Geef uw mening

Camping L'hirondelle

8,37 /10
Super 316 Klantenmeningen Lees alle meningen
Geweldige uitvalsbasis voor rust- of outdoor activiteiten ... Johan - Hengelo, 10/06/2019
Bedrijf Camping L'hirondelle - Menglon
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,5
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
9,1
Hygiëne
 
 
7,7
Comfort
 
 
8,1
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
7,9
Receptie
 
 
8,8
Services
 
 
8,2
Animatie
 
 
7,8

316 beoordelingen beschikbaar voor Camping L'hirondelle

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
8,62 Comfort Veld Pitch-Pakket
Comfort Veld Pitch-Pakket
8,25 Comfort Veld Pitch-Pakket Met Privaat Sanitair
Comfort Veld Pitch-Pakket Met Privaat Sanitair
7,9 Comfort Pitch Pakket
Comfort Pitch Pakket
8,49 Forfait Standard Standplaats
Forfait Standard Standplaats
9,25 Luxury Lodge Safari Op Palen
Luxury Lodge Safari Op Palen
9,02 Lodge Woody Op Palen
Lodge Woody Op Palen
9,08 Castor Chalet Op Palen
Castor Chalet Op Palen
8,24 Lodge Gemeubileerde Tent
Lodge Gemeubileerde Tent
8,7 Lodge Gemeubileerde Tent Met Eigen Sanitair
Lodge Gemeubileerde Tent Met Eigen Sanitair
8,73 Chalet Neva
Chalet Neva
8,81 Chalet Maeva
Chalet Maeva
8,07 Chalet Jade
Chalet Jade
8,97 Chalet Marina
Chalet Marina
8,58 Stacaravan Rapidhome
Stacaravan Rapidhome
9,6 Stacaravan Louisiane
Stacaravan  Louisiane
8,68 Stacaravan Zen
Stacaravan  Zen
Per verblijfstype
  • 213 meningen 8,31
  • 53 meningen 8,34
  • 9 meningen 7,79
  • 20 meningen 8,73
  • 13 meningen 9,18
  • 7 meningen 8,81
Per verblijfsperiode
  • 54 meningen 8,63
  • 262 meningen 8,31
Per taal
  • Alle talen (316)
  • Nederlands Nederlands (155)
  • Frans Frans (154)
  • Engels Engels (5)
  • 8,78 / 10
    gezin met tiener(s) Van 05/08/2018 tot 19/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Geweldige uitvalsbasis voor rust- of outdoor activiteiten"

    De ligging van de camping aan het veld of aan de rivier is fantastisch. Het uitzicht midden in de natuur is erg mooi. Relatief veel schaduw onder oude bomen.

    Voor oudere tieners wat minder vertier aanwezig.

    Beoordelingen Lodge WOODY op palen

    Luxe en comfort. Veel ruimte op eigen veranda en ook in het huisje.

    -

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
  • 7,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/08/2018 tot 01/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooi uitzicht"

    Omgeving Zwembad Veel te doen voor kleine kinderen

    Hygiëne Personeel restaurant chagrijnig en keuken is pas vanaf 19.00u open.

    Het antwoord van het bedrijf

    Thank you for your comments that help us to improve the quality of our work each season. You enjoyed the strengths of our campsite: 14 hectares woodland bordered by 3 km of river and with a breath-taking view of the organically-farmed fields and the Vercors mountains, four river beaches for the happiness of all the families, our pool parc with 3 swimming pools and water games for children, the mini club for children from 5 to 11 years old with 3 girls who speak 3 languages, the large size of our pitches from 100 until 300m2 separated by the nature and a lot of privacy, the quiet at the evening… We listened to your review, so now to each private bathroom you have a toilet seat and paper holder. We also plan to change the floor of 10 pitches with tree roots. We clean the private bathroom between 2 stays but not during your stay because it is your private place. In the high season (july and auguste) the Restaurant open at 6pm. We had a problem last year with one member of the Restaurant Team, He doesn’t work anymore at the Hirondelle Campsite.

    Beoordelingen LODGE Gemeubileerde tent met eigen sanitair

    Grote tent, veel ruimte

    Relatief veel geld voor wat je krijgt Private sanitary wordt niet geleverd met een wc bril en wordt ook niet tussendoor schoongemaakt

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    4
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    9
  • 8,75 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 11/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Geweldige vakantie!"

