Geef uw mening

Camping Le Clos Bouyssac

8,35 /10
Super 28 Klantenmeningen Lees alle meningen
Unieke locatie ... Rob en Anita - Roosendaal, 17/05/2019
Bedrijf Camping Le Clos Bouyssac - Mauroux
Camping2Be Winner 2019
bekijk alle foto's
Gedetailleerde beoordeling van de camping Bekijk de details
Algemeen
 
 
8,7
De accommodaties
 
 
9,1
Regio
 
 
8,7
Hygiëne
 
 
7,8
Comfort
 
 
8
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,2
Receptie
 
 
8,4
Services
 
 
7,7
Animatie
 
 
7,8
Zwemplezier
 
 
9

28 beoordelingen beschikbaar voor Camping Le Clos Bouyssac

Filter de beoordelingen van de camping
Per accommodatie
8,59 Standplaats + Auto
Standplaats + Auto
8,38 Safaritent (3 Slaapkamers) - Parking
Safaritent (3 Slaapkamers) - Parking
8,45 Gezellig Chalet, Woonkamer, Keuken, 2 Slaapkamers, Sanitair,) Parking
Gezellig Chalet, Woonkamer, Keuken, 2 Slaapkamers, Sanitair,) Parking
9,11 Gite - Vakantiehuis (2 Slaapkamers) Parking
Gite - Vakantiehuis (2 Slaapkamers) Parking
- Familie Tent Bengali (2 Slaapkamers) - Parking
Familie Tent Bengali (2 Slaapkamers) - Parking Geen beoordeling
Per verblijfstype
  • 7 meningen 7,95
  • 8 meningen 8,33
  • 3 meningen 8,29
  • 8 meningen 8,63
  • 1 meningen 8,38
Per verblijfsperiode
  • 4 meningen 8,92
  • 24 meningen 8,25
Per taal
  • Alle talen (28)
  • Nederlands Nederlands (28)
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 27/04/2019 tot 11/05/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Unieke locatie"

    Prachtig gelegen aan de rivier de Lot. De eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam.

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Rob en Anita, dankjewel voor het mooie compliment. Het was ook fijn met jullie. We hebben mee genoten van al jullie fietstochten. Dankjewel ook voor deze mooie review mét mooie foto, we zijn er blij mee. Heel graag tot een volgende keer

    Beoordelingen Gezellig chalet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, sanitair,) parking

    Mooi chalet met prachtig uitzicht over de rivier. Prima bedden.

    geen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
  • 9,17 / 10
    senioren (echt)paar Van 05/04/2019 tot 12/04/2019
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Een aanrader"

    Prachtig gelegen, rust, fijne plek om te zijn, prettige aanwezigheid van de eigenaars, behulpzaam en betrokken. Realistisch t.a.v. verbeterpunten en er wordt aan gewerkt. Schoon!

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel Paula, voor deze review. We zijn er blij mee. Een opsteker voor al ons harde werken. Nog belangrijker is dat jullie het naar de zin hadden. Daar doen we het voor. Heel graag tot ziens

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 8,44 / 10
    senioren (echt)paar Van 06/09/2018 tot 15/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "warm welkom"

    locatie en de eigenaren

    wat achterstallig onderhoud

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel Johan, voor het compliment. Maandag begint de wintersluiting en gaan we aan de slag om nog meer verbeteringen door te voeren. Jullie zijn van harte welkom om naar de vorderingen te komen kijken :-)

    Beoordelingen Gezellig chalet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, sanitair,) parking

    locatie en de eigenaren

    wat achterstallig onderhoud

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    7
  • 7,75 / 10
    jong stel Van 20/08/2018 tot 03/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "leuke camping"

    wij hadden een grote plaats 60 en vrij vlak maar dat is niet overal

    zijn er voor ons niet

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel voor jullie review. Wat een mooie ochtend foto hebben jullie gemaakt vanaf jullie heerlijke plaats aan de rivier de Lot. Dankjewel dat je die met ons deelt. Hartelijke groeten en heel graag tot ziens

    Beoordelingen Standplaats + auto

    goede plaats aan het water

    geen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
  • 9,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 07/08/2018 tot 23/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "perfect"

    gezellig en rust gezellig

    geen

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel Gerrit voor het compliment. Maandag gaan we aan de slag om onze heerlijkheid nòg perfecter te maken :-) We zien jullie heel graag weer terug bij ons op Le Clos Bouyssac. Hartelijke groeten van alle Mijnheren

    Beoordelingen Standplaats + auto

    vlakker

    geen

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    10
  • 8,44 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 25/07/2018 tot 15/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "heerlijk ongedwongen en rustig"

    ongedwongen, lekker rustig en heerlijke rivier en zwembad. Gedreven nieuwe eigenaren,, die stinkend hun best doen (voor en achter de schermen).

    er wordt nog hard gewerkt om het afwerkingsniveau helemaal op peil te krijgen (al is het 'niet perfect zijn' ook de charme van de camping. Een beetje grote stad ligt op minimaal 30 minuten rijden (maar betekent dit ook dat de camping in een heerlijk authentieke landelijke - wijngaard- omgeving ligt)

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel familie van de Velde, voor jullie gezelligheid én voor deze review. We zijn er blij mee dat ook het "nog niet perfect zijn" charmant was :-) (Dat weerhoudt ons er overigens niet van om straks gewoon weer door te bouwen ;-)

    Beoordelingen Standplaats + auto

    Aan het water gestaan. Heerlijke (ruime) plek met een werelds uitzicht, veel schaduw en aangename koelte van het water als het heel warm is.

    Momenteel verschillen de plekken onderling nogal van grootte. Eigenaren denken er over na om dit meer 'gelijk' te trekken.

