Beoordeling van Camping Plein Sud

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,7
De accommodaties
 
 
8,9
Regio
 
 
9,1
Hygiëne
 
 
9,2
Comfort
 
 
8,8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,6
Receptie
 
 
9,2
Services
 
 
8,5
Animatie
 
 
8
Activiteiten voor de kinderen
 
 
8,5
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
8,8
x
x

Een vraag stellen

246, Route Notre Dame de Monts
85160 Saint Jean de Monts
Pays-de-la-Loire
Telefoon : +33 (0)2 51 59 10 40

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014 Camping2Be Winner 2013
Zoeken

75 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 42 meningen 8,64
  • 12 meningen 9,06
  • 9 meningen 9,18
  • 10 meningen 9,11
  • 1 meningen 8

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 4 meningen 8,57
  • 2 meningen 9,64
  • 8,56 / 10
    senioren (echt)paar Van 17/07/2017 tot 26/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "rustige en goede camping"

    rustige camping en goede plaats

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Beste Dirk, Ontzettend bedankt voor het schrijven van uw review! Hartelijk dank voor uw bezoek en wij kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw bij ons te mogen verwelkomen! Een fijne dag toegewenst! Met vreindelijke groeten, The Plein Sud Family

    Beoordelingen Basisprijs Comfortplaats (1 tent, caravan / 1 auto / elektriciteit 6A)

    niet

    niet

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 7,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 24/07/2016 tot 09/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fijne vakantie op rustige groene camping"

    Rust, schoon, groen, vlakbij oceaan

    Veel stacaravans, tent tussen stacaravan geeft minder campinggevoel Geen plank of rek in afwasruimte om schone vaat op te zetten.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello, Many thanks for posting your feedback and suggestions. Your feedback is extremely valuable to us - it helps the team to improve and to understand which services are most important to you. We would love to have the opportunity to host you again. Best regards, The Plein Sud Family

    Beoordelingen Basisprijs Comfortplaats (1 tent, caravan / 1 auto / elektriciteit 6A)

    Water en elektriciteit op de plek, veel groen

    Plek tussen stacaravans

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 7,91 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 25/07/2016 tot 05/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Overzichtelijk, rustig."

    Overzichtelijk, kleine camping voor de kinderen.

    Niet ecct een camping winkel, maar grote supermarkt in de buurt.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hi, First of all, we hope you had a safe trip back home. We very much appreciate and value your feedback and will share it with our team. As mentionned on our website, we have grassy pitches from 70m² to 100 m ². Our goal is to satisfy as most as possible our guests. In the neighbourhood (600m), we have a small shop otherwise you can find malls at only 4km from Plein Sud. We would love to have the opportunity to host you again during a next family getaway. Kind Regards, Nicole, Christophe & the entire team of Plein Sudud

    Beoordelingen Basisprijs Comfortplaats (1 tent, caravan / 1 auto / elektriciteit 6A)

    Groene camping goed onderhouden

    Met vouwwagen hadden wij een kleine plaats, maar ging net.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    8
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    6
  • 9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 20/07/2016 tot 03/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Prima camping"

    Kleine, rustige camping Ligt aan drukke weg, oppassen dus met oversteken om naar het strand te gaan... Achter grote weg ligt een rustige parallelweg en een mooi fietspad

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, Thank you so much for sharing your exeprience with our holliday-makers as well as for your trust into Plein Sud for your summer break. We are glad to hear that you enjoyed your stay with us. Thanks for your remark about the road. Unfortunately we have several time ask the city to install a pedestrian crossing to slow down the traffic but unfortunately they couldn't do it because we are located between the limit signboard of two towns. We very look forward to welcoming you back on a future visit. Plein Sud's Family

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 7 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Camping a taille humaine trzs familial"

    De grootte van de camping en de receptie

    Gebrek aan volwassen sporten

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Nous vous remercions pour votre avis ainsi que vos remarques pour l'amélioration de notre camping. Nous vous souhaitons une bonne continuation et au plaisir de pouvoir vous accueillir une prochaine fois. Cordialement, La Famille Plein Sud

    Beoordelingen

    De locatie met de rust

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    5
    Animatie
     
     
    3
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    6
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 9 / 10
    gezin met tiener(s)

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "superbes vacances"

    de camping kalmeert de activiteiten super

    geen tobbogan

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Nous vous remercions d'avoir pris le temps de nous écrire et de partager votre expérience parmi nous avec nos internautes & futurs vacanciers. Nous espérons vivement avoir l'opportunité de vous compter une prochaine fois parmi nous. Très bonne journée à vous. Cordialement, La Famille Plein Sud

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,82 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "avis vacances 2017"

    Een warm welkom en een zeer vriendelijk personeel. Het personeel is alert en operationeel in geval van een probleem in de stacaravan (bijv. We hebben problemen gehad met het aansluiten op de tv ➡resolu 's morgens). zeer schoon, zowel in de stacaravan als in de gemeenschappelijke ruimtes (douches, gemeenschappelijke toiletten, zwembad ...). Zeer verschillende avonden (magie, disco, tattoos ....)

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Mille MERCIS pour ce gentil retour. Au plaisir de vous revoir parmi nous. Excellente continuation et à bientôt. La Famille Plein Sud

    Beoordelingen

    Mobiel-huis ruim, kamers goed ingericht, uitgerust met alle benodigde apparatuur. Zeer schoon.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    9
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    9
  • 9,56 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Parfait"

    Alles was perfect chalet verhuur zonder sanitair zeer goed, maar een beetje klein voor 5 personen

    De weg naar het strand

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci beaucoup pour vos agréables remarques. Nous sommes heureux que vous ayez passé un bon séjour parmi nous et serions ravis de vous accueillir de nouveau avec un confort plus approprié. A très bientôt! La famille Plein Sud

    Beoordelingen

    Perfect maar klein voor 5 personen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
  • 10 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Sejour plein soleil"

    We hadden een geweldige tijd gehad

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Un ÉNORME MERCI pour cette excellente note. Nous sommes ravis que vous ayez passé un séjour à la hauteur de vos attentes. A très vite pour d'autres moments conviviaux. Cordialement, La Famille Plein Sud

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Bonne vacance"

    Zeer aangenaam verblijf .... We zijn verheugd

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Mille MERCIS pour ce merveilleux retour. Nous sommes très heureux de lire que votre séjour parmi nous fut à la hauteur de vos attentes et que vous ayez des souvenirs plein la tête. A très vite pour d'autres moments mémorables en famille. Bien à vous, Cordialement, La Famille Plein Sud

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Animatie
     
     
    10
    Activiteiten voor de kinderen
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10