    Wij hebben 2 weken vakantie gevierd in een chalet castor. Wel de voordelen van een camping (vooral voor de kinderen ook) maar wel het comfort van een eigen toilet, badkamer en goede bedden. Wij hebben heel wat uren doorgebracht bij de zwembaden. Voor alle leeftijden (behalve wellicht voor hele grote kinderen) geschikt en helemaal afgezet middels een hek. De receptie was zeer vriendelijk en bereid te helpen bij vragen. Camping is mooi gelegen en bijna alle plekken hebben een prachtig uitzicht. In het (simpele) restaurant kun je goed eten voor een prima prijs.

    De omgeving is prachtig maar minder geschikt voor dingen te ondernemen met echt kleine kinderen. Onze kinderen zijn 3 en 5. Uiteraard zijn er dan ook dingen om te doen (grotten bezoeken, de toren van Crest, de markt in Die) maar veel activiteiten zijn gericht op wandelen, kajakken etc en daar moeten ze toch wat groter voor zijn. Voor ons geen groot nadeel want wisten dit van te voren maar wees je hier bewust van.

    Beoordelingen CASTOR Chalet op palen

    Leuke combinatie van wel op een camping vakantie vieren maar wel van alle gemakken voorzien (goede bedden, eigen sanitair, keuken)

    Omgeving is vooral geschikt voor iets grotere kinderen (> 7 jaar en ouder is mijn inschatting) qua activiteiten. Als je iets verder weg staat op de camping dan zijn de algemene faciliteiten (zwembad, receptie, restaurant) een stuk lopen. Wij hadden een bolderkar mee waardoor het voor ons goed te doen was.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 7,11 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 09/08/2018 tot 28/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping"

    Zwembad en grote staanplaats en dus veel privacy op de plek

    Afstand naar de receptie op sommige plekken. De camping ligt in het bos dus op veel plaatsen weinig zon.

    Het antwoord van het bedrijf

    Thank you for your comments that help us to improve the quality of our work each season. You enjoyed the strengths of our campsite: 14 hectares woodland bordered by 3 km of river and with a breath-taking view of the organically-farmed fields and the Vercors mountains, four river beaches for the happiness of all the families, our pool parc with 3 swimming pools and water games for children, the large size of our pitches from 100 until 300m2 separated by the nature and a lot of privacy, the quiet at the evening… We are lucky to have a very big and long campsite so families can appreciate the direct view to the mountains. We mentioned at our website that we recommend bicycle for young child if you are at the end of the campsite. We are in a wood with sun (at the south part) and shadow in the middle. So family can choice the pitch they prefer. Thank you for your stay and we hope to see you again at the Hirondelle Campsite.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
  • 8,89 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 05/08/2018 tot 19/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen

    Geen opmerking van de klant

    Beoordelingen Stacaravan RAPIDHOME

    erg leuk gril plaat buiten

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
  • 7,67 / 10
    gezin met tiener(s) Van 12/08/2018 tot 26/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heerlijke natuurcamping"

    Fantastisch uitzicht op bergen en rivier, heerlijk zwembad met glijbanen en waterspeeltuin, de rust die er heerst, heerlijk restaurant, niet-opdringerige animatie, veel activiteiten in de buurt te doen, veel Nederlanders. Aardig personeel.

    Sommigen klagen over verouderd sanitair, maar dat wordt dit jaar vervangen.

    Beoordelingen CASTOR Chalet op palen

    Luxer dan een tent maar toch meer campinggevoel dan in een stacaravan. Ramen die je helemaal kunt open ritsen om lekker door te waaien, grote deels overdekte veranda met gloednieuwe grote gasbarbecue. Je voelt je een met de natuur.

    Harde ligbedden op de veranda, maar die worden ook dit jaar vervangen door luxere versies..

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    1
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
  • 6,12 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 12/08/2018 tot 26/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Opletten rondom keuze plek"

    Ligging Zwem accommodatie Rivier Brood is prima Receptie is vriendelijk (horeca typisch frans)

    Horeca is op zijn frans (mist detail en beperkte openingstijden) Prive sanitair worden niet schoongemaakt tijdens verblijf! Stank van sanitair gebouwen (ontluchting) Diefstal (camping is niet rondom afgesloten en geen bewaking) Beperkte inventaris huur tent (geen water koker, out dated koffie apparaat, beperkte koppen en mokken, gast stel is erg behelpen) Linnen goed word niet verschoond na een week. Afstand camping plaats richting zwembad is 1km. Te ver voor kinderen om te lopen. Veel auto verkeer door grote afstanden.