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
  • 7,12 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 11/08/2018 tot 18/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vraag"

    Ligging

    Nog veel werk (logisch vermits pas overgenomen)

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel Joeri, volgende week beginnen we met het opknappen van de chalets. Er is inderdaad een probleem geweest met de septic tank. Helaas. Om de één of andere reden was er iemand die zoveel toiletpapier door de wc heeft proberen te spoelen dat het hele systeem verstopt raakte, en dat ruik je inderdaad. Gelukkig konden wij de lokale ontstoppingsdienst bereid vinden om dit met spoed te verhelpen. We zitten op het platte land bijna helemaal in het bos. Dat is schitterend, maar er komen wel spinnetjes, torretjes, krekeltjes etc, voor (maar gelukkig niet veel muggen :-) Wanneer je in de midzomerhitte een raam of deur openzet (heel gebruikelijk natuurlijk in die hitte) of door het ventilatieroostertje, kunnen er inderdaad weleens wat naar binnen komen. Gelukkig is het wel puur natuur :-) Wanneer je me de volgende keer een seintje geeft wanneer er een beestje(s) zit, kom ik het persoonlijk weghalen :-) We doen graag alles en meer om het jullie naar de zin te maken. Tot ziens op onze schitterende camping direct aan de rivier de lot, namens de familie Mijnheer, Rosalie

    Beoordelingen Gezellig chalet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, sanitair,) parking

    Ideale ligging

    Verouderde chalet, opknappers nodig (geur afvoer, insecten komen binnen langs talloze openingen)

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
  • 7,33 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 07/08/2018 tot 23/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Leuk verblijf"

    Vriendelijkheid en locatie

    Sanitair

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel Martijn, je hebt helemaal gelijk over het sanitair van het tweede toilet gebouw. Het is erg oud, we poetsen hier flink op maar echt geweldig zal dit er nooit uit zien. We zijn hier pas in november gekomen. De tijd was te kort om dit te kunnen verbouwen. Komende winter hopen we hierin een flinke stap te zetten. Achteraan zijn een paar ligt hellende plaatsen. De rivier houdt dit in de winter onder water. Heb je al gekeken waar je de volgende keer wilt staan? Gewoon een plaats uitkiezen die wel helemaal vlak is :-) Hartelijke groeten en heel graag tot ziens

    Beoordelingen Standplaats + auto

    Aan de rivier

    Loopt net iets te schuin af

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    7
  • 8,44 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 06/08/2018 tot 20/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Heerlijk rustige vakantie met maar enkele minpuntjes"

    Prachtige ligging Zeer vriendelijke eigenaars Lekker brood op de camping Proper sanitair

    1 van de 3 sanitaire blokken was gesloten dus een wandeling naar het toilet duurt toch al wel enkele minuten 1 van de 3 sanitaire blokken was gerenoveerd, de andere nog niet. 2de blok was schoon maar verouderd gerenoveerde blok had problemen met boiler, ook niet-gerenoveerde blok had dit probleem dus vaak een koude douche als gevolg (al deze problemen zouden worden aangepakt tegen 2019 werd ons beloofd)

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel voor de review en het compliment over het brood. We zullen het de bakker doorgeven. Inmiddels is de helft van de boiler vervangen en is er een boiler bijgeplaatst in Toiletblok 1. De koude douche in toiletblok twee was aan ons te danken helaas. Nogmaals excuses daarvoor. Wanneer de gastank nog een percentage aangeeft hebben we geleerd dat dat niet altijd betekent dat er nog gas in zit. Dit gaat niet nog eens gebeuren. Overigens gaan we deze winter met toiletblok 2 en 3 aan het werk. Toiletblok 2 wordt gemoderniseerd en 3 wordt weer gereed gebracht om te gebruiken. Het is al terug gewonnen uit het bos :-) Er is dus vooruitgang! Hartelijke groeten en heel graag tot ziens. Walter Rutger, Ruud en Rosalie

    Beoordelingen Standplaats + auto

    heerlijke plekken aan de rivier

    tenten staan wel vrij dicht bij elkaar

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    10
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar Van 05/08/2018 tot 18/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Gemoedelijke camping"

    Ligging aan de rivier is fantastisch. Eigenaren zijn bijzonder gastvrij.

    Staat van het sanitair is niet top, maar hier gaan ze mee aan de slag.

    Het antwoord van het bedrijf

    Dankjewel, wij vinden het persoonlijk contact met onze gasten één van de leukste dingen van het hebben van een camping. Fijn dat jullie het ook een prachtige locatie vinden. De rivier met zijn platte rots strandjes is ook werkelijk heerlijk om een hele dag in te dobberen, te zwemmen of te kanoën, of er gewoon je stoeltje op neer te zetten om een boekje te lezen. Tijdens de piek in het hoogseizoen zijn er natuurlijk meer mensen. Maar ook dan zijn er plaatsen met veel rust. Bijvoorbeeld in de buurt van plaats 43 of de Safaritent ? Wil je er bij de reservering gewoon even om vragen? Eventueel een weekje eerder of later op vakantie gaan om die top-piek mis te lopen? Het weer is hier vanaf mei werkelijk al heerlijk. We staan te trappelen om met het sanitair te beginnen :-) Komen jullie kijken hoe het is geworden?

    Beoordelingen Standplaats + auto

    Prachtige plek direct aan de Lot

    Door drukte weinig rust

    Gecontroleerde beoordelingen
    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    6
Zoeken
Vanaf € 132,50 Vanaf € 220,00
Algemene informatie
Website van de camping

lieu dit bouyssac
46700 Mauroux
Occitanië
Telefoon : +33 (0)5 65 36 52 21