Geef uw mening

Camping Locronan

9,46 /10
Fantastisch 137 Klantenmeningen Lees alle meningen
Camping ... sharon - tilburg, 03/09/2020
Bedrijf Camping Locronan - Locronan
Camping2Be Winner 2021
bekijk alle foto's
Huuraccommodatie - Stacaravan Intime Klassiek - Camping Locronan Plaatstypen
Zwemplezier Camping Locronan - Locronan Zwemplezier
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
9,5
De accommodaties
 
 
9,4
Regio
 
 
9,6
Hygiëne
 
 
9,6
Comfort
 
 
9,2
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9,3
Receptie
 
 
9,6
Services
 
 
9,1
Zwemplezier
 
 
9,4
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
9,4
Alle beoordelingen zijn gecontroleerd

137 beoordelingen beschikbaar voor Camping Locronan

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,3 Campingplaats
Campingplaats
9,46 Stacaravan Intime Klassiek
Stacaravan Intime Klassiek
9,28 Stacaravan Intime Panoramischzicht
Stacaravan Intime Panoramischzicht
9,66 Stacaravan Intime Premium Plus Zeezicht
Stacaravan Intime Premium Plus Zeezicht
8 Stacaravan Intime Premium Zeezicht
Stacaravan Intime Premium Zeezicht
9,41 Stacaravan Plein Air Klassieker
Stacaravan Plein Air Klassieker
9,87 Stacaravan Plein Air Panoramischzicht
Stacaravan Plein Air Panoramischzicht
9,65 Stacaravan Lumiere Premium Zeezicht
Stacaravan Lumiere Premium Zeezicht
9,8 Stacaravan Lumiere Premium Plus Zeezicht
Stacaravan Lumiere Premium Plus Zeezicht
9,57 Stacaravan Lumiere Premium Ilot Zeezicht
Stacaravan Lumiere Premium Ilot Zeezicht
9,65 Stacaravan Plein Air Classic
Stacaravan Plein Air Classic
9,75 Stacaravan Plein Air Panoramischzicht
Stacaravan Plein Air Panoramischzicht
- Stacaravan Plein Air Premium Plus Zeezicht
Stacaravan Plein Air Premium Plus Zeezicht Geen beoordeling
9,32 Stacaravan Familial Klassieker
Stacaravan Familial Klassieker
10 Stacaravan Familial Premium Zeezicht
Stacaravan Familial Premium Zeezicht
9,72 Bungalowtent 16M²
Bungalowtent 16M²
Per verblijfstype
  • 37 meningen 9,32
  • 15 meningen 9,59
  • 19 meningen 9,44
  • 43 meningen 9,55
  • 10 meningen 9,57
  • 4 meningen 9,27
Per verblijfsperiode
  • 25 meningen 9,53
  • 111 meningen 9,43
  • 1 meningen 10
Per taal
  • Alle talen (137)
  • Nederlands Nederlands (6)
  • Duits Duits (4)
  • Engels Engels (4)
  • Spaans Spaans (5)
  • Frans Frans (117)
  • Italiaans Italiaans (1)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 7 / 10
    jong stel Van 09/08/2020 tot 16/08/2020
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Camping "

    Beautiful view

    We did not feel really welcome by oké of the owners. She was really unfriendly. The campsite itself is beautiful as well as the surrounding.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Mrs HAMERS, Thank you for leaving a review.We are not surprised by your comment, indeed your stay went very well until the check out. You hadn't cleaned the mobile home properly when you left as we talked about on arrival and you didn't appreciate my asking you to do it again. Next time don't hesitate to choose the cleaning package additional service. We will welcome you again with great pleasure in our beautiful region. Laurence and Fred

    Beoordelingen Stacaravan INTIME Premium Zeezicht
    Stacaravan INTIME Premium Zeezicht