    Het antwoord van het bedrijf

    Thank you for your comments that help us to improve the quality of our work each season. You enjoyed the strengths of our campsite: 14 hectares woodland bordered by 3 km of river and with a breath-taking view of the organically-farmed fields and the Vercors mountains. Each pitch has their own private place around the accommodation. You are looking for services from hotel and not campsite: we never cleaned the private bathroom during your stay (it is cleaned before and after each stay), you can change your sheets after one week but it is not done automatically. We indicate the opening hour at the door of the Reception, maybe you didn’t see it? You rented a basic Lodge (Cotton Lodge) but we have also Premium Lodge and wood chalet with much more services (= Nespresso machine, kettle, vacuum cleaner, gas-griddle in the terrace…). We are lucky to have a very big and long campsite so families can appreciate the direct view to the mountains. We mentioned at our website that we recommend bicycle for young child if you are at the end of the campsite. We are in a nature area named Natura 2000 that means the owner is not allowed to close the campsite for the safety of animals. We have a lot of animals so they can cross easily during the winter the campsite. Thank you for your stay and we hope to see you again at the Hirondelle Campsite.

    Beoordelingen LODGE Gemeubileerde tent met eigen sanitair

    Keurige tent, mooie vaste kuip Ruime plek Picnic tafel is gezellig

    Slappe bedden Geen schoonmaak sanitair Slecht meubilair ( neem eigen stoelen mee) Geen buiten verlichting Gasstel is out dated Koffie apparaat is out dated Geen water koker Slappe bedden Linnen goed niet verschoond

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    4
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    6
  • 8,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 12/08/2018 tot 26/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Leuke vakantie!"

    De rivier is top!

    Sanitair mag aandacht aan besteed worden.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
  • 7,62 / 10
    gezin met tiener(s) Van 15/08/2018 tot 24/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooi aangelegde camping"

    Mooie beek Fijn zwembad Gebruik van vrieskist was prettig

    Sanitair niet altijd even schoon, douche ging heel snel uit.

    Het antwoord van het bedrijf

    Thank you for your comments that help us to improve the quality of our work each season. You enjoyed the strengths of our campsite: 14 hectares woodland bordered by 3 km of river and with a breath-taking view of the organically-farmed fields and the Vercors mountains, four river beaches for the happiness of all the families, our pool parc with 3 swimming pools and water games for children, the large size of our pitches from 100 until 300m2 separated by the nature and a lot of privacy, the quiet at the evening… At the Sanitary nr 3, 5 and 6 you have collective freezer for family Our sanitary are cleaned every day 2 or 3 times per day by a team of 7 persons. When it is raining, it is not so easy to keep the floor very cleaned. But we will take more attention of the cleaning for the next season.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
  • 7,33 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 12/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vakantie 2018"

    Zwembad is prima Animatie kinderen on het nederlands

    Winkeltje erg beperkt/klein

    Het antwoord van het bedrijf

    Thank you for your comments that help us to improve the quality of our work each season. You enjoyed the strengths of our campsite: 14 hectares woodland bordered by 3 km of river and with a breath-taking view of the organically-farmed fields and the Vercors mountains, four river beaches for the happiness of all the families, our pool parc with 3 swimming pools and water games for children, the mini club for children from 5 to 11 years old with 3 girls who speak 3 languages, the Premium Lodge with all equipment… The grocery at the Restaurant is open every day but it is a small shop for food you forget. Family prefer to go the supermarkets at Chatillon en Diois or Die or the market with lot of choice For each accommodation you have a complete equipments. Since 2018 you have a new gas griddle in the terrace of all accommodation. For the new season we put kettle and Nespresso machine for Lodge Premium (= Castor, safari and Woody). We changed some mattresses in Mobilhomes. Thank you for your stay and we hope to see you again at the Hirondelle Campsite.

    Beoordelingen Stacaravan LOUISIANE

    Nette accommodatie

    Bedden/matras slecht Uitrusting erg karig. (Pannen,bestek ed)

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
Zoeken
Vanaf € 144,00 Vanaf € 302,40
Algemene informatie
Website van de camping

60 Route de la Garenne
26410 Menglon
Auvergne-Rhône-Alpes
Telefoon : +33 (0)4 75 21 82 08

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015