Geef uw mening

Airotel Camping Le Soleil

8,45 /10
Super 1153 Klantenmeningen Lees alle meningen
Relaxte vakantie ... Jel - Heerlen, 09/07/2019
Bedrijf Airotel Camping Le Soleil - Argeles Sur Mer
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,6
De accommodaties
 
 
8,4
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
8,6
Comfort
 
 
8,3
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,2
Receptie
 
 
8,6
Services
 
 
8,4
Animatie
 
 
8
Eetgelegenheid
 
 
7,7

1153 beoordelingen beschikbaar voor Airotel Camping Le Soleil

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
10 Pakket Standard : Standplaats + 1 Voertuig + Tent Of Caravan Of Camper + Elektriciteit
Pakket Standard : Standplaats + 1 Voertuig + Tent Of Caravan Of Camper + Elektriciteit
8,67 Kampeerplaats Confort Plus : 1 Tent, Caravan Of Camper + 1 Auto + Elektriciteit 10A + Wateraansluiting En Afvoer
Kampeerplaats Confort Plus : 1 Tent, Caravan Of Camper + 1 Auto + Elektriciteit 10A + Wateraansluiting En Afvoer
8,24 Stacaravan Confort Ur 20M² - 1 Slaapkamer+ Airconditioning + Tv
Stacaravan Confort Ur 20M² - 1 Slaapkamer+ Airconditioning + Tv
9,96 Stacaravan Classique Banyuls 23M² - 2 Slaapkamers
Stacaravan Classique Banyuls 23M² - 2 Slaapkamers
9,47 Stacaravan Confort Ceret 23M² - 2 Slaapkamers
Stacaravan Confort Ceret 23M² - 2 Slaapkamers
10 Stacaravan Collioure 34M² - 3 Slaapkamers + Airconditioning + Tv + Lakens + Huur Vaatwasser
Stacaravan Collioure 34M² - 3 Slaapkamers + Airconditioning + Tv + Lakens + Huur Vaatwasser
9,85 Stacaravan Confort Maury 27M² - 2 Slaapkamers
Stacaravan Confort Maury 27M² - 2 Slaapkamers
9,22 Stacaravan Pmr (Voor Mindervaliden)
Stacaravan Pmr (Voor Mindervaliden)
8,12 Stacaravan Pmr (Voor Mindervaliden)
Stacaravan Pmr (Voor Mindervaliden)
9,77 Stacaravan Premium Rivesaltes 19.7M² - 1 Slaapkamer+ Airconditioning + Tv + Lakens + Huur Vaatwasser+Jacuzzi
Stacaravan Premium Rivesaltes 19.7M² - 1 Slaapkamer+ Airconditioning + Tv + Lakens + Huur Vaatwasser+Jacuzzi
9,82 Starcaravan Confort Tautavel 29.5M² - 3 Slaapkamers + Airconditioning
Starcaravan Confort Tautavel 29.5M² - 3 Slaapkamers + Airconditioning
Per verblijfstype
  • 469 meningen 8,42
  • 340 meningen 8,36
  • 83 meningen 8,32
  • 167 meningen 8,7
  • 55 meningen 8,65
  • 34 meningen 8,32
Per verblijfsperiode
  • 250 meningen 8,84
  • 903 meningen 8,34
Per taal
  • Alle talen (1153)
  • Nederlands Nederlands (159)
  • Frans Frans (754)
  • Engels Engels (71)
  • Duits Duits (165)
  • Spaans Spaans (4)
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 15/06/2019 tot 06/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Relaxte vakantie"

    Luxe afwerking camping qua paden, en zeer goed gegeten in restaurant Les Horts op de camping, aparte menukaart met lekkere gerechten, uitgebreide keuze in camping winkel.

    Op sommige dagen minder goede wifi verbinding.

