x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
8,9
De accommodaties
 
 
8,6
Regio
 
 
8,2
Hygiëne
 
 
9,1
Comfort
 
 
8,6
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
8,5
Receptie
 
 
8,8
Services
 
 
8,5
Animatie
 
 
7,5
Zwemplezier
 
 
7,4
x Een vraag stellen

6 rue du four
52130 LOUVEMONT
Great East
Telefoon : +33(0)6 84 97 93 31

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015
Zoeken
232 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 72 meningen 8,6
  • 18 meningen 8,49
  • 24 meningen 8,85
  • 91 meningen 8,75
  • 16 meningen 9,16
  • 5 meningen 8,55
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 66 meningen 8,98
  • 1 meningen 10
  • 151 meningen 8,54
  • 11 meningen 9,45
  • 10 / 10
    individueel Van 23/09/2018 tot 30/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Weer een geweldig verblijf"

    Hartelijke ontvangst door de eigenaren van de site Heerlijk rustige periode Gevoel van 'thuiskomen', want voor de tweede keer weer een blokhut gehuurd Blijft een geweldige omgeving en site

    Wifi kan iets beter ... zwak signaal. Vebeterpunt. Voor de rest geen klachten.... uitstekend verblijf gehad

    Beoordelingen Blokhut CONFORT+ 23m² - 2 slaapkamers - terras

    Rustig Schoon Mooie ligging

    Wifi is zwak, is verbeterpunt

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
  • 9 / 10
    senioren (echt)paar Van 08/09/2018 tot 15/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Een mooie plek midden inde natuur"

    Mooi terrein! Rustig gelegen! Aardige eigenaars!

    Het antwoord van het bedrijf

    un immense merci

    Beoordelingen Blokhut CONFORT+ 23m² - 2 slaapkamers - terras

    Een knus huisje met alles erop en eraan!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
  • 6,57 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 18/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "prima verblijf op ruim opgezette camping"

    ruime camping, groen, schone accommodatie, veel kleine kinderen, beekje op de camping met bevers is leuk!

    weinig te doen in de omgeving, geen eetgelegenheid op de camping of in de buurt, schoonmaakkosten erg hoog, receptie beperkt open.

    Het antwoord van het bedrijf

    bonsoir the reception is open between 10 to 12 h and 2 pm to 7 h30 pm minimum, we can't do any more ! cleaning expansive ! it's only the price to pay a lady's cleaning 2 hours in France.

    Beoordelingen Chalet CONFORT+ 35m² - 2 slaapkamers - terras

    ruim, groen en groot opgezet

    weinig faciliteiten, klein zwembad wat voor kleine kinderen niet te doen is.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    4
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
  • 7,71 / 10
    gezin met tiener(s) Van 18/08/2018 tot 25/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Nette en rustige camping"

    Rustige camping, ruime plaatsen. Fijn dat er een zwembadje is, maar deze is wel erg klein.

    Receptie pas vanaf 10 uur open. Bij tussentijdse vragen aan receptie, bleek deze bemand door twee dames, die niet goed bekend waren me de gang van zaken op de camping.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hi, Ik schijn u te hebben verwelkomd, wij begeleiden onze klanten altijd naar hun camping of naar hun verhuur, het lijkt mij dat we ons werk goed doen, We kunnen de receptie niet eerder openen en we openen deze elke avond tot 7 uur of 8 uur, wat kunnen we nog meer doen. volgend jaar gaan we weer een grote plas doen we weten dat het te klein is, 8 jaar geleden toen we het bouwden was het voldoende dat het vandaag niet meer groot genoeg is, dat weten we. we hopen dat je van je verblijf hebt genoten

    Beoordelingen Glamping Tent Lodge luxe Premium 61 m² - 2 slaapkamers

    Prima glamping tent, mooi interieur/ meubilair. Uitstekende bedden en een perfecte douche

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    6
  • 7,86 / 10
    senioren (echt)paar Van 13/08/2018 tot 24/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "fijn gekampeerd"

    Prima propriaitère

    Geluid van luchtmachtbasis

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    6
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    10
  • 8,67 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 21/08/2018 tot 23/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Tussenstop vanuit het zuiden "

    Rustige camping die wij gebruikt hebben als tussenstop vanuit het zuiden van Frankrijk naar België. Extra troef is het adventure park voor jong en oud.

    Beoordelingen Privilège Standplaats XL+ voertuig + tent/caravan of kampeerauto + elektriciteit

    Zeer proper sanitair !

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    8
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 10/08/2018 tot 17/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Alle verwachtingen ingevuld... Zelfs het weer zat mee!"

    Zéér vriendelijk onthaal door de immer opgewekte gastvrouw Corinne,rustig, mooie plaatsen, zéér net, zwembad klein maar heel fijn dus ideaal voor de kleinkinderen, vriendelijke begeleiding in het avonturenpark, iedere ochtend vers brood geleverd op de camping....

    Het antwoord van het bedrijf

    merci beaucoup mes amis Belges, c'est toujours un immense plaisir d'accueillir la belgique dans notre camping, au plaisir de vous revoir,

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
  • 8,57 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 05/08/2018 tot 15/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Prima camping in een mooie omgeving"

    Schoon sanitair Diversiteit in plekken (bij een riviertje, nabij speelplaatsen of lekker rustig op de heuvel) Leuk en veilig klimpark

    Actuele activiteitenagenda van de omgeving

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
  • 8,71 / 10
    jong stel Van 08/08/2018 tot 15/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Goede camping om tot rust te komen"

    Ruim opgezette camping waar je echt tot rust kunt komen en de hond welkom is. Corine is zeer vriendelijk.

    Geen winkel, maar dit werd gecompenseerd met een mobiele bakker die elke ochtend verse broodjes verkocht.

    Beoordelingen Privilège Standplaats XL+ voertuig + tent/caravan of kampeerauto + elektriciteit

    Mooie ruime plekken met veel schaduw. De camping is zeer ruim opgezet waardoor je veel privacy hebt op je plek.

    Plekken zijn soms erg schuin wat lastig kan zijn om je bed recht te krijgen of bijvoorbeeld je caravan.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    9
  • 6,57 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Louvemont"

    Goed onderhouden sanitair

    Beoordelingen

    Schoon toiletgebouw

    Veel schaduw op ons emplacement

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    5
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    6
    Receptie
     
     
    5