    Very Nice tiny house, lots of privacy

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    4
    Services
     
     
    7
  • 9,8 / 10
    gezin met tiener(s) Van 25/07/2020 tot 01/08/2020
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Zeer nette camping"

    We hadden een accommodatie gehuurd. Het was nieuw en zeer netjes en schoon. Daarnaast hadden we een prachtig uitzicht met in de verte de zee. De camping is op loopafstand van het dorpje Locronan. Verder is het mogelijk om op de camping brood te bestellen. Een hele nette en schone camping en prachtig gelegen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, het is met veel plezier dat we uw mening over onze camping hebben gelezen! We zijn blij dat u zo'n goed verblijf bij ons heeft gehad. We kijken er naar uit om u te verwelkomen voor een toekomstig verblijf en in de tussentijd kijken we er naar uit om van u te horen. Tot ziens, Laurence en Fred

    Beoordelingen Stacaravan LUMIERE Premium Plus Zeezicht
    Stacaravan LUMIERE Premium Plus Zeezicht

    Onze cottage was nieuw. Zeer netjes en schoon. Een pre is het prachtige uitzicht wat bijna iedere cottage heeft.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,9 / 10
    gezin met tiener(s)
    "Nette centraal gelegen camping met fantastisch uitzicht."

    Het is een mooie en nette camping. De camping is centraal gelegen tegen een heuvel aan. Hierdoor heb je fantastisch uitzicht over de omgeving en de zee. Vanuit de camping loop je zo Locronan in. Binnen een straal van 50 kilometer heb je veel leuke activiteiten. Er is een heerlijk verwarmd zwembad en iedere ochtend kan je vers brood halen. De camping is netjes en schoon. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en attent. Zeker een camping om terug te komen!

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, het is met veel plezier dat we uw mening over onze camping hebben gelezen! We zijn blij dat u zo'n goed verblijf bij ons heeft gehad. We kijken er naar uit om u te verwelkomen voor een toekomstig verblijf en in de tussentijd kijken we er naar uit om van u te horen. Tot ziens, Laurence en Fred

    Beoordelingen

    Het uitzicht vanuit de accommodatie was fantastisch. Iedere avond kon je vanaf je veranda de zon onder zien gaan

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,71 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 27/07/2019 tot 10/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Heerlijk genoten,kom graag weer!"

    de kust, wandelen, lekker eten en lekker rustig

    Communicatie verliep moeizaam omdat er bijna alleen frans werd gesproken

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, Bedankt voor uw terugkeer. Wij nemen nota van uw opmerking. We verwelkomen je graag weer. Laurence en Frédéric

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 17/07/2019 tot 22/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "heel tevreden"

    Aardige eigenaars, hygienisch, goede plaatsen. rustig in de avond.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci pour votre retour. C'est vrai qu'il a fait très chaud et les sols étaient très sec. Nous vous accueillerons de nouveau avec grand plaisir. Laurence et Frédéric

    Beoordelingen Campingplaats
    Campingplaats

    ruim, niet te dicht op buren

    harde ondergrond

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,67 / 10
    senioren (echt)paar Van 07/07/2019 tot 17/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Uitzicjt"

    Prachtig Uitzicht, zeer vriendelijke beheerders/eigenaren, leuk oud stadje op loopafstand, strand op 10 km.

    Kleine plekken.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, Bedankt voor uw terugkeer. We zijn verheugd dat uw verblijf aangenaam voor u was. Onze kampeerplaatsen liggen tussen de 150 en 200 m2, als deze locatie te klein lijkt, moesten we ons komen bezoeken en hadden we samen kunnen kijken om de locatie te veranderen. We betreuren het ten zeerste dat u zich hiervoor schaamde. We verwelkomen je graag weer. Laurence en Frédéric

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
Algemene informatie

10 Rue de la Troménie
29180 Locronan
Brittany
Telefoon : 02 98 91 87 76

Camping2Be Winner 2020 Camping2Be Winner 2019 Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017