x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,6
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
9,2
Hygiëne
 
 
8,6
Comfort
 
 
8,4
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9,2
Receptie
 
 
8,4
Services
 
 
8,2
Animatie
 
 
6,5
x Een vraag stellen

lieu dit bouyssac
46700 MAUROUX
Occitanië
Telefoon : +33 (0)5 65 36 52 21

Zoeken
5 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 1 meningen 8,33
  • 1 meningen 10
  • 1 meningen 6,88
  • 1 meningen 8,38
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 2 meningen 8,75
  • 3 meningen 8,4
  • 10 / 10
    jong stel Van 07/07/2018 tot 11/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "De camping waar wij langer bleven dan gepland "

    Heerlijke rust en de mensen hier zijn super vriendelijk! Heel gemoedelijk

    Om eerlijk te zijn heb ik zonder te liegen geen min punten

    Foto('s) genomen door Bert en Naomi Bekijk het fotoalbum
    Beoordelingen Standplaats + auto

    De rust, de ligging en de gemoedelijke sfeer van de camping.

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
  • 9,11 / 10
    individueel Van 16/06/2018 tot 23/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super vakantie!"

    Super verblijf in gehad in 1 van de mooie nette chalets. Zeer schoon! Algemeen een hele lieve enthousiaste familie die er een geweldige camping aan het neerzetten zijn. Petje af voor al het harde werk en de gastvrijheid! Tot snel!

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel voor de review. We gaan met veel plezier door op de door ons ingeslagen weg. Het was fijn je hier te hebben, tot een volgende keer :-)

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    7
  • 8,38 / 10
    met vrienden Van 18/06/2018 tot 23/06/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super service"

    Lieve beheerders die alles doen om je vakantie zo fijn mogelijk te laten verlopen

    Geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel voor jullie review en natuurlijk het compliment. We vinden het fijn dat jullie zo heerlijk genoten van onze safaritent. We zeggen dan ook heel graag tot ziens! Rosalie, Ruud, Walter en Rutger Mijnheer

    Beoordelingen Safaritent (3 slaapkamers) - parking

    Rustige camping fijn groot zwembad

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
  • 6,88 / 10
    senioren (echt)paar Van 10/08/2016 tot 17/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Leuke Camping"

    Rustig, omgeving

    voorzieningen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
  • 8,33 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 01/08/2016 tot 15/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fantastische vakantie met jonge kinderen!"

    Kleinschalige en overzichtelijke schone camping. Heel fijn zwembad. gelegen aan de rivier LOT waar je met waterscheonen kunt zwemmen en natuurlijk kunt vissen ( vissen van wel 1-2 meter en tot 25-40 kilo ) Eigenaar Pete vindt alles ok indien je je maar gedraagt ! De echte baas zijn de 2 honden Saffie en Fred die met elk kind vreidnschap sluiten. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad en kunnen deze camping dan ook aanraden. Kinderen gaan zelf op zoek naar vertier en of zijn in het zwembad,rivier te vinden. Wij vonden het heerlijk dat er geen animatie was.

    Eigenlijk niets

    Het antwoord van het bedrijf

    ~Bedankt voor het aardige bericht, we zijn blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op de camping. Groetjes van Saffie en Fred

    Beoordelingen Gezellig chalet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, sanitair,) parking

    Prima chalet met alles erop en eraan incl barbecue

    Prima

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    6