    Beoordelingen Stacaravan Classique BANYULS 23m² - 2 slaapkamers

    Voor 2 personen is deze stacaravan groot genoeg, en dan heb je nog 2 losse bedden op aparte kamer en van zitbank in de kamer kun je ook nog een.2 persoons bed maken.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
  • 7,12 / 10
    senioren (echt)paar Van 29/06/2019 tot 06/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Verblijf"

    Heerlijk, lekker dichtbij het strand. Alle voorziening aanwezig. Je hoeft eigenlijk niet van de camping af .

    De onverzorgde plaatsen.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    5
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 7,78 / 10
    senioren (echt)paar Van 22/06/2019 tot 03/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "aaaaaaaaaaaa"

    aaaaaaaaaaaaaaaaa

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    6
  • 9,29 / 10
    senioren (echt)paar Van 09/06/2019 tot 30/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "prima"

    de camping zag er op alle fronten prima uit en zeer netjes en verzorgd

    nvt

    Beoordelingen Stacaravan Premium RIVESALTES 19.7m² - 1 slaapkamer+ airconditioning + TV + Lakens + Huur vaatwasser+jacuzzi

    wij vinden het grote matras niet prettig. Zo is zacht en elke beweging van de ander voel je . Ik adviseer 2 aparte matrassen Het bed was verder prima

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
  • 8,22 / 10
    senioren (echt)paar Van 08/06/2019 tot 29/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "uitstekende camping"

    het geheel van de camping

    nummerplaat herkenning was niet altijd ok. 1 (!) iemand van de receptie heeft ons geholpen

    Beoordelingen Stacaravan Premium RIVESALTES 19.7m² - 1 slaapkamer+ airconditioning + TV + Lakens + Huur vaatwasser+jacuzzi

    de plaats

    tv doet soms moeilijk

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/06/2019 tot 26/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "fijne caming pal aan zee"

    Zeer vriendelijk personeel ! goede ligging aan zee goede en niet te dure supermarkt met dagelijks vers brood . Leuk restaurant en een perfekt groot zwembad met toezicht. goed ingedeelde camping.

    toegangsweg ernaar toe is slecht sommige toiletten gedateerd en aan vervanging toe

    Het antwoord van het bedrijf

    Geachte Willem, Bedankt dat u de tijd nam om een beoordeling te schrijven. We zijn erg blij dat onze camping jullie is bevallen. Zeer vriendelijk personeel ! Goede ligging aan zee goede en niet te dure supermarkt met dagelijks vers brood. Leuk restaurant en een perfect groot zwembad met toezicht. Goed ingedeelde camping. We hebben echter evenveel aandacht voor uw puntjes van kritiek die zo te lezen waren voor de weg naar de camping, we hebben al meerdere keren gevraagd aan de gemeenten om hier iets aan te doen de weg is niet van ons helaas. We hopen jullie dan ook weer snel te mogen zien op Le Soleil ! Jacques Miquel

    Beoordelingen Kampeerplaats CONFORT PLUS : 1 tent, caravan of camper + 1 auto + elektriciteit 10A + Wateraansluiting en afvoer

    compleet verzorgd voor een fijne vakantie , voor iedereen wat leuks .Optredens waren minder

    Wij hadden de pech dat er van de comfort-plaatsen maar 1 beschikbaar was, comfort is dat je 10 ampere hebt en eigen water , de plek (151 )had echter totaal geen schaduw en was ook niet erg groot ( hetgeen je wel zou verwachten met comfort-plek ) Er zijn echter wel mooie plaatsen. Helaas geldt de ACSI-korting niet voor deze plek maar 25 euro was niet duur

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    10
  • 8,78 / 10
    jong stel Van 15/06/2019 tot 22/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne, gezellige en actieve camping op een mooie locatie"

    Locatie, restaurant en sportlessen door animatieteam

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Geachte Annette, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! We zijn erg blij dat onze camping jullie is bevallen! We hopen jullie dan ook weer snel te mogen zien op Le Soleil! Jacques Miquel

    Beoordelingen Pakket STANDARD : standplaats + 1 voertuig + tent of caravan of camper + elektriciteit

