Geef uw mening

Camping Belle Roche

9,4 /10
Fantastisch 327 Klantenmeningen Lees alle meningen
Bijzonder mooi gelegen camping, prachtig ingericht. ... John G, 02/05/2024
Camping Belle Roche - image n°1 - Camping2Be bekijk alle foto's
Huuraccommodatie(s) - Chalet Famille - Camping Belle Roche Plaatstypen
Camping Belle Roche - image n°15 - Camping2Be Zwemplezier
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
9,3
De accommodaties
 
 
9,4
Regio
 
 
9,6
Netheid
 
 
9,3
Comfort
 
 
9,1
Prijs/kwaliteitverhouding
 
 
9
Receptie
 
 
9,6
Services
 
 
9,2
Zwemplezier
 
 
9,3
Eetgelegenheid
 
 
9,1
Milieuvriendelijk
 
 
9,4

327 beoordelingen beschikbaar voor Camping Belle Roche (Alle beoordelingen zijn gecontroleerd)

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,86 Chalet Famille
Chalet Famille
10 Chalet Horizon (Pmr)
Chalet Horizon (Pmr)
9,93 Lodge Espace
Lodge Espace
9,36 Lodge Altitude
Lodge Altitude
9,38 Lodge Evasion
Lodge Evasion
10 Maxi Pod
Maxi Pod
9,62 Pod
Pod
9,56 Mobil Home
Mobil Home
9,29 Caravane Vintage Mydrop Sur Place
Caravane Vintage  Mydrop Sur Place
9,84 Cabane Randonneur
Cabane Randonneur
9,86 Tente Liberte
Tente Liberte
9,36 Emplacement Sani Top Confort 2 Pers + Installation + Voit + Sanit Privé + Terrasse Équipée + Cuisine
Emplacement Sani Top Confort 2 Pers + Installation + Voit + Sanit Privé + Terrasse Équipée + Cuisine
9,46 Emplacement Sani Confort Électricité 10A + Voiture + Tente Ou Caravane Ou Camping-Car + Sanitaires Privatifs
Emplacement Sani Confort Électricité 10A + Voiture + Tente Ou Caravane Ou Camping-Car + Sanitaires Privatifs
9,44 Emplacement Top Confort Électricité 10A + Voiture + Tente Ou Caravane Ou Camping-Car + Terrasse Couverte Aménagée Avec Services Plus
Emplacement Top Confort Électricité 10A + Voiture + Tente Ou Caravane Ou Camping-Car + Terrasse Couverte Aménagée Avec Services Plus
10 Emplacement Confort Plus - Élec 10A + Voiture+Tente Ou Caravane Ou Camping-Car + Terrasse Couverte
Emplacement Confort Plus - Élec 10A + Voiture+Tente Ou Caravane Ou Camping-Car + Terrasse Couverte
9,29 Confort Standplaats - Elektriciteit 10 A+ Auto + Tent Of Caravan Of Camper
Confort Standplaats - Elektriciteit 10 A+ Auto + Tent Of Caravan Of Camper
9,31 Standplaats Tent, Motor - Fiets
Standplaats Tent, Motor - Fiets
Per verblijfstype
  • 62 meningen 9,42
  • 37 meningen 9,1
  • 45 meningen 9,46
  • 106 meningen 9,26
  • 26 meningen 9,67
  • 4 meningen 9,54
Per verblijfsperiode
  • 105 meningen 9,53
  • 208 meningen 9,32
  • 14 meningen 9,66
Per taal
  • Alle talen (327)
  • Nederlands Nederlands (55)
  • Frans Frans (219)
  • Engels Engels (22)
  • Duits Duits (28)
  • Spaans Spaans (2)
  • Deens Deens (1)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar van 29/04/2024 tot 01/05/2024
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Bijzonder mooi gelegen camping, prachtig ingericht."

    Vriendelijke ontvangst, rustig, mooie natuur

    Niets

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je van onze camping hebt genoten. Ik hoop je weer te zien.

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    Mooie standplaats, goed en schoon sanitaire, prachtige omgeving

    Niets

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 9,57 / 10
    senioren (echt)paar van 08/10/2023 tot 09/10/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Hoogte puntje"

    Een prachtige ligging , mooie camping plaats , gerund door een uiterst vriendelijk en behulpzaam echtpaar. Fijne dagen geehad

    Ik miste het uitzicht op zee ??

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    Grote vlakke plaatsen met fabulouitzicht

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Milieuvriendelijk
     
     
    9
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar van 02/09/2023 tot 10/09/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Een heerlijk uitgangspunt"

    In de omgeving is prachtig te wandelen en het is heerlijk om dan thuis te komen op de camping en nog even een duik in het zwembad te nemen.

