Beoordeling van Domaine Le Jardin du Marais

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Algemeen
 
 
8,6
Regio
 
 
9,4
Hygiëne
 
 
8,8
Comfort
 
 
8,4
Receptie
 
 
9,2
Services
 
 
9,5
Zwemplezier
 
 
8,7
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
9,2
x
x

Een vraag stellen

208, route de St-Gilles
85300 Le Perrier
Pays-de-la-Loire
Telefoon : +33(0)2 51 680 917

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken

21 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 13 meningen 8,9
  • 4 meningen 8,5
  • 4 meningen 9,8

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 2 meningen 9,46
  • 4 meningen 9,33
  • 8,29 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 09/08/2017 tot 21/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "bonnes vacances"

    Camping zeer schoon, vriendelijke eigenaren

    misschien een beetje meer keuze op het herstelniveau

    Beoordelingen kampeerplaats comfort XL >115m 1 tent + 1 voertuig

    ruim

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 7 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 25/08/2017 tot 31/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "belle region camping sympa pres de la mer