Beoordeling van DOMAINE DE BELLEVUE

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,7
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
8,7
Hygiëne
 
 
8,7
Comfort
 
 
8,5
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,9
Receptie
 
 
9,1
Services
 
 
8,6
Animatie
 
 
8,4
Eetgelegenheid
 
 
8,3
Activiteiten voor de kinderen
 
 
8,4
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,3
x
x

Een vraag stellen

Bellevue de Ligneron
85670 ST CHRISTOPHE DU LIGNERON
Pays-de-la-Loire
Telefoon : 02 51 93 30 66

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken

142 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 85 meningen 8,52
  • 27 meningen 8,92
  • 4 meningen 7,79
  • 8 meningen 9,52
  • 8 meningen 8,66
  • 6 meningen 9,05

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 18 meningen 8,36
  • 3 meningen 8,84
  • 4 meningen 9,81
  • 8,5 / 10
    gezin met tiener(s) Van 26/12/2017 tot 28/12/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Superbe"

    tijd

    tijd

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci pour votre avis. Nous sommes ravis que votre séjour a été superbe. Nous serons également contents de vous retrouver une prochaine fois sur le camping. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,75 / 10
    gezin met tiener(s) Van 24/12/2017 tot 28/12/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Geen opmerking van de klant

    Beoordelingen TRADITIONEEL - SUPER VENUS/SUN ROLLER/O'PHEA 734 and 733 - 21 à 27m² - 2004 à 2008

    Comfort netheid

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Nous sommes heureux de savoir que votre séjour fût parfait. Au plaisir de vous revoir. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 10 / 10
    gezin met tiener(s) Van 17/11/2017 tot 19/11/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Detente"

    De rust

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci une nouvelle fois pour votre séjour passé au camping, où vous avez apprécié le calme du domaine. Nous serons ravis de vous revoir une autre fois parmi nous. A bientôt, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 8,08 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 28/10/2017 tot 04/11/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Vacances Toussaint 2017"

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de managers en het personeel + de mini-boerderij + de vijvers + het grote overdekte terras van de stacaravan + games + zwembaden

    Zwembadwater te koud + garderobezwembaden te klein

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci d'avoir pris le temps de laisser votre avis. Nous sommes très contents que vous ayez apprécié votre séjour, notamment l'accueil reçu, les infrastructures du camping et votre location mobil home. Nous prenons note concernant la propreté de votre locatif. Il aurait été préférable de nous le signaler à l'arrivée, car nous aurions pu intervenir dans la foulée, et ainsi vous éviter ce désagrément. Pour ce qui est de la piscine, nous avons une pompe à chaleur pour maintenir la température de l'eau entre 28 et 30°C. Cependant avec les températures fraiches de la nuit du mois de novembre, nous sommes aux alentours des 25°-26°C. Les vestiaires vont être revus l'année prochaine. Au plaisir de vous revoir. Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Beoordelingen FAMILIALE - 3 SLAAPKAMERS -RAPID'HOME LOFT / TRIGANO SYMPA / PRIMEO - 30m² -2004/2011 -

    Zeer groot terras

    Interieur niet erg schoon

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    en famille avec adolescent(s) Van 28/10/2017 tot 04/11/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "vacance"

    les gérant de l'établissement sont d une gentillesse a couper le souffle je conseil se camping encore merci pour cette agréable semaine

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Nous vous remercions pour votre avis. Nous sommes enchantés que votre semaine de vacances fût agréable. Cela nous fait plaisir que vous ayez apprécié l'accueil reçu. Merci pour vos recommandations, et au plaisir de vous revoir. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,92 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 22/10/2017 tot 29/10/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Séjour excellent "

    Gewoon perfect verblijf. De eigenaars zijn prachtig. De gevarieerde en kwaliteit apparatuur. De M ani zijn erg goed voor dit seizoen. De huur is nieuw en zeer schoon. Kortom, ik adviseer !!

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci pour votre commentaire. Cela nous ravit que votre séjour fût excellent et que vous ayez apprécié l'accueil reçu, les animations ainsi que les différentes infrastructures et votre locatif. Merci beaucoup pour vos recommandations. Au plaisir de vous revoir. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 8 / 10
    gezin met tiener(s) Van 20/10/2017 tot 22/10/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "reposant"

    De rust voor de visserij, de hygiëne van de toiletten.

    De zending van onze gerechten terwijl we niet aan tafel waren. Finale niet super heet en meer eten op weg naar huis.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Nous vous remercions d'avoir pris le temps de laisser votre avis. Cela nous fait plaisir que vous ayez passé un séjour reposant sur le camping, en appréciant le calme, la pêche et la propreté des sanitaires. Je comprends votre frustration concernant votre repas, cependant nous prenons des horaires pour chaque réservation de table afin d'organiser au mieux le déroulement de la soirée. Au plaisir de vous revoir une prochaine fois sur le camping. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    4
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 9,75 / 10
    senioren (echt)paar Van 30/09/2017 tot 07/10/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Enchantés"

    Goede tijd, de tijd was naast het spel. Daarna is het volgens de smaken en de kleuren van elk. Er is zoveel te doen en te zien in Vendée

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci pour votre commentaire. Nous sommes très heureux que vous soyez enchantés de votre séjour. Nous serons ravis de vous revoir lors d'un prochain séjour. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Beoordelingen SUPREME - LOUISIANE FLORES - 30 > 34m² - 2002/2003 -

    Buitenplaats met terras, centrale kamer.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    9
  • 8,36 / 10
    gezin met baby Van 26/08/2017 tot 02/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "vacances en famille et amis"

    animaties

    gebrek aan schaduw bij de woning

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci d'avoir laisser votre avis. Cela nous fait plaisir que vous ayez apprécié vitre séjour en famille, tel que les animations et le confort de votre locatif. Nous prenons note de votre remarque concernant l'ombrage. Nous prendrons le temps de prendre en compte votre besoin par rapport à ce sujet, lors d'une prochaine demande, en fonction des disponibilités. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Beoordelingen SUPERIEURE - O'Phea 734 / 784 / Super Mercure & Titania - 28 à 30m² - 2008/2009 -

    comfort

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    7
  • 8,92 / 10
    gezin met tiener(s) Van 26/08/2017 tot 02/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "très bon séjour en famille"

    het zwembad, de rust en het milieu

    Goede bezwaren, afgezien van het uitzicht op de buitenkant, bij aankomst op de camping, wat een beetje jammer is.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour. Merci d'avoir laisser votre avis. Nous sommes heureux que vous ayez passé un très bon séjour en famille, en appréciant particulièrement le calme et l'environnement du site, votre location mobil home ainsi que la piscine. Concernant les poubelles du camping, nous allons revoir avec la communauté de commune pour un passage plus fréquent l'année prochaine, et nous allons agrandir le local. Nous serons contents de vous revoir lors d'un prochain séjour. Cordialement, Jeremy CAMPING DOMAINE DE BELLEVUE

    Beoordelingen TRADITIONEEL - SUPER VENUS/SUN ROLLER/O'PHEA 734 and 733 - 21 à 27m² - 2004 à 2008

    comfortabele kamers en badkamer

    koelkast te klein voor 4persons

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Eetgelegenheid
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    5