Geef uw mening

Camping Bellevue

8,1 /10
Super 114 Klantenmeningen Lees alle meningen
Prima ... Kelly - Rotterdam, 08/08/2018
Bedrijf Camping Bellevue - Villers Sur Mer bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,1
De accommodaties
 
 
8,2
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
8,4
Comfort
 
 
8,1
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8
Receptie
 
 
8,4
Animatie
 
 
5,4
Zwemplezier
 
 
7,8
Eetgelegenheid
 
 
6,2
Alle beoordelingen zijn gecontroleerd

114 beoordelingen beschikbaar voor Camping Bellevue

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
7,84 Standplaats + Auto + Tent Of Caravan
Standplaats + Auto + Tent Of Caravan
8,85 Coco Sweet
Coco Sweet
8,76 Stacaravan
Stacaravan
8,29 Stacaravan
Stacaravan
8,7 Stacaravan
Stacaravan
7,96 Stacaravan
Stacaravan
7,57 Stacaravan
Stacaravan
8,31 Stacaravan
Stacaravan
Per verblijfstype
  • 48 meningen 7,9
  • 12 meningen 8,28
  • 10 meningen 8,13
  • 17 meningen 8,38
  • 20 meningen 8,45
  • 7 meningen 7,42
Per verblijfsperiode
  • 42 meningen 8,31
  • 72 meningen 7,98
Per taal
  • Alle talen (114)
  • Nederlands Nederlands (4)
  • Duits Duits (2)
  • Engels Engels (2)
  • Frans Frans (106)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 5,9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 28/07/2018 tot 04/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima"

    Erg leuk voor kleine kinderen, vermaken zich prima!

    Alle animatie alleen franstalig dat was jammer. Er was wel veel te doen. Er hing geen toiletpapier op de toiletten. Hierdoor waren deze vaak vuil met plasdruppels op de bril. Bij de receptie werd niet goed meegedacht over kleine probleempjes

    Beoordelingen Standplaats + Auto + tent of caravan

    Grote plaatsen

    Erg schuin, veel autoverkeer

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    2
    Animatie
     
     
    5
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    3
  • 7,44 / 10
    met vrienden Van 31/07/2018 tot 03/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Goed lekker makkelijk en chille locatie"

    Zwembad, pizzaria, en top ontbijt.

    We zaten aan de weg waardoor redelijk overlast was van de auto's maar dit hadden ze wel al van tevoren aangegeven via de mail en gevraagd of wij nog de plek wilde

    Beoordelingen Standplaats + Auto + tent of caravan

    Plekken waren groot genoeg waardoor je ook weinig overlast had van elkaar

    Maar 1 wc gebouw

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    10
  • 7,71 / 10
    jong stel Van 19/07/2018 tot 23/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping om Normandië te ontdekken"

    Nette camping, voor elke leeftijd is er wel iets te doen.

    Helaas zijn de toiletten niet altijd even schoon. Ik weet dat dit aan de mensen ligt welke er gebruik van maken, maar in de drukkere vakantieperiode is het verstandiger en prettiger voor de gasten als de schoonmaak wat meer wordt dan in de rustigere periodes. Als je op een camping komt waar hier meer aandacht aan wordt gegeven, dan gaan de gasten hier ook beter mee om en wordt het minder snel een bende.

    Beoordelingen Standplaats + Auto + tent of caravan

    Mooi grote plaatsen

    Helaas is er op de kampeerplaats een groot verloop in hoogte. Wij moesten de trekhaakkoppeling op de grond leggen en aan de achterzijde hebben we extra blokken onder de uitdraaipoten moeten leggen om het hoogteverschil te overbruggen. Het is ook niet prettig om buiten je tafel recht te zetten en in je stoel heb je het gevoel dat je voorover of achterover valt.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
  • 8,25 / 10
    met vrienden Van 16/06/2018 tot 30/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima onderkomen"

    Zwembad, de rustige plek van de mobiel home op het park en de mobiel home zelf

    Ontvangst bij de receptie, grote hond lag voor de balie waardoor je er amper kon staan

    Beoordelingen Stacaravan

    Ruim genoeg voor 4 personen

    Ontvangstpakketje ontbrak en het bestelde lakenpakket werd niet bij aankomst gegeven. Zelf later gaan halen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    3
    Zwemplezier
     
     
    9
Zoeken
Algemene informatie
Website van de camping

Route de Dives
14640 Villers Sur Mer
Normandië
Telefoon : +33 (0)2 31 87 05 21

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017