x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,8
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
8,1
Comfort
 
 
8,1
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,6
Receptie
 
 
8,7
Services
 
 
8,2
Animatie
 
 
7,6
Zwemplezier
 
 
8,6
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,5
x Een vraag stellen

88 route de Soulac
33123 Le Verdon Sur Mer
Nieuw-Aquitanië
Telefoon : +33 (0)5 56 09 61 12

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
74 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 38 meningen 8,42
  • 20 meningen 8,63
  • 6 meningen 8,82
  • 3 meningen 8,9
  • 4 meningen 8,61
  • 3 meningen 7,24
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 74 meningen 8,49
  • 9,9 / 10
    jong stel Van 13/08/2018 tot 15/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie en uitstekend verzorgde camping"

    Uitstekende, ruime plek voor onze tent: met schaduw en zon. Van alle campings die we aangedaan hebben bij uitstek het mooiste en schoonste sanitair. In de ochtend brood en ander lekkers gewoon in het restaurant te koop, zonder te hoeven bestellen van te voren. Rustige site, de avondanimatie is op de tentplek zelf niet te horen. Strand (we hadden alleen erg laag water) ligt zo goed als voor de deur. Zwembad hebben we niet gebruikt, maar zag er ook mooi uit. Echte aanrader!

    Weinig aan winkelvoorraad - maar het dorpje zelf is dichtbij. Dus is dat ook wel prima.

    Beoordelingen Standplaats + Voertuig

    Mooi ruime plek voor tent en de auto. Handige afscherming met heggen en ook veel bomen die fijn schaduw geven.

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,09 / 10
    jong stel Van 21/07/2018 tot 04/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Geweldige camping;rustig,winkel, zwembad, 10 min lopen v zee"

    Rustig, 10 minuten lopen van zee/strand; weinig toerisme in deze omgeving; heerlijk zwembad; klein winkeltje, (snack)bar, veel schaduw. Je hoeft zelfs in de zomer niet echt te reserveren. Veel verschillende accommodaties en toeristenplaatsen.

    Voor een supermarkt heb je echt je auto nodig of je moet je fiets bij je hebben. Er zit een Lidl en een Carrefour in Soulac (dichtstbij), maar is lopend via het fietspad 4,5 km. Met de auto zo'n 8 km.

    Beoordelingen MH RIDOREV BIKINI 4 pl SAM

    Betaalbare caravan met ruimte genoeg. Wc apart van douche. Mooie schaduwplaats. Ligt precies zo dat er niet direct buren naar je kijken

    Beetje kleine leefruimte. Geen 'normale' bank om even lekker op te hangen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,09 / 10
    gezin met tiener(s) Van 20/07/2018 tot 28/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "lovely vacation"

    The owner is a very nice person who can help you plan your activities during your stay. We did a lot of surfing, which was very near by. The waves were very nice!!! The campingsite is quiet and very nice. We had a big spot for our tents. There was a Brazilian night with live music and we saw the lunar eclips on friday night which was really amazing. We enjoyed our stay, thank you for every thing Pascal and I enjoyed your lovely wine. Greetings Krista

    mosquitoes

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,64 / 10
    gezin met baby Van 06/08/2017 tot 20/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Goed"

    Kleinschalig, vriendelijk personeel, fijne locatie, goede accomodatie

    kinderen kunnen niet zelf naar het strand vanwege een snelle autoweg die tussen de camping en de zee ligt.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8,6 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 01/08/2017 tot 08/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Superfijne week gehad."

    Op wandelafstand van de zee met mooi strand. Kleine, rustige camping. Lekkere pizza's die de eigenaar zelf bakt. Superleuk zwembad met waterglijbaan voor de kinderen. Mooie, grote plaats met veel schaduw.

    Toen wij er waren waren er erg veel muggen, van andere mensen hoorden we dat dat niet altijd zo was.

    Beoordelingen Standplaats + Voertuig

    Veel schaduw, rustig. Sanitair ok.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 7,2 / 10
    met vrienden Van 24/07/2017 tot 07/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Gastvrij,warm welkom,klantvriendelijk"

    Grote gastvrijheid en zeer klantvriendelijk,probleemoplossend bij elke gast. We vroegen om schaduw bij reservering, ook gekregen. Plaats groot genoeg 😀👍 Idee💡 start met verkoop vegetarische hapjes ( winkel en restaurant)

    Sanitair: er zijn geen wc brillen en wc papier of wc rolhouder op toiletten. De toiletten werden alleen schoongemaakt op de rand. Wc potten en deurknoppen zijn tijdens ons verblijf niet schoongemaakt , dat moet echt beter. We misten wasbak op toiletten om handen direct te wassen. De douches zijn schoon maar geen druk op het water. Bij 1 douche (middelste van 3stuks, naast restaurant) was de enige goede douche met voldoende waterdruk, zo zouden alle douches op de camping moeten zijn.📌

    Beoordelingen Standplaats + Voertuig

    Voldoende schaduw bij warm weer op de gevraagde plek en gastvrijheid van eigenaren

    Sanitair

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    6
  • 9,36 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 30/07/2017 tot 06/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "perfect"

    Gemoedelijke camping, perfect voor kinderen, 10 min lopen naar de zee en het strand. De eigenaar Pascal is altijd aanwezig en staat altijd voor je klaar. het gezellige centrum van Soulac een paar minuten rijden met de auto. Ik ben geen camping mens maar op deze camping kom ik zeker terug. Mijn zoontje van 7 heeft zich prima vermaakt en vond het een super vakantie. Wij zijn zelfs een week langer gebleven dan gepland.

    wij hebben geen minpunten ervaren, terwijl ik een vrij kritisch persoon ben.

    Beoordelingen LOFT 75 4 pl DIM

    De accomodati was echt perfect,

    geen minpunten

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 7,91 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 15/07/2017 tot 29/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne familie camping"

    De camping probeert zo veel mogelijk ecologisch en biologisch te zijn. Er is een winkel waar je behoorlijk veel producten kan halen van biologische afkomst. De eigenaar is vriendelijk, je wordt goed geholpen en kan er heerlijk eten.

    Beoordelingen Chalet MOREA 5 pl SAM

    Mooie ruime plek. Heerlijke douche.

    De bedden zijn niet geweldig, maar dat is een veel voorkomend probleem in Frankrijk.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 10 / 10
    en couple senior Van 02/09/2018 tot 09/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "séjour très agréable"

    accueil très cordial de l'ensemble de l'équipe et info-conseils sur sites à visiter

    Beoordelingen Chalet REVE 5 pl DIM

    petit chalet bien agencé et propre

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8,64 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 25/08/2018 tot 08/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "un des rares camping dit famiiall et ecolo"

    le cadre ,les rapports avec les intervenants ,la region la gentillesse des personnes

    Beoordelingen Standplaats + Voertuig

    l:emplacement et le calme relatif a la saison

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9