Flower Camping l'Ile des Trois Rois

x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,9
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,1
Hygiëne
 
 
8,8
Comfort
 
 
8,7
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,7
Receptie
 
 
8,8
Services
 
 
8,5
Animatie
 
 
9
Zwemplezier
 
 
8,3
x Een vraag stellen

1, rue Gilles Nicolle
27700 LES ANDELYS
Normandië
Telefoon : +33(0)2 32 54 23 79

Zoeken
267 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 65 meningen 8,64
  • 38 meningen 8,59
  • 27 meningen 8,87
  • 110 meningen 8,98
  • 21 meningen 8,9
  • 3 meningen 8,95
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 94 meningen 9,1
  • 2 meningen 8,78
  • 156 meningen 8,64
  • 14 meningen 9,07
  • 7,56 / 10
    gezin met tiener(s)
    Algemene beoordeling : "camperen bij les Andalys"

    mooie grote standplaats met schaduw

    sanitair niet altijd netjes

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Anoniem, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Gekoppeld aan de kwaliteit van het verblijf van onze vakantiegangers, zijn we verrast om te horen dat de netheid van ons sanitair niet aan uw verwachtingen voldeed. Er is echter geen verzoek van u ontvangen, noch bij ons, noch bij het management. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,56 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/07/2018 tot 31/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima doorreiscamping"

    Omgeving, ruimte

    Hygiëne toiletten

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Ray, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 8,22 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 17/08/2018 tot 20/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne camping"

    Ruime plaatsen Aan Seine Zwembad Eetgelegenheid Springkussen Loop afstand van klein dorpje

    Niet veel sanitair wel netjes Geen animatie Zwembad zou nog wat opgeleukt kunnen worden

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Johannes, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening en prachtige foto's te laten. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Foto('s) genomen door Johannes - Utrecht Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Pakket standplaats : 1 auto + tent, caravan of camper + elektriciteit 10A + water

    Leuke camping voor aantal dagen👌. Kinderen maken makkelijk contact bij speeltuintje. In dorpje en op camping kun je leuk eten. Wandelen naar ruïne ook leuk

    Voor langer verblijf mist animatie. Omgeving is mooi. Je kan ook goed fietsen maar niet veel andere activiteit

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 9,12 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Leuke camping"

    Leuke omgeving dorpje en winkels op loopafstand afstand

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Hofmeester, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Beoordelingen

    Dorpje en rivier op loop afstand

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 8,88 / 10
    gezin met tiener(s)
    Algemene beoordeling : "prima camping voor een paar dagen tussenstop"

    mooie ligging

    geen winkel voor basiszaken

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Eugene Verkade, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Beoordelingen

    ruime standplaats goed sanitair

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 6,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 05/08/2018 tot 12/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Middelmatig"

    Fantastische omgeving

    Ik weet dat men hun best doet maar ik vond het sanitair middelmatig schoon. Eten klaag ik niet snel over maar vond ik ronduit slecht en vooral liefdeloos.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo de Jong, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. We sturen uw opmerkingen door naar de betrokken teams. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    4
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen
    Algemene beoordeling : "Goed verzorgde camping met mooie ligging"

    Mooie ligging op loopafstand van Les Andelys. Heerlijk groene grasplaats met veel schaduw. We hadden hierom gevraagd omdat we twee hele kleine kinderen bij ons hadden.

    Punt voor elektriciteit was ver

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Von Berg, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 8,67 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/08/2018 tot 11/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Top vakantie"

    Mooie rustige camping

    Beoordelingen Stacaravan 29m² CONFORT (2 kamers)

    Mooie camping met goede voorzieningen mooi uitzicht leuke plaats les andelys

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 9,44 / 10
    gezin met baby Van 04/08/2018 tot 11/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima voorzieningen schoon en prachtige omgeving"

    Prima

    Geen

    Beoordelingen Coco Sweet 16m²

    Klein maar fijn, max vier personen

    Stond dicht bij water, is met kleine kinderen minder handig

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 7,86 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/07/2018 tot 01/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping"

    Prima en rustige camping, nog vlak van tevoren te boeken

    sanitairgebouw werd niet goed schoongehouden en in het restaurant werd alleen Frans gesproken

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo Alexander, We danken u dat u de tijd hebt genomen om ons uw mening te geven. We zijn heel blij dat je een leuke tijd hebt gehad op onze camping. Ik hoop je snel weer te zien, we wensen je een goed vervolg. Het Flower Camping-team van Ile des Trois Rois *** We spreken geen Nederlands, we gebruiken Google Translate

    Beoordelingen Forfait Confort : Auto + tent of caravan of camper met services + elektriciteit (6A)

    royale plekken.

    geen!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    7