x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,6
De accommodaties
 
 
8,1
Regio
 
 
9
Hygiëne
 
 
8
Comfort
 
 
7,7
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,5
Receptie
 
 
8,9
Services
 
 
7,9
Animatie
 
 
7,7
Zwemplezier
 
 
7,8
Eetgelegenheid
 
 
7,6
Activiteiten voor de kinderen
 
 
8
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8
x Een vraag stellen

Rue du Roptai 34
5580 Ave-et-Auffe
Wallonië
Telefoon : 0032.84.38.83.19

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015
Zoeken
177 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 46 meningen 8,26
  • 34 meningen 8,05
  • 33 meningen 8,32
  • 21 meningen 8,17
  • 39 meningen 8,58
  • 1 meningen 9,54
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 33 meningen 8,96
  • 21 meningen 8,76
  • 19 meningen 8,26
  • 104 meningen 8
  • 8,89 / 10
    senioren (echt)paar Van 09/07/2018 tot 12/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Mooie camping. gastvrije onthaal."

    Mooi gelegen camping, voor ieder wat te doen, zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

    geen meegemaakt

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 7,09 / 10
    met vrienden Van 09/07/2018 tot 11/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Aangenaam verblijf"

    Erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie camping

    Hier en daar wat aan vernieuwing toe bv. Cafetaria, ligstoelen zwembad.

    Beoordelingen Noorse Blokhut 306

    Gezellig huisje, alles is aanwezig

    Voor ons drie perfect, met zes wat te krap. Geen afzuiging in badkamer, telkens sauna na het douchen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    6
    Eetgelegenheid
     
     
    5
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    6
  • 7 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/07/2018 tot 07/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "nice and quiet"

    nice and quit -

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
  • 7,88 / 10
    met vrienden Van 06/07/2018 tot 08/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping! "

    Prima camping, ontspannen sfeer

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Dank jullie wel voor jullie bezoek

    Beoordelingen Kampeerplaats Tent

    Heerlijk vrij, zelf je plek uitzoeken

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
  • 8 / 10
    met vrienden Van 06/07/2018 tot 08/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Zonovergoten ruime camping"

    De camping is een ideale uitvalsbasis om bijvoorbeeld het domein van Han te bezoeken of de afvaart van de Lesse te doen. Aan het onthaal spreken ze goed Nederlands en ben je steeds snel op je wenken bediend. 's Nachts is het er erg rustig.

    Op de receptie kan je een ontbijt bestellen voor de volgende morgen. Wij vonden het jammer dat het brood pas om 9u à 9u15 geleverd wordt, aangezien wij meestal al om 9u vertrekken om te wandelen of de omgeving te bezoeken.

    Beoordelingen Noorse blokhut 308

    Vanuit de Noorse blokhutten heb je een prachtig zich op de omgeving. Aangezien wij stralend weer hadden, was het erg fijn om al van 's ochtends voor de blokhut te zitten. Persoonlijk vind ik het ook een pluspunt dat je eigen wagen aan je accommodatie mag staan.

    We waren slechts met drie, maar kozen toch voor een blokhut voor 6 personen. Voor drie personen was de blokhut voldoende. Daarenboven hadden we het voordeel dat het stralend weer was, waardoor we steeds buiten konden eten. Voor 6 volwassenen vind ik het binnen veel te klein. Als je bij regenweer met 6 personen binnen moet eten, zit je echt bijna letterlijk op elkaar. Mijn partner en ik zijn twee kleinere mensen. Het tweepersoonsbed was voor ons al aan de krappe kant. Kortom, de blokhutten zijn meer dan voldoende, maar ik zou het niet nemen voor 6 personen.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 7,5 / 10
    gezin met tiener(s) Van 22/06/2018 tot 24/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima"

    Heerlijk relaxte camping, prachtige omgeving

    Geen minpunten

    Het antwoord van het bedrijf

    Bedankt voor uw reactie en cijfer. Wij haouden ook van onze heerlijke camping en het huisje waar u verbleef wordt geroemd om het prachtige uitzicht. U geeft verder een onvoldoende voor voorzieningen. In het laagseizoen bieden wij rust en ruimte. In het tussen- en hoogseizoen zijn wij een camping vol voorzieningen als kantine, winkel, zwembad en animatie, levendig en voor elk wat wils

    Beoordelingen Noorse Blokhut 307

    Fantastische plek, mooi uitzicht

    Beetje dicht bij de rioolput, waar af en toe een muffe lucht uit komt

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    5
  • 8,12 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 11/06/2018 tot 14/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "korte vakantie met kinderen"

    rustig gelegen. kindvriendelijk. ongedwongen persoonlijke sfeer.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
  • 8,88 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 09/06/2018 tot 10/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heerlijk tot rust komen"

    Prachtig gelegen

    weinig te beleven op de camping zelf, maar dat is wat we wilden

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,78 / 10
    met vrienden Van 02/06/2018 tot 03/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Aangenaam verblijf"

    Ruime stacaraven op een rustige plek

    Weinig te doen begin juni

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,88 / 10
    met vrienden Van 18/05/2018 tot 21/05/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "++"

    ++++++++

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10