Geef uw mening

Airotel Camping La Roseraie

8,14 /10
Super 217 Klantenmeningen Lees alle meningen
Bedrijf Airotel Camping La Roseraie - La Baule
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,3
De accommodaties
 
 
8,1
Regio
 
 
8,7
Hygiëne
 
 
8
Comfort
 
 
8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
7,8
Receptie
 
 
8,6
Services
 
 
8
Animatie
 
 
7,4
Eetgelegenheid
 
 
7,4
Activiteiten voor de kinderen
 
 
7,8
217 Beoordelingen van deze camping
Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,43 Pakket 2 Ppl : Standplaats + Voertuig + Tent Of Caravan
Pakket 2 Ppl : Standplaats + Voertuig + Tent Of Caravan
8,97 Cottage Duo : 21 M² + 11 M² Terras
Cottage Duo : 21 M² + 11 M² Terras
8,16 Cottage Européen : 29 M² + 11 M² Terras
Cottage Européen : 29 M² + 11 M² Terras
9,22 Cottage Pacifique : 27 M² + 9 M² Overdekt Terras
Cottage Pacifique : 27 M² + 9 M² Overdekt Terras
8,7 Cottage Family 3 Slaapkamers : 32 M² + 11 M² Terras
Cottage Family 3 Slaapkamers : 32 M² + 11 M² Terras
- Cottage Family Couvert 3 Chambres : 32 M² + 11 M² Terrasse Couverte 6 Pers.
Cottage Family Couvert 3 Chambres : 32 M² + 11 M² Terrasse Couverte 6 Pers. Geen beoordeling
8,07 Cottage Louisiane : 31 M² + 14 M² Half Covered Terrace
Cottage Louisiane : 31 M² + 14 M² Half Covered Terrace
9,04 Cottage Life : 32 M² + Overdekt Terras 14 M²
Cottage Life : 32 M² + Overdekt Terras 14 M²
7,81 Cottage Prestige 37 M² + 18 M² Half Overdekt Terras
Cottage Prestige 37 M² + 18 M² Half Overdekt Terras
8,93 Cottage Quatro 4 Slaapkamers : 39 M² + 15 M² Terras
Cottage Quatro 4 Slaapkamers : 39 M² + 15 M² Terras
- Taos : 40 M² + 18 M² Semi Covered 4/5 Pers. New 2018
Taos : 40 M² + 18 M² Semi Covered 4/5 Pers. New 2018 Geen beoordeling
9,09 Cottage Riviera Luxe : 34 M² + Half Overdekt Terras 18 M²
Cottage Riviera Luxe : 34 M² + Half Overdekt Terras 18 M²
Per verblijfstype
  • 104 meningen 8,09
  • 44 meningen 8,12
  • 17 meningen 8,09
  • 11 meningen 8,19
  • 32 meningen 8,3
  • 8 meningen 8,17
Per verblijfsperiode
  • 71 meningen 8,24
  • 146 meningen 8,09
Per taal
  • Alle talen (217)
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels
  • 7,38 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/08/2018 tot 01/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne stacaravan en mooie locatie "

    Mooie ligging en leuk zwembad

    Verhuur van kinderbed en stoel erg prijzig voor wat je er voor kwaliteit voor terug krijgt.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Grada Petronella Brenda, thank you very much for your review, we are very happy that you appreciated your stay in our resort. However, we keep note of your remarks about the baby equipment hire. We would be pleased to host you again.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    6
    Services
     
     
    7
  • 7,44 / 10
    gezin met tiener(s) Van 23/07/2018 tot 06/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Roseraie"

    Mooi zwembad, schoon sanitair, ruime plaatsen

    Te veel huisjes, geen schaduw op sommige staanplaatsen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Sabine van, thank you for your comment about your stay. We are happy to see you liked it ! However, we keep note of your remarks about the landscaping. We hope to see you again. Have a good day !

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    4
  • 8,4 / 10
    gezin met baby Van 25/07/2018 tot 08/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne camping in prachtige omgeving"

    Afstand tot het strand en uitstapjes

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello W.Top and thank you very much! We are very happy to read your review about your stay at Village Camping La Roseraie 4* ! We hope you will come back and stay with us again in the future.

    Beoordelingen Pakket 2 ppl : standplaats + Voertuig + Tent of caravan

    Zwembad

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
  • 6,8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 23/07/2018 tot 04/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima"

    Prima

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Bas and thank you for your comment about your stay. We are happy to see you liked it ! We hope to see you again. Have a good day !

    Beoordelingen Pakket 2 ppl : standplaats + Voertuig + Tent of caravan

    Prima

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    3
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    6
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
  • 7,89 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/07/2018 tot 26/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "heerlijke vakantie"

    Leuk zwembad voor de kinderen

    Kleine staanplaats

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour Emiel, and thank you very much! We are very happy to read your review about your stay at Village Camping La Roseraie 4* ! However, we keep note of your remarks about the pitch. We hope to see you later.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8