    Mooie, grote plek

    Geen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    10
  • 8,22 / 10
    senioren (echt)paar Van 02/06/2019 tot 15/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie camping"

    Gezellig, dicht bij zee, leuke plaatsjes om te bezoeken, en goed weer

    Kan ik niet bedenken

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt dat u de tijd nam om een beoordeling te schrijven. We zijn erg blij dat onze camping jullie is bevallen. We hebben echter evenveel aandacht voor uw puntjes van kritiek die zo te lezen waren voor met gebrek aan gras, met de hitten heeft het gras niet overal kunnen overleven, we proberen te sproeien maar helaas kan het zijn dat op sommigen plaats wat minder gras is. We verliezen de aandachtspuntjes echter niet uit het oog! We hopen jullie snel weer bij ons terug te zien! Hartelijk bedankt, Vriendelijk groeten, Jacques Miquel

    Beoordelingen Pakket STANDARD : standplaats + 1 voertuig + tent of caravan of camper + elektriciteit

    Ruime plaats

    Alleen teveel zand op de plaats weinig groen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    5
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 6 / 10
    senioren (echt)paar Van 01/06/2019 tot 15/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Teleurgesteld"

    De grootte van accomodatie was voldoende ruim voor het aantal personen. Het was een zeer rustige en groene omgeving, ideaal geschikt om uit te rusten.

    - voorziene keukenmateriaal te weinig voor 6 personen

    Het antwoord van het bedrijf

    Geachten Genk Bedankt dat u de tijd nam om een beoordeling te schrijven. We zijn erg blij dat onze camping jullie is bevallen. We hebben echter evenveel aandacht voor uw puntjes van kritiek die zo te lezen waren voor de weg naar de camping, we hebben al meerderen keren gevraagd aan de gemeenten om hier iets aan te doen de weg is niet van ons helaas. De stacaravan zullen we kijken of we het kunnen verbeteren met een groter uitrusting van keuken materiaal. We verliezen de aandachtspuntjes echter niet uit het oog! We hopen jullie toch nog eens bij ons terug te zien! Hartelijk bedankt, Vriendelijk groeten, Jacques Miquel

    Beoordelingen Stacaravan COLLIOURE 34m² - 3 slaapkamers + airconditioning + TV + Lakens + Huur vaatwasser

    -Rustige en groene omgeving -Ruime accomodatie

    - verwaarloosde indruk - toegangswegen voorzien van gaten en kuilen, bij regenweer grote plassen - geen controle op het soort honden welke werden toegelaten (volgens reglement géén waak- of vechthonden) maar 3x geconfronteerd met agressieve waakhonden -winkel en eetgelegenheid niet voldoende voor zulk een grote camping

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    4
    Accommodatie
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    4
    Eetgelegenheid
     
     
    5
  • 8,11 / 10
    senioren (echt)paar Van 02/06/2019 tot 13/06/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Camping om terug te keren"

    Goed

    Hobbelige weg er naar toe

    Het antwoord van het bedrijf

    Geachte mijnheer Arjan, Bedankt dat u de tijd nam om een beoordeling te schrijven. We zijn erg blij dat onze camping jullie is bevallen. We hebben echter evenveel aandacht voor uw puntjes van kritiek die zo te lezen waren voor de weg naar de camping, we hebben al meerdern keren gevraagt aan de gemeenten om hier iets aan te doen de weg is niet van ons helaas. We verliezen de aandachtspuntjes echter niet uit het oog! We hopen jullie toch nog eens bij ons terug te zien! Hartelijk bedankt, Vriendelijk groeten, Jacques Miquel

    Beoordelingen Kampeerplaats CONFORT PLUS : 1 tent, caravan of camper + 1 auto + elektriciteit 10A + Wateraansluiting en afvoer

    Ligging aan het strand

    Zoals gezegd de weg er naar toe

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8
Zoeken
Vanaf € 161,00 Vanaf € 259,00
Algemene informatie
Website van de camping

Route du Littoral
66700 Argeles Sur Mer
Occitanië
Telefoon : 04 68 81 14 48

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015