Beoordeling van Camping Le Haras

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
8,8
Comfort
 
 
8,4
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,6
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
8,6
Animatie
 
 
8,1
Zwemplezier
 
 
8,8
Eetgelegenheid
 
 
8,2
x
x

Een vraag stellen

Domaine Sant Galdric 1 Ter Avenue Joliot Curie
66690 Palau del Vidre
Occitanië
Telefoon : +33 (0)4 68 22 14 50

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014 Camping2Be Winner 2013
Zoeken

163 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 53 meningen 8,73
  • 52 meningen 8,6
  • 12 meningen 8,32
  • 37 meningen 8,89
  • 7 meningen 8,94
  • 1 meningen 7,22

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 2 meningen 9,24
  • 3 meningen 9,33
  • 8,6 / 10
    gezin met tiener(s) Van 03/08/2017 tot 04/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Doorreis overnachting"

    Animatie en gezelligheid, zeer mooi aangelegde camping

    Het sanitair kan iets beter en netter, mannen en vrouwen door elkaar vonden wij iets minder.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, wij dank U voor uw reactie.

    Beoordelingen Standplaats + auto

    Het zijn niet hele grote plekken, maar wel gezellige plekken.

    Uitkijken met je caravan of camper voor de bomen en takken.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    10
  • 8,55 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/08/2017 tot 13/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Mooie en gezellige camping le Haras in Palau del Vidre"

    Totaalplaatje (camping en omgeving) is heel goed.

    Temperatuur zwembad soms laag t.o.v. buitentemperatuur.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, wij dank u voor uw reactie, het is altijd een genoegen u te mogen verwelkomen.

    Beoordelingen Standplaats + auto

    Goede ruime standplaatsen naar wens in schaduw en/of zon.

    Veel vliegen en muggen.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 9 / 10
    gezin met tiener(s) Van 26/08/2017 tot 09/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Uitstekende familiecamping"

    Mooi aangelegde familiecamping. Gastvrije en vriendelijke medewerkers. Gunstig gelegen voor uitstapjes naar mooie plaatsen (cultuur), natuur (bergen) en strand. Ook uitstapjes naar Spanje mogelijk, zoals Gerona, Cap de Creus, Dali-museum, vulkaangebied rond Olot.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, thank you very much for your nice comments, that's always a pleasure to welcome you and we are happy that you choose to come back.

    Beoordelingen Stacaravan 4 Pers. LOGGIA

    Mooi ruime accommodatie

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 8,9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/08/2017 tot 27/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Perfecte camping!"

    Stijlvolle camping, zeer mooi aangelegd met veel diverse planten. Proficiat hiervoor! Bescheiden animatie, live bandjes, speeltuin, diertjes, ping-pong, TV, petanque, biljart. Leuk zwembad, familiaal. Het is een camping waar alles aanwezig is, maar dan kleinschalig. Het dorpje is op 5 minuten stappen. Gezellig en rustig (winkeltje, restaurant, apotheker, krantenwinkel, optredens).Ideale camping om les Albères te verkennen. Veel wandelingen vanuit laroque-des-Albères. Tour de la Massane vanuit Argelès. Wel voor getrainde wandelaars. Argelès is veel te druk en toeristisch.

    WIFI is betalend. Je krijgt 1 uur per dag gratis.

    Het antwoord van het bedrijf

    We thank you very much for your nice comment and nice pictures! We are happy that you enjoyed your holidays at the campsite. We will be glad to welcome you another time.

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen Standplaats (10A, water- en afvoerpunt)

    Grote plaatsen. Wij stonden op de plaatsen het dichtste bij de spoorweg. Dit stoorde ons niet. Er waren zelfs mensen die een plaats speciaal daar reserveerden. Onze plaats lag net naast het geweldig mooi aangelegde mini-parkje. Veel groen, rust, bankjes. Heerlijk!

    sommige plaatsen zijn weinig gescheiden door groen.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 9,09 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 10/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Heerlijk"

    Schaduwrijk en met liefde aangelegd terrein. Heerlijke omgeving.

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, we thank you for your nice comment and good marks. It was a pleasure to welcome you.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 9,45 / 10
    senioren (echt)paar Van 27/07/2017 tot 23/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "in een woord, een geweldige camping, "

    vriendelijke mensen, staan altijd voor je klaar, top camping

    De muziek een bandje die er dan speelt wel erg hard gaat, mag van mij iets minder hard

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, Thank you very much for your nice comment, that's always a pleasure for us to welcome you.

    Beoordelingen Standplaats + auto

    mooie ruime plaats

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 8,18 / 10
    gezin met tiener(s) Van 25/07/2017 tot 11/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fijne camping"

    Fijne, ruime rustige camping

    De planten en bomen zijn in mindere staat als voorheen. Wel erg veel gesnoeid waardoor er minder privacy en schaduw zijn

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, we thank you for taking the time to leave a comment. We take note of your remarks.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 8,78 / 10
    gezin met tiener(s) Van 31/07/2017 tot 07/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Aanrader "

    Grote plek, rustige camping, heerlijk zwembad, gastvrije eigenaren, veel schaduw, fijne omgeving

    Als ik ik minpunten moet noemen zou dat het stokbrood zijn. Deze vonden wij niet zo lekker

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, Wij dank U voor uw reactie

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 8,2 / 10
    gezin met tiener(s) Van 17/07/2017 tot 02/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "een aanrader"

    een mooie camping heerlijk om op vakantie te gaan

    eigenlijk geen. wat we minder vonden is dat je 's ochtends in de rij staat om naar het toilet te gaan.

    Het antwoord van het bedrijf

    Wij dank uw voor u reactie, het was een plezier om u te welkomen

    Beoordelingen Standplaats + auto

    schaduw rijk en mooie begroeiing

    geen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 7,6 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 24/07/2017 tot 10/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fijne goede camping in druk gebied"

    Vliegen- en muggenoverlast.

    Het antwoord van het bedrijf

    Wij dank uw voor u reactie

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    7