Geef uw mening
9,24 /10
Fantastisch 101 Klantenmeningen Lees alle meningen
Prima camping ... Armin - Hoofddorp, 18/09/2019
Bedrijf Camping Du Lac - Marcillac-La-Croisille
Camping2Be Winner 2020
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
9,5
De accommodaties
 
 
9,1
Regio
 
 
9,2
Hygiëne
 
 
9,2
Comfort
 
 
8,8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9,3
Receptie
 
 
9,4
Services
 
 
8,7
Animatie
 
 
7,7
Alle beoordelingen zijn gecontroleerd

101 beoordelingen beschikbaar voor Camping Du Lac

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,16 Standplaats + 1 Voertuig + Tent Of Caravan + Elektriciteit
Standplaats + 1 Voertuig + Tent Of Caravan + Elektriciteit
9,12 Standplaats Zonder Elektriciteit
Standplaats Zonder Elektriciteit
- Pakket Fiets Zonder Elektriciteit
Pakket Fiets Zonder Elektriciteit Geen beoordeling
- Natuurpakket, Zonder Elektriciteit
Natuurpakket, Zonder Elektriciteit Geen beoordeling
9,7 Comfortpakket, Met Elektriciteit
Comfortpakket, Met Elektriciteit
9,27 Stacaravan Domino
Stacaravan Domino
9,32 Stacaravan Super Mercure Access 2015
Stacaravan Super Mercure Access 2015
9,24 Comfort Chalet
Comfort Chalet
8,67 Mini-Chalet Zonder Sanitairgebouw Olga
Mini-Chalet Zonder Sanitairgebouw Olga
9,25 Mini-Chalet Zonder Sanitairgebouw Isabelle
Mini-Chalet Zonder Sanitairgebouw Isabelle
9,07 Mini-Chalet Zonder Sanitairgebouw Anaïs
Mini-Chalet Zonder Sanitairgebouw Anaïs
Per verblijfstype
  • 40 meningen 9,26
  • 17 meningen 9,36
  • 9 meningen 9,21
  • 17 meningen 9,24
  • 10 meningen 9,06
  • 1 meningen 8
Per verblijfsperiode
  • 18 meningen 9,42
  • 1 meningen 7,89
  • 82 meningen 9,21
Per taal
  • Alle talen (101)
  • Nederlands Nederlands (9)
  • Duits Duits (2)
  • Engels Engels (1)
  • Frans Frans (89)
Beoordelingen getoond op een chronologisch volgorde
  • 8,89 / 10
    jong stel Van 01/09/2019 tot 14/09/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Prima camping"

    De rust

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, bedankt voor je mening, we zijn heel blij! Het was een genoegen u te verwelkomen! Misschien de volgende keer :)

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    2
  • 9,44 / 10
    met vrienden Van 01/09/2019 tot 08/09/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Fijn verblijf"

    Mooie omgeving,vriendelijk personeel

    Dat ik verbrand ben ;)

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, heel erg bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Ik kijk ernaar uit je weer te zien op de camping :)

    Beoordelingen Comfort Chalet

    Net huisje

    Geen tv

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
  • 8,33 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 28/07/2019 tot 13/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Goedkope camping met schoon sanitair"

    Vriendelijk ontvangst bij receptie, ruime plaatsen die wat onduidelijk zijn, prachtige omgeving, leuk meer met strand cafetaria en restaurant.

    Voor een fatsoenlijke kar boodschappen moet wel 30 min. Verder rijden , de lokale buurtsuper is er alleen voor t noodzakelijke.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, bedankt voor het delen van uw mening over onze camping. We zijn blij je te mogen verwelkomen en hopen je weer te zien voor je volgende verblijf!

    Beoordelingen Standplaats + 1 voertuig + tent of caravan + elektriciteit

    Grote plaats met ruim voldoende stroompunten

    Sommige plekken zijn behoorlijk schuin, kan lastig zijn met tent of caravan.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    6
  • 8,33 / 10
    senioren (echt)paar Van 04/08/2019 tot 11/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Goed en rustig"

    Mooie omgeving, rust en aardige beheerders

    Tijdens schoonmaak sanitair te weinig alternatieven

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, bedankt voor het delen van uw mening over onze camping. We zijn blij je te mogen verwelkomen en hopen je weer te zien voor je volgende verblijf!

    Beoordelingen Standplaats + 1 voertuig + tent of caravan + elektriciteit

    Mooie plekken

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
  • 9,14 / 10
    jong stel Van 31/07/2019 tot 06/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Camping du lac "

    Vriendelijke mensen, rustige camping , goed 4g ontvangst , strand&meer op loop afstand .

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, merci beaucoup pour cet avis et votre séjour chez nous. Ce fut un plaisir !

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 27/07/2019 tot 03/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "vakantie camping du lac"

    prima camping

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo. Heel erg bedankt voor je mening :)

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
  • 9,33 / 10
    gezin met tiener(s) Van 31/07/2019 tot 03/08/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Mooie camping"

    Gezellige sociale camping

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo. Heel erg bedankt voor je mening :)

    Beoordelingen Standplaats + 1 voertuig + tent of caravan + elektriciteit

    Goede ligging

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
  • 8 / 10
    jong stel Van 22/07/2019 tot 29/07/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Verblijf Du lac"

    Omgeving Rustige camping Goede plaatsen Mooi water

    tennisbaan was afgesloten

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, heel erg bedankt voor je mening :)

    Beoordelingen Standplaats + 1 voertuig + tent of caravan + elektriciteit

    Goede voorzieningen

    Standplaats liep wat af

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
  • 9,12 / 10
    gezin met tiener(s) Van 21/07/2018 tot 04/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    "Heerlijke, relatief rustige camping aan een mooi meer."

    een relatief rustige camping met heerlijk relatief rustig, schoon meer op steenworp afstand.

    wij zouden het niet weten. . .

    Beoordelingen Standplaats zonder elektriciteit

    Prettig publiek. gelukkig niet alleen Nederlanders

    niet van toepassing

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
Zoeken
Vanaf € 99,40 Vanaf € 89,60
Algemene informatie
Website van de camping

28 route du Viaduc
19320 Marcillac-La-Croisille
Nieuw-Aquitanië
Telefoon : +33 (0)5 55 27 81 38

Camping2Be Winner 2019 Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016