Beoordeling van Camping la Poterie

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
9,2
De accommodaties
 
 
9,2
Regio
 
 
9,4
Hygiëne
 
 
9,5
Comfort
 
 
8,8
Receptie
 
 
9,6
Services
 
 
9
Animatie
 
 
8,7
x
x

Een vraag stellen

Lieu-dit La Poterie
37530 MOSNES
Centre-Loire Valley
Telefoon : 0033 (0)2 47 30 50 11

Camping2Be Winner 2016

165 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 65 meningen 9,2
  • 21 meningen 9,39
  • 25 meningen 9,1
  • 36 meningen 9,4
  • 15 meningen 9,44

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 16 meningen 9,25
  • 1 meningen 10
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 30/07/2017 tot 03/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Leuke camping"

    Alles aanwezig voor een verblijf, zelfs een animatieteam. En dat op zo'n kleine camping. Heel vriendelijke ontvangst en heel behulpzaam.

    Als je met een caravan naar de camping komt, de aangegeven route goed volgen anders is het zeer lastig om de camping te bereiken door het smalle straatje.

    Het antwoord van het bedrijf

    Marian, Bedankt voor hebben gekozen om onze camping als uw vakantie en rekening houdend met een beetje van uw tijd om te getuigen van uw tevredenheid. We zouden heel graag verwelkomen u met veel plezier! Heel binnenkort Karine en richard

    Beoordelingen Standplaats + 1 voertuig + tent of caravan

    voldoende plek op de standplaats

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 7,17 / 10
    jong stel Van 10/07/2017 tot 17/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Prima"

    De ligging is super!

    Sanitair is niet slecht, maar ook niet heel goed

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 25/07/2016 tot 08/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fietsen rond de Loire? Prima uitgangspunt!"

    Twee sterren maar prima in orde. Simpel maar zeer comfortabel. Zeer behulpzame beheerders. .

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Jan, Dank u voor uw bezoek aan onze camping en voor uw getuigenis. Hopelijk tot ziens !! Karine et Richard

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 03/11/2017 tot 05/11/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "week-end"

    rust, de rand van de Loire en de geografische ligging van de camping.

    ras

    Het antwoord van het bedrijf

    Arnaud, C’est une immense joie pour nous de lire vos commentaires. Il est vrai que notre situation est privilégiée pour découvrir notre très belle région ; le camping est effectivement situé en bord de Loire, en pleine nature d'où la tranquillité des lieux et au cœur des différentes visites, entre amboise et Chaumont sur Loire ; Tours et Blois. Au plaisir de vous accueillir à nouveau, merci !

    Beoordelingen Stacaravan - L'aisance

    zijn troost en zijn plaats.

    ras

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
  • 8,67 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 01/11/2017 tot 03/11/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Petit coin tranquille "

    Het lachende welkom

    Betaal tv

    Het antwoord van het bedrijf

    Yohann, C´est toujours un plaisir de lire que nos vacanciers ont profité pleinement de leur séjour, même court, en notre compagnie. Nous vous en remercions de vos commentaires qui nous touchent et nous vont droit au cœur !! Pour répondre à votre suggestion, tous nos mobil homes seront équipés de la TV pour la saison 2018. Au vu de votre satisfaction, nous espérons vous accueillir pour un plus long séjour. A très bientôt, Karine et Richard !!

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    7
  • 9,5 / 10
    jong stel Van 31/10/2017 tot 03/11/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Bien"

    ontvangst

    Het antwoord van het bedrijf

    Matthieu, Nous tenons sincèrement à vous remercier pour la générosité de votre note ! Nous mettons tout en œuvre pour satisfaire nos vacanciers et leur faire vivre la plus belle expérience possible !! Encore un grand merci et à très bientôt nous l'espérons. Karine et Richard

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
  • 9,67 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 29/10/2017 tot 31/10/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Toujours ravis"

    Hartelijk welkom, de baas, zeer ambachtaren, de omgeving, zeer aangenaam, de situatie, in het hart van Touraine. We zijn hier al een aantal jaren geweest en we zullen terugkomen!

    Het antwoord van het bedrijf

    Melody, Waouhhhhh !!! Quelle joie de recevoir un commentaire si positif, nous vous remercions sincèrement pour votre fidélité et ainsi d'avoir pris de votre temps pour partager votre séjour passé avec nous. C’est une motivation énorme de pouvoir observer que le résultat de notre travail journalier est apprécié positivement par vous. Encore un grand merci et c'est avec un grand plaisir que nous vous accueillerons de nouveau !! Karine et Richard

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 10 / 10
    individuel Van 26/10/2017 tot 27/10/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Super ! "

    Camping très bien situé sur le bord de Loire, environnement très sympa.

    Het antwoord van het bedrijf

    Ingrid, C’est un honneur et une immense satisfaction pour nous de lire vos commentaires et nous nous réjouissons de savoir que votre séjour fut "Super !" et que vous ayez apprécié notre Kota finlandais. Il est vrai que notre situation est privilégiée, situé en bord de Loire, en pleine nature d'où la tranquillité des lieux. Au plaisir de vous accueillir lors de votre prochaine visite dans la région Centre Val de Loire !! Karine et Richard

    Beoordelingen Kota

    Petite cabane très cosy où j'ai très bien dormi malgré la nuit fraîche... hébergement insolite à découvrir absolument !

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 8,67 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 22/10/2017 tot 24/10/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "très bon séjour"

    le calme au bord de la Loire.

    Het antwoord van het bedrijf

    Raphael, Nous sommes heureux de savoir que votre séjour dans notre camping était "un très bon séjour" parce que c’est une priorité pour nous d’avoir des vacanciers pleinement satisfaits. Notre volonté étant de partager des moments conviviaux et familiaux et ainsi nous travaillons tous les jours pour vous apporter l’incroyable sensation de se sentir « comme à la maison ». Encore un grand merci et à très bientôt !! Karine et Richard

    Beoordelingen Stacaravan - Le temps d'une pause

    propre, tout ce qu'il faut pour le confort.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    7
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/09/2017 tot 24/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Meer dan je van een 2 sterren camping zou verwachten. "

    heel vriendelijke eigenaren, mooie omgeving, lekker nazomer weer

    Het antwoord van het bedrijf

    Johanna, Dankzij u hebben gekozen voor onze camping als uw vakantie en hebben een beetje van uw tijd om te getuigen van uw tevredenheid. Het is waar dat onze situatie is prachtig; de camping is eigenlijk gelegen in de rand van de Loire, in the middle of nowhere waar vanuit de rust van plaatsen en in het hart van de verschillende bezoeken, tussen Amboise en Chaumont sur Loire; Tours en Blois.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8