Geef uw mening

Flower Camping L'Ile Des Trois Rois

8,79 /10
Super 350 Klantenmeningen Lees alle meningen
Goede doorgangs camping ... Guillaume V, 02/10/2021
Bedrijf Flower Camping L'ile Des Trois Rois - Les Andelys
Camping2Be Winner 2021
bekijk alle foto's
Huuraccommodatie - Coco Sweet 16M² + Terras - Zonder Privé Sanitair - Flower Camping l'Ile des Trois Rois Plaatstypen
Zwemplezier Flower Camping L'ile Des Trois Rois - Les Andelys Zwemplezier
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,9
De accommodaties
 
 
9,1
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
8,9
Comfort
 
 
8,8
Prijs/kwaliteitverhouding
 
 
8,6
Receptie
 
 
9
Services
 
 
8,4
Zwemplezier
 
 
7,8
Eetgelegenheid
 
 
5,8

350 beoordelingen beschikbaar voor Flower Camping L'Ile Des Trois Rois (Alle beoordelingen zijn gecontroleerd)

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
8,73 Forfait Confort : Auto + Tent Of Caravan Of Camper Met Services + Elektriciteit (6A)
Forfait Confort : Auto + Tent Of Caravan Of Camper Met Services + Elektriciteit (6A)
8,8 Privilege Formule : 1 Camper Of 1 Auto + Tent Of Caravan + Elektriciteit 10A
Privilege Formule : 1 Camper Of 1 Auto + Tent Of Caravan + Elektriciteit 10A
8,98 Pakket Standplaats : 1 Auto + Tent, Caravan Of Camper + Elektriciteit 10A + Water
Pakket Standplaats : 1 Auto + Tent, Caravan Of Camper +  Elektriciteit 10A + Water
7,81 Coco Sweet 16M² + Terras - Zonder Privé Sanitair
Coco Sweet 16M² + Terras - Zonder Privé Sanitair
8,76 Wigwam Tent 34M² + Terras - Met (Eigen) Sanitair
Wigwam Tent 34M² + Terras - Met (Eigen) Sanitair
8,96 Stacaravan Confort 29M² (2 Kamers) + Terras
Stacaravan Confort 29M² (2 Kamers) + Terras
8,6 Stacaravan Confort 34M² (3 Kamers) + Terras
Stacaravan Confort 34M² (3 Kamers) + Terras
- Homeflower Premium 30M² 2 Slaapkamers + Overdekt Terras
Homeflower Premium 30M² 2 Slaapkamers + Overdekt Terras Geen beoordeling
- Homeflower Premium 34M² 3 Slaapkamers + Overdekt Terras
Homeflower Premium 34M² 3 Slaapkamers + Overdekt Terras Geen beoordeling
- Stacaravan Confort 40M² 4 Slaapkamers + Terras
Stacaravan Confort 40M² 4 Slaapkamers + Terras Geen beoordeling
8,55 Stacaravan 30 M² Confort Plus 2 Slaapkamers
Stacaravan 30 M² Confort Plus 2 Slaapkamers
9,52 Stacaravan Platinium 36 M² 2 Slaapkamers
Stacaravan Platinium 36 M² 2 Slaapkamers
8,75 Stacaravan Premium 34M² (3 Kamers)
Stacaravan Premium 34M² (3 Kamers)
Per verblijfstype
  • 66 meningen 8,62
  • 46 meningen 8,98
  • 36 meningen 8,6
  • 161 meningen 8,79
  • 16 meningen 9,24
  • 8 meningen 8,62
Per verblijfsperiode
  • 95 meningen 8,88
  • 1 meningen 8
  • 239 meningen 8,73
  • 19 meningen 9,26
Per taal
  • Alle talen (350)
  • Nederlands Nederlands (56)
  • Deens Deens (1)
  • Duits Duits (23)
  • Engels Engels (78)
  • Frans Frans (201)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 8,12 / 10
    senioren (echt)paar Van 29/09/2021 tot 01/10/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Goede doorgangs camping"

    Het verblijf is goed bevallen alleen het bezoek van waterratten is niet zo leuk. De rat is bang van de mens dus je hebt er verder geen last van .Het is logisch dat ze er zijn want je staat aan de Seine .

    De WIFI IS VEEL TE DUUR. €5 per dag !!!!!!!!!!

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo de heer VAN HOOF, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. U heeft dus kennis gemaakt met onze vierbenige buren die inderdaad mensenvrees hebben en u alleen van een afstand observeren. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team *** Wij spreken geen Nederlands, wij gebruiken Google Translate.

    Beoordelingen Emplacement

    Het zag er allemaal netjes en verzorgd uit.👍

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 07/09/2021 tot 18/09/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "fietsen en wandelen langs de Seine"

    Rustige camping. Van hieruit gezellig wandelen naar het centrum, fietsen langs de Seine, wandelen naar het chateau en omliggende stadjes en dorpen bezoeken

    Dure wifi en slechte ontvangst

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo meneer CAYENBERGHS, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team ***

    Beoordelingen Stacaravan 30 m² CONFORT PLUS 2 slaapkamers
    Stacaravan 30 m² CONFORT PLUS 2 slaapkamers

    mooi overdekt terras en ruimte errond

    warm water tijdens het douchen valt af en toe uit

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 8,44 / 10
    senioren (echt)paar Van 01/09/2021 tot 11/09/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Mooie camping"

    De ligging van de camping is heel mooi.

    Dat het toilet gebouw niet zo schoon was. En dat je de kraan steeds in moest drukken bij het afwassen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo mevrouw JANSSEN-WESSELINK, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team **

    Beoordelingen Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)
    Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)

    De ruime plaats. En de mooie bomen.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    8
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 7,56 / 10
    senioren (echt)paar Van 03/09/2021 tot 04/09/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Prettige camping voor onderweg"

    De plek is mooi en uniek

    De Seine zelf is niet toegankelijk. Het eten in het restaurant is ronduit jammer.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo meneer VOUTE, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien zodat je ons restaurant nog een keer kunt proberen en er misschien meer van kunt genieten, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team **

    Beoordelingen Emplacement

    Niet gebruikt

    Niet gebruikt

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    2
  • 9,22 / 10
    senioren (echt)paar Van 29/08/2021 tot 04/09/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Prima camping"

    Mooie plekken aan de Seine. Rustige camping

    Het restaurant heeft een wat magere en onduidelijke menukaart.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo meneer VAN ZUILEN, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. We zullen uw opmerkingen doorgeven aan onze restaurateur. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team ***

    Beoordelingen Emplacement Privilège

    Niet van toepassing

    Niet van toepassing

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,33 / 10
    jong stel Van 22/08/2021 tot 27/08/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Lekker aan de Seine gezeten "

    Leuke camping met leuk ontvangst. Prachtig uitzicht over de Seine en het kasteel. Mooie plekken, mooi sanitair. Mooie jeu d’boules baan.

    dat er op onze plek bosjes voor de Seine was, waardoor als je zit voor de tent je de Seine amper ziet.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo meneer DE GRAAF, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team ***

    Beoordelingen Privilege Formule : 1 Camper of 1 auto + tent of caravan + elektriciteit 10A
    Privilege Formule : 1 Camper of 1 auto + tent of caravan + elektriciteit 10A

    Grote, nette plekken. Vooral die privilege plekken aan de Seine zijn erg mooi.

    De bossage was jammer, waardoor je geen mooi uitzicht had over de Seine als je zit.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 7,7 / 10
    senioren (echt)paar Van 18/08/2021 tot 25/08/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "We komen terug"

    Grote plekken, rustige camping, fijne douches, schoon, mooi uitzicht.

    De afwasplek was krap en water niet echt warm.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo meneer BODDENDIJK, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. In verband met het gebrek aan schaduw, aarzel niet om ons te vragen wanneer u uw reservering maakt of wanneer u aankomt. Als we je kunnen verplaatsen naar een locatie die beter bij je past, doen we dat graag. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team ***

    Beoordelingen Emplacement Privilège

    Hele grote plekken

    Weinig schaduw en recht toe recht aan, dus weinig charme

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 7,9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 09/08/2021 tot 11/08/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Aanrader"

    Hele fijne dagen op deze camping gehad, fijne grote plaatsen, sanitair goed, voor de kinderen van alles om te spelen maar ook veel campingvriendjes

    Restaurant reageerde nogal boos op onze wens om frietjes af te halen. Jammer.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo mevrouw TEN VELDE, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team ***

    Beoordelingen Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)
    Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)

    Grote plek, water en stroom vlakbij, zowel schaduw-als zonplaatsen, prettige haagjes er tussen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    6
  • 9,33 / 10
    senioren (echt)paar Van 28/07/2021 tot 30/07/2021
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Mooi gelegen schone camping met ruime plaatsen"

    Mooi schoon en grote plaatsen

    Nvt

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo meneer MOLENKAMP, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn verheugd dat u een fijne tijd heeft gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goede voortzetting. Het Flower Camping Ile des Trois Rois-team *** Wij spreken geen Nederlands, wij gebruiken Google Translate

    Beoordelingen Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)
    Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)

    Had campingplaats en geen huur

    Nvt

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 12/09/2020 tot 28/09/2020
    Gecontroleerde beoordelingen
    "zoals altijd, gewoon goed"

    rust, ruimte en goed verzorgde camping

    Beoordelingen Emplacement
    Emplacement

    ruime plaats

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs/kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
Zoeken
Algemene informatie
Website van de camping

1, rue Gilles Nicolle
27700 Les Andelys
Normandië
Telefoon : +33(0)2 32 54 23 79

Camping2Be Winner 2020 Camping2Be Winner 2019 Camping2Be Winner 2018