x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,6
De accommodaties
 
 
8,7
Hygiëne
 
 
9,1
Receptie
 
 
8,8
Zwemplezier
 
 
8,8
Eetgelegenheid
 
 
8,4
Activiteiten voor de kinderen
 
 
7,6
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,8
x Een vraag stellen

Route de Bétête D15
23600 BOUSSAC BOURG
Nieuw-Aquitanië
Telefoon : +33 (0) 555 65 18 01

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
109 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 12 meningen 8,37
  • 5 meningen 8,56
  • 13 meningen 9,16
  • 59 meningen 8,72
  • 3 meningen 8,39
  • 1 meningen 9,83
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 32 meningen 8,68
  • 77 meningen 8,83
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 08/09/2018 tot 29/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Een fijne vakantie gehad."

    Sauna, binnenzwembad, hottub, rust, vriendelijke vrijwilligers, ruimte.

    Late bakker

    Het antwoord van het bedrijf

    Beste Armande en Sjaak, we vonden het heel leuk dat jullie er dit jaar weer waren tijdens de jazzweek. Dankjewel voor de opmerkingen over toilet, planchet en la. We gaan ermee aan de slag! Graag tot volgend jaar. met hartelijke groeten, Reinier en Els

    Beoordelingen Stacaravan - 29 m², WC, douche, terras

    Ruim voor 2 personen. Apart toilet. Ruime plaats, daardoor genoeg keuze zon/schaduw.

    Ouderslaapkamer vrij klein, daardoor o.a. hang/legkast moeilijk bereikbaar. Begint wat gedateerd te raken, o.a. los planchet, los toilet, keukenla verveloos/kalig, horren verdienen aandacht.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,4 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/09/2018 tot 25/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie camping! "

    Gastvrije rijwilligers

    .?

    Beoordelingen Safari Tent 65M2 met Toilet en Bad

    Mooie tent! Groot

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,5 / 10
    senioren (echt)paar Van 27/08/2018 tot 03/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Uitstekend"

    Goede ontvangst en alles was tip top in orde

    Beoordelingen Safari Tent 65M2 met Toilet en Bad

    Heel fijn om in te verblijven

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,43 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 11/08/2018 tot 24/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Door deze camping word de lat hoog gelegd, genoten!"

    Vriezer voor koelelementen, camping is groot en klein genoeg voor overzichtelijkheid en zover ik gemerkt had, gast en personeel zorgt voor optimaal respect voor elkaar, zodat alles netjes blijft. Sociale controle van elkaar maar op een fijne manier, als individu of meedoen met groepen je voelt je vrij om op jezelf te zijn. Kinderen kunnen vrij bewegen binnen het terrein. Genoeg schoon sanitair en ijsblokjes voor iedereen. Voor kinderen tot 12 is dit de beste camping of als 2tal. Gemoedelijk en persoonlijk. Gericht op Nederlandse gemakken. Heel anders dan een Franse naturisme camping.

    Boven ca.12 jaar is het redelijk saai tenzij dit voldoende is, lag misschien ook aan de periode. Seizoen was nog bezig maar merkbaar afnemend in activiteiten (kinderhalfuurtje),. Plek 31 mag vlakker en meer schaduw. Ijs aanbod kwam niet overeen met het bord

    Beoordelingen Standplaats

    Welkom. Gemoedelijk. Privé. Thuis gevoel. Sanitair. Ijsblokjes. Ecologische bedrijfsvoering. Voertaal Nederlands maar met internationaal bezoek. Van de aanbevolen markten was Boussac de beste in directe omgeving.

    Directe omgeving niet zo interessant voor tieners of 30-40ers.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,17 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heerlijk ontspannen"

    Een heerlijk ontspannen vriendelijke sfeer, precies wat je wil tijdens je vakantie.

    Beoordelingen Chalet Luxe Ecologisch - 50 m², WC, douche, terras

    Je hebt het idee dat je een alleenstaand huisje in het midden van de natuur hebt geboekt, maar hebt toch alle faciliteiten van de camping.

    Spulletjes beetje gedateerd, zouden vervangen mogen worden, maar het functioneert prima.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8 / 10
    gezin met tiener(s) Van 04/08/2018 tot 24/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Buitenhuis"

    Schaduw op het parkeerterrein, theehuis voor tieners aan de rand van de camping

    Aan het eind van het seizoen weinig activiteiten voor tieners

    Beoordelingen Standplaats

    De hele dag schaduw, op verzoek dichtbij de fasciliteiten

    Tijdens de muziekweek geluidsoverlast na 0.00 uur

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 9,29 / 10
    senioren (echt)paar Van 14/07/2018 tot 28/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "FAMILIEDOMEIN"

    ERG ONTSPANNEND

    Bakker misschien iets vroeger en punktueler

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8,5 / 10
    individueel Van 10/08/2018 tot 19/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Gastvrij en vrij"

    Mooie ruime kampeerplaatsen, prachtige nachtelijk hemels vol sterren, stilte en hier en daar een uiltje.

    ?

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 7,14 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 04/08/2018 tot 18/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "heerlijk twee weken genoten"

    we vinden vooral de sfeer en gemoedelijkheid een heel groot pluspunt

    een minpunt was dat je in de tweede week alleen patat en pizza af kan halen maar geen snack erbij zoals hamburger of zoiets en ik vind dat je eigenlijk in een hoogseizoen al la cart zou moeten kunnen eten en niet uit een vast menu moet kiezen. Al zou je maar minimaal een keuzemenu hebben dat je uit bv 2 of 3 gerechten per gang kan kiezen en ook dit zou dan met inschrijving kunnen dat je van te voren je reservering maakt en je keuze doorgeeft

    Beoordelingen Ingerichte bungalowtent - 25 m²

    gewoon prima ingericht en je grijpt nergens naast.

    de huurtent is prima bevallen alleen zijn ze wel een beetje op aan het raken doorzakken dak ritsen die niet goed meer sluiten raampje waarvan de rits niet dicht gaat. de koelkast was beetje kaal kunststof klep in de deur stuk en geen groente laden onderin

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    6
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar Van 18/08/2018 tot 20/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vriendelijke camping"

    Vriendelijkheidt

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10