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    Ruime plaats met uitzicht en met schaduw

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Milieuvriendelijk
     
     
    10
  • 9,71 / 10
    senioren (echt)paar van 02/09/2023 tot 09/09/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Subliem"

    Onze fijnste camping ever

    Beoordelingen MOBIL HOME
    MOBIL HOME

    Dit gunnen we iedereen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Milieuvriendelijk
     
     
    10
  • 9,29 / 10
    jong stel van 02/09/2023 tot 07/09/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Prachtig gelegen, rustige kleine camping"

    Wij verbleven in een safaritent. Heel gezellig, schoon, mooi gelegen en goed uitgerust. De eigenaren zijn erg vriendelijk, altijd bereikbaar en doen echt hun best om het helemaal naar je zin te maken. Ze houden van hun camping en dat voel je ook als gast!

    Het zwembad is wat aan de frisse kant, maar wij vinden dat juist lekker op hete dagen..

    Beoordelingen LODGE ALTITUDE
    LODGE ALTITUDE

    Ruime, frisse tent voorzien van alles wat je nodig hebt. Goed gelegen met genoeg schaduw en een mooi uitzicht. De hangmat maakt hem compleet!

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Milieuvriendelijk
     
     
    10
  • 8 / 10
    gezin met tiener(s) van 23/07/2023 tot 09/08/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Mooie rustige camping in idyllische omgeving"

    Fijne camping, ruime plekken.

    Geen Wifi

    Beoordelingen EMPLACEMENT TOP CONFORT électricité 10A + voiture + tente ou caravane ou camping-car + Terrasse couverte aménagée avec services PLUS
    EMPLACEMENT TOP CONFORT électricité 10A + voiture + tente ou caravane ou camping-car + Terrasse couverte aménagée avec services PLUS

    Erg complete buitenkeuken. Alles was aanwezig, zelfs een bbq.

    Geen opmerkingen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    7
    Receptie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    6
    Milieuvriendelijk
     
     
    10
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen van 14/08/2023 tot 16/08/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Ontspannende vakantie"

    Een zeer rustige stille camping. Niet groot maar ideaal voor de kleine kindjes en een grote staanplaats. Zeer vriendelijke mensen. ideale camping voor paar dagen tot rust te komen in de natuur, prachtig uitzicht.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt Bart voor je beoordeling en feedback. We zijn blij dat je je batterijen bij ons hebt kunnen opladen. Dit is precies wat we onze kampeerders willen bieden!

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    heel grote plaats de uitkeek op de speeltuin.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    8
    Comfort
     
     
    4
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    4
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Milieuvriendelijk
     
     
    10
  • 9,25 / 10
    gezin met jonge kinderen van 02/08/2023 tot 14/08/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Topcamping rustig gelegen "

    Vriendelijke eigenaren, oud maar goed onderhouden sanitair. Kindvriendelijk

    Het antwoord van het bedrijf

    Heel erg bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je een geweldige tijd met ons hebt gehad en hopen je nog een jaar te zien.

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    Geen gebruik van gemaakt

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Milieuvriendelijk
     
     
    9
  • 8,38 / 10
    senioren (echt)paar van 05/08/2023 tot 14/08/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Gastvrije camping "

    De ligging en de indeling van de camping was echt ontzettend mooi.

    Het sanitair is sterk verouderd.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten. Onze toiletten zijn oud, maar we onderhouden ze regelmatig. We hopen je nog een jaar te zien.

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    Geen reactie

    Geen reactie

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    6
    Milieuvriendelijk
     
     
    9
  • 8,25 / 10
    gezin met tiener(s) van 01/08/2023 tot 09/08/2023
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Heerlijke camping!"

    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Heerlijke camping in een fantastische omgeving!

    Toiletgebouw en zijn echt wel oud aan het worden....

    Het antwoord van het bedrijf

    Heel erg bedankt voor je opmerkingen. De toiletten zijn van oud ontwerp, maar we onderhouden ze op zijn best, het stadhuis ( eigenaar van het pand ) heeft niet de nodige middelen voor een renovatie. Ik hoop je weer te zien.

    Beoordelingen CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper
    CONFORT standplaats - elektriciteit 10 A+ auto + tent of caravan of camper

    Prachtig uitzicht voor en achter. Ruime plek.

    -

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Netheid
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Milieuvriendelijk
     
     
    8
Zoeken
Algemene informatie

224 chemin du Pont De Ruelle
38930 Lalley
Auvergne-Rhône-Alpes
Telefoon : +33 4 76 34 75 33

Camping2Be Winner 2022 Camping2Be Winner 2021 Camping2Be Winner 2020