Geef uw mening

Camping Les Druides

9,04 /10
Fantastisch 224 Klantenmeningen Lees alle meningen
Bedrijf Camping Les Druides - Carnac
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
9
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,3
Hygiëne
 
 
9,2
Comfort
 
 
8,7
Receptie
 
 
9
224 Beoordelingen van deze camping
Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
9,23 Standplaats Met Elektriciteit (10A) , Water En Waterafvoer
Standplaats Met Elektriciteit (10A) , Water En Waterafvoer
8,69 Standplaats Met Elektriciteit (10A)
Standplaats Met Elektriciteit (10A)
9,28 Stacaravan 'Oakley' 26M² Terras
Stacaravan 'Oakley' 26M²  Terras
9,02 Stacaravan 'Flores' 2 Kamers 30M² + Houten Terras
Stacaravan 'Flores' 2 Kamers 30M² + Houten Terras
9,5 Stacaravan 'Loggia' 2 Kamers 26M² + Houten Terras
Stacaravan 'Loggia'  2 Kamers 26M² + Houten Terras
9,53 Stacaravan 'Pacifique 160' 26M² Terras
Stacaravan 'Pacifique 160' 26M²  Terras
9,58 Stacaravan 'Pacifique' 26M² + Houten Terras
Stacaravan 'Pacifique' 26M² + Houten Terras
9 Stacaravan 'Tamaris' 3 Kamers 32M²
Stacaravan 'Tamaris' 3 Kamers 32M²
9,62 Stacaravan 'Tamaris' 3 Kamers 35M²
Stacaravan 'Tamaris' 3 Kamers 35M²
8,96 Stacaravan 'Pacifique' 3 Kamers 30M²
Stacaravan 'Pacifique' 3 Kamers 30M²
Per verblijfstype
  • 65 meningen 8,96
  • 35 meningen 8,88
  • 19 meningen 8,84
  • 86 meningen 9,08
  • 11 meningen 9,61
  • 5 meningen 9,7
Per verblijfsperiode
  • 65 meningen 9,28
  • 159 meningen 8,94
Per taal
  • Alle talen (224)
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels
  • Duits
  • 8,17 / 10
    gezin met tiener(s) Van 11/08/2018 tot 22/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prettige rustige camping met mooi zwembad"

    Mooi zwembad, sanitaire voorzieningen, speelzaal (tafeltennis), behulpzame receptie, prima kampeerplaats

    Weinig tieners om mee in contact te komen

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for taking the time to leave a review about your stay in our 3* campsite. We are very happy that you had a pleasant stay and are satisfied about the site and facilities. It will be a pleasure to see you again at Les Druides.

    Beoordelingen Standplaats met elektriciteit (10A)

    grote plaats

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    9
  • 9 / 10
    gezin met tiener(s)
    Algemene beoordeling : "Fijne camping, netjes, rustig, zeker een om terug te komen!!"

    Ondanks dat de camping vol was, hadden ze nog een rustig plekje voor ons (op een noodveld, nou dit was een heerlijke plek), rustig gelegen, diverse nationaliteiten (niet alleen maar Nederlanders), dicht bij het strand, geen luidruchtige camping, geen disco, geen animatieteam, gewoon een heerlijke camping met goede faciliteiten, supermarkt om de hoek, broodbestel service op de camping, prachtige omgeving, kortom aanrader en zeker een om terug te komen.

    er was geen horecavoorziening aanwezig. twee keer in de week stond er een pizza of patatboer.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for your nice review about your stay at Les Druides. We are very happy to read you had a pleasant stay with us, and enjoy the quietness of the site and our facilities and service. Indeed we don't have a restaurant service, but three food trucks coming during the week, and if you cross the street you have a creperie, and even there is so many good and different restaurant in Carnac plage and village, that will be a pity not to go. We hope to see you again in our 3* campsite.

    Beoordelingen

    Ondanks dat de camping vol was, hadden ze nog een rustig plekje voor ons (op een noodveld, nou dit was een heerlijke plek), rustig gelegen, diverse nationaliteiten (niet alleen maar Nederlanders), dicht bij het strand, geen luidruchtige camping, geen disco, geen animatieteam, gewoon een heerlijke camping met goede faciliteiten, supermarkt om de hoek, broodbestel service op de camping, prachtige omgeving, kortom aanrader en zeker een om terug te komen.

    er was geen horecavoorziening aanwezig. twee keer in de week stond er een pizza of patatboer.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
  • 7,67 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 24/07/2018 tot 10/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Nette camping"

    Schoon, rustig, mooi zwembad van goede temperatuur, baby wasruimte, behoorlijk schoon sanitair, mooi springkussen en net trapveldje. Handige achteruitgang. 3x pw een foodtruck waar iets af te halen was. Voor een camping een aardige wasmachine.

    Onze plaats had tot in de middag vrijwel geen schaduw, en was met ruime vouwwagen wat krap, maar dat was erg wisselend. Doucheruimte sluit om 23u (of soms eerder), erg irritant! Camping is wat langgerekt, voor onze kinderen -3 en 5- was het daardoor niet even zelf naar de speeltuin lopen (er rijden wel autos). Speeltuin had wat uitgebreider gemogen en wat schaduw mogen hebben. Het tweede speeltuintje was niet meer dan een toestel voor 1-2 jarigen. Geen winkeltje, terrasje, ijsjes etc. op de camping.

