Flower Camping l'Ile des Trois Rois

x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9
Hygiëne
 
 
8,9
Comfort
 
 
8,8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,8
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
8,5
Animatie
 
 
7,3
Zwemplezier
 
 
8,3
x Een vraag stellen

1, rue Gilles Nicolle
27700 LES ANDELYS
Normandië
Telefoon : +33(0)2 32 54 23 79

Zoeken
195 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 53 meningen 8,71
  • 30 meningen 8,81
  • 19 meningen 8,75
  • 71 meningen 8,96
  • 18 meningen 8,82
  • 1 meningen 8,75
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 79 meningen 9,16
  • 2 meningen 8,78
  • 101 meningen 8,56
  • 13 meningen 9,06
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Ruime staanplaatsen, goed sanitair."

    Goede voorzieningen voor jong en oud.

    De weg langs de camping zorgt voor geluidsoverlast.

    Beoordelingen

    Ruime standplaatsen, prima en schoon sanitair

    Ligging langs een (overdag) drukke, duidelijk aanwezige weg.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,11 / 10
    gezin met tiener(s) Van 07/05/2018 tot 11/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooi gelegen camping aan het water - sfeer kan beter"

    Mooie locatie: rustig, aan de rivier, loopafstand van Les Andelys. Ruime kampeerplaatsen. Buitenzwembad prima. Sanitair okee, wat weinig afwasplaatsen en schoonmaken kan beter

    De staf is erg zakelijk en daardoor weinig gastvrij. Maar niet onvriendelijk.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Hans, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois ***

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    5
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,56 / 10
    gezin met tiener(s) Van 04/05/2018 tot 11/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima accomodatie, maar serieus: Disposabel laken ???"

    Wij waren positief verrast door de ligging en omgeving, echt een aanrader.

    In de accommodatie werden disposabel lakens. Alsof je tussen papier velletjes ligt, afschuwelijk, slaapt niet lekker. Kwetsbaar voor scheuren ook. Er lagen wel reserve sets dat was geen overbodige luxe. Dergelijke beddengoed sets zijn prima voor een noodpakket en 1 nacht maar horen niet in een accommodatie die je voor een week huurt. In mijn optiek is dit een verkeerde keuze op kosten besparing en een reden om hier niet meer terug te komen. Wat jammer is want de rest was een goede prijs/kwaliteit verhouding en een mooi uitval basis in Normandië

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Menno Van Den Elzen, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Verbonden aan de kwaliteit van het verblijf van onze gasten, zijn we verrast om te horen dat de kwaliteit van onze wegwerplakens niet aan uw verwachtingen voldoet. Er is echter geen verzoek van u ontvangen, noch bij ons, noch bij het management. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois ***

    Foto('s) genomen door Menno van den Elzen Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Stacaravan 29m² CONFORT (2 kamers)

    Nette accomodati zoals verwacht.

    In de accommodatie werden disposabel lakens. Alsof je tussen papier velletjes ligt, afschuwelijk, slaapt niet lekker. Kwetsbaar voor scheuren ook. Er lagen wel reserve sets dat was geen overbodige luxe. Dergelijke beddengoed sets zijn prima voor een noodpakket en 1 nacht maar horen niet in een accommodatie die je voor een week huurt. In mijn optiek is dit een verkeerde keuze op kosten besparing en een reden om hier niet meer terug te komen. Wat jammer is want de rest was een goede prijs/kwaliteit verhouding en een mooi uitval basis in Normandië

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
  • 8,56 / 10
    senioren (echt)paar Van 17/08/2017 tot 24/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "even rustig ontspannen"

    goede onderhouden staanplaatsen, vriendelijk personeel, vlakke camping zodoende voor iedereen toegankelijk. veel groen

    een van de hoofdwegen is zeker aan herstelling toe, voor mindervaliden met rollator heeft deze veel putten en moet er geslalomd worden bij het wandelen op de camping hier gelden wel verzachtende omstandigheden want deze toestand werd waarschijnlijk veroorzaakt door de overstroming van de camping vorig jaar.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 9,56 / 10
    gezin met tiener(s) Van 22/07/2017 tot 12/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fantastische familie camping "

    Zeer schoon en goed onderhouden. Een echte fantastische familie camping. En zeer mooie ligging aan de Seine

    De weg op de camping is toe aan vervanging.

    Beoordelingen Stacaravan 29m² CONFORT (2 kamers)

    Wij kregen als verrassing een 6persoons mobile home. Echt TOP!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 8,89 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 04/08/2017 tot 09/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Verzorgde camping"

    Sanitair is prima (wel juiste gebouw kiezen). Plek tussen de Seine en historisch kasteel is fraai.

    Voor tieners is er weinig.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hoi Roel, Dank u voor de tijd neemt om ons te laten weten. We zijn verheugd dat u een aangename tijd op onze camping hebben doorgebracht. Hoop je snel te zien, wij wensen u een goede voortzetting. Flower Camping team Het eiland van de Drie Koningen

    Beoordelingen Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)

    Ruime plekken

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,33 / 10
    jong stel Van 02/08/2017 tot 04/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "TOF"

    MOOI APPARTE STAANPLAATS

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    6
  • 8,56 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/07/2017 tot 01/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping op prachtige locatie"

    prachtige omgeving ruime plaatsen zeker knap om te bezichtigen: tuinen van Monet, kasteel van les Andelys, Petit et Grand Andelys, museum 2e WO in Tosny

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Ines, Dank u voor de tijd neemt om ons te laten weten. We zijn verheugd dat u een aangename tijd op onze camping hebben doorgebracht. Hoop je snel te zien, wij wensen u een goede voortzetting. Flower Camping team Het eiland van de Drie Koningen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    7
  • 7,56 / 10
    gezin met tiener(s) Van 19/07/2017 tot 28/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "vakantie verblijf"

    zeer schoon en erg rustig

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    6
  • 8,11 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/07/2017 tot 26/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Goed - soms wat lawaai"

    Grote eigen plek met haagje rond, warme douches, speelpleintje, mooie omgeving

    Op zaterdagavond luide muziek voor een handvol senioren. Kinderen kunnen niet slapen. Ook soms lawaai van passerende vrachtschepen.

    Beoordelingen Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)

    Mooie camping met voldoende sanitaire voorzieningen

    Geen piscines waardoor de gemengde toiletten vaak ondergeplast werden door de mannelijke gasten.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    7