    Beoordelingen Houten Chalet

    Het chalet bevalt ons prima.

    De bedden in het chalet zijn vrij hard, maar daar hebben we onze eigen oplossing voor gevonden, door een topmatras mee te nemen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 9,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 22/07/2017 tot 05/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super geslaagde, leuke vakantie gehad"

    hele lieve camping eigenaren die altijd voor je klaarstaan, mooie omgeving prachtige plaatsen goed onderhouden.

    geen

    Beoordelingen Houten Chalet

    hele lieve camping eigenaren die altijd voor je klaarstaan, mooie omgeving prachtige plaatsen goed onderhouden.

    geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    9
  • 8,22 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 05/08/2017 tot 25/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heerlijke familiecamping"

    Wij hadden een plek boven op de bult, wat verder weg van het zwembad. Ideaal met een kindje van 4 dat nog geen zwemdiploma heeft

    De bult op klimmen.... 😂😂😂

    Beoordelingen Kampeerplaats

    Zonnige plek

    Geen schaduw

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
  • 6,67 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 03/08/2017 tot 17/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Plazac17"

    Zie score

    Luie animatrice! Drink rustig je koffie aan de toog tijdens de fotozoektocht of zit wat langs de kant te vechten tegen de vaak tijdens de petanque of tien minuten pauze om te kunnen sms'en of .... kies een andere vakantiejob Louise!!!

    Beoordelingen Kampeerplaats

    Gezellig, goeie prijs voor wat wij nodig hebben in een leuke omgeving

    Aandacht voor verval. Onderhoud en investeer!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    1
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 03/08/2017 tot 17/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Dordogne"

    Mooie ruime staanplaatsen

    Verouderde sanitair en te weinig toiletten

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
  • 9,25 / 10
    senioren (echt)paar Van 21/07/2017 tot 12/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne tijd"

    Ook Engels gesproken Altijd brood

    Verlichting 's nachts karig

    Beoordelingen Kampeerplaats

    Grote kampeerplaats Tapwater vlakbij

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    10
  • 8,22 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 24/07/2017 tot 13/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super vakantie gehad! "

    Hartelijke eigenaren, een zwembad en een meertje, heerlijk

    Sanitair is wat verouderd

    Beoordelingen Kampeerplaats

    Een zwembad en een meertje is alles wat je nodig hebt met kleine kinderen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    6
  • 8,33 / 10
    gezin met tiener(s) Van 26/07/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Gemoedelijke, gezellige familiecamping"

    Mooie ruime plekken, kleinschalig en gemoedelijk. Vriendelijk personeel.

    Foto('s) genomen door martin - roosendaal Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Kampeerplaats

    ruime plekken met veel schaduw

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    6
  • 7,88 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 02/08/2017 tot 10/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie camping in schitterende omgeving"

    Zwembad, speel mogelijkheden en het meer met strandje.

    Rumoerige Fransen tot in de nacht.

    Foto('s) genomen door Hans - Rotterdam Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Kampeerplaats

    Nette plaats met watertappunt en elektra. Goede verhouding zon schaduw op plaats 6.

    Wij zaten vooraan maar kan me voorstellen dat als je achteraan zit het ver lopen is naar het zwembad en meer.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    6