    Beoordelingen Standplaats met elektriciteit (10A)

    rustige plek aan einde van straatje

    ietwat krap, weinig schaduw

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
  • 8,17 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Fijne, schone camping"

    Zeer nette camping,schoon sanitair, ruime staanplaatsen.

    We stonden in de buurt van het zwembad. S avonds en s'nachts bad de pomp van het zwembad veel herrie. Dit is ook het enige minpunt

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for taking the time to leave a comment about your stay at Les Druides campsite. We are very satisfied that you enjoy the site and the cleanliness. But we are sorry that the pump of the swimming pool bother you so much. People at your pitch doesn't complain so often about it usually. However we hope to see you again in Carnac, in our 3* campsite.

    Beoordelingen

    Netjes, schoon, prima sanitair wat er netjes uitzag. Receptioniste die goed engels en Duits spreekt

    Zwembad heeft veel lawaai. Hier bedoel ik de pomp mee. Deze zou voor mij s'avonds uit mogen. Maar verder prima camping

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
  • 7,17 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 27/07/2018 tot 10/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Schone camping "

    Schone toiletgebouwen, schoon zwembad, mooie grote plaatsen

    Personeel mag iets vriendelijker zijn. Geen winkeltje of horeca gelegenheid

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for taking the time to leave a review about Les Druides. We are satisfied that you enjoyed the site and facilities, the cleanliness, and our heated swimming pool. We do not have any restaurant or shop. Supermarket is at 500m and it's even open on sunday morning. You have many good restaurant in Carnac plage and in the village, also you can cross the street and you will have a crêprie, or in front of Le Men Du beach so at 600m you have another restaurant. But we do have food truck coming several times a week in July and August. Hope to see you again in Carnac.

    Beoordelingen Standplaats met elektriciteit (10A)

    Grote plaatSen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    5
  • 7 / 10
    gezin met tiener(s) Van 26/07/2018 tot 09/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Matig"

    Rust

    Kleine plekken

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for leaving a review about your stay at Les Druides. We're satisfied that you appreciate the site and the quietness. Hope to see you again in Carnac, in our 3* campsite.

    Beoordelingen Standplaats met elektriciteit (10A)

    Idem

    Idem

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
  • 9 / 10
    gezin met tiener(s)
    Algemene beoordeling : "Vouwwagen "

    Grote plaatsen. Mooie omgeving.

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for your nice review about les Druides campsite. We are satisfied that you enjoy your stay with us, and also our beautiful Morbihan region. It will be a pleasure to welcome you again in our 3* campsite in Carnac.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
  • 7,17 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "beoordeling"

    Fijne camping. Dichtbij Carnac en de menhirs zijn makkelijk te bereiken met de fiets.

    geen minpunten

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for taking the time to leave your opinion about Les Druides. We are very satisfied that you had a pleasant stay in our campsite. Indeed we are close to the menhirs site (3km) and there is path for the bike to go, also to go the the village and a bicycle tracks going to Carnac plage. Actually Carnac and the surrounding are quite good for the bike lovers. Hope to see you again in Carnac.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Prima camping met ruime plekken en fantastisch sanitair"

    Prima camping, leuk zwembad, fantastisch en schoon sanitair, vriendelijk personeel, vlakbij centrum plaatsje, winkels en strand. Goede fietsmogelijkheden in een mooie omgeving.

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank you for your nice review about our 3* campsite. We are happy that you enjoy the site and all the facilities. We do our best to keep the campsite clean, tidy and calm, we're satisfied that you appreciate that too. We don't have any food to sell on the campsite, but we do a bread service in July and August, and in the same period we have several food truck coming in the evening, usually from 5pm during the week. Our heated swimming pool is popular but we cannot do the towel patrol! Some people leave their towel ok, but some of them are in the pool, other might be out, but come back soon, maybe to go and pick up something they forgot at their pitch, and we will not ask to every people coming if they are leaving or not. Usually people are respectfull and polite, we rarely have bad behaviour, and there is quite a lot of seat so it's rarely a problem too. However we hope this details didn't bother you too much, and we will welcome you again with a great pleasure.

    Beoordelingen

    Leuk zwembad, fantastisch en schoon sanitair, vriendelijk personeel, vlakbij centrum plaatsje, grote supermarkt, winkels en strand. Goed stiltebeleid en prima openings- en sluitingstijden zwembad.

    Geen frites of kleine snacks verkrijgbaar op de camping. Weinig parasols bij zwembad en er wordt niet opgetreden tegen het irritante handdoekjes gedrag van badgasten (het bezet houden ligbedden bij zwembad met handdoek als ze even weg zijn).

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
  • 7,83 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Goed."

    Verder was de camping goed.

    Wij vonden het niet leuk dat de sanitair om 23.00 uur sloot als je later naar bed gaat. Want je moest ook om 23.00 uur stil zijn.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, We thank for taking the time to leave a review about your stay at Les Druides. We are very satisfied that you appreciate our campsite, and your pitch. Indeed we close the bathroom at 11pm, we don't ask you to be totally silent at 11 but to remain calm and quiet as much to not disturb the people who are sleeping or relaxing. Hope to see you again in Carnac.

    Beoordelingen

    De plaats waren we stonden was goed.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8