x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,7
De accommodaties
 
 
8,5
Hygiëne
 
 
9,1
Receptie
 
 
8,7
Zwemplezier
 
 
8,8
Eetgelegenheid
 
 
8,4
Activiteiten voor de kinderen
 
 
7,7
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,8
x Een vraag stellen

Route de Bétête D15
23600 BOUSSAC BOURG
Nieuw-Aquitanië
Telefoon : +33 (0) 555 65 18 01

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
92 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 8 meningen 8,32
  • 3 meningen 7,94
  • 8 meningen 9,07
  • 59 meningen 8,74
  • 5 meningen 8,56
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 32 meningen 8,72
  • 60 meningen 8,71
  • 7,6 / 10
    senioren (echt)paar Van 26/05/2018 tot 09/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Rustig"

    Rust en ongedwongen

    Douche ruimte heeft mos aanslag op ge voegen tussen de vloertegels

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    6
  • 9,75 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/06/2018 tot 09/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Uitstekend verblijf"

    We hadden de "tent" gehuurd. Voor de accommodatie gaven we hierboven een 10 maar het zou een 12 moeten zijn. Super goed !

    Zou ze niet kunnen noemen

    Beoordelingen Safari Tent 65M2 met Toilet en Bad

    een 12. Super de super

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,4 / 10
    senioren (echt)paar Van 02/06/2018 tot 09/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "aangename sfeer"

    alles was netjes

    er ontbrak een microwave maar die hadden we moeten vragen aan de receptie tijdens ons verblijf.

    Beoordelingen Stacaravan - 29 m², WC, douche, terras

    mooie camping

    geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,8 / 10
    senioren (echt)paar Van 20/05/2018 tot 08/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Geweldige camping"

    Goed bereikbaar, leuk gelegen in parkachtige omgeving, goed onderhouden

    Door aanwezigheid van veel groen (bomen, struiken) soms wat minder zon op staanplaats dan je zou willen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 8,25 / 10
    senioren (echt)paar Van 01/04/2018 tot 04/04/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Goed"

    Mooie camping en personeel vriendelijk

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,5 / 10
    jong stel Van 12/05/2018 tot 19/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Warme ontvangst"

    Mooi groen terrein, ruime plaats. We kregen een groter mobiel home dan we hadden geboekt. Dat was fijn want deze had een kachel en warm water. Dit kwam vanwege het wat mindere weer goed uit. De vele vrijwilligers zorgen ervoor dat je je welkom voelt. Ze geven goede informatie en wijzen je de weg. Het gezamenlijke eten is heel erg gezellig. Alles werd vers gekookt en de sfeer onderling was hel fijn. We voelden ons er echt bij horen.

    Na twee uur moest je steeds opnieuw aanmelden op het wifi netwerk.

    Beoordelingen Stacaravan - 17 m², WC, terras

    Fijne rustige sfeer.

    geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 7,83 / 10
    met vrienden Van 12/05/2018 tot 19/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Creuse is fantastisch"

    gezellige familiale sfeer en attent personeel

    heb ik niet

    Beoordelingen Safari Tent 65M2 met Toilet en Bad

    prima voor 5 personen maar het was erg koud buiten 's nachts (tot min 2) en daar moet je echt rekening mee houden; dikke pyama en dekbed mee

    onvoldoende ingericht voor als het echt koud is, verder prima!!! Gezellig, goede kookvoorzieningen mooie ruime plek en prachtig uitzicht!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8 / 10
    gezin met tiener(s) Van 28/04/2018 tot 05/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Volgend jaar komen we weer!"

    De camping ligt in een prachtig gebied, mooie natuur, rustig gelegen in de buurt van een leuk plaatsje met voldoende faciliteiten. De camping en accomodatie is goed verzorgd en wordt goed onderhouden. Het personeel is gastvrij en ook voor onze kinderen is er voldoende vertier.

    Beoordelingen Stacaravan - 29 m², WC, douche, terras

    Goed verzorgde stacaravan, met veel opberg ruimte. Vrij gelegen op een ruime plek.

    Twee persoonsbed is wat aan de kleine kant en de keukeninventaris ( pannen en bestek) is wat beperkt.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 7,29 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 01/05/2018 tot 05/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heerlijke dagen"

    Heerlijke rustige camping waar je lekker tot rust kan komen. Els, Reinier en alle anderen werknemers op de camping staan altijd voor je klaar, niets is ze te veel.

    Beoordelingen Safari Tent 65M2 met Toilet en Bad

    Wat een luxe in een tent, heel veel ruimte, je eigen toilet en je eigen bad. Gelukkig was het de laatste dagen warmer zodat we ook 's avonds op de veranda hebben kunnen zitten.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    5
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 21/04/2018 tot 05/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "fijne ontspane vakantie"

    pesoneel vriendelijkheid

    Beoordelingen Standplaats

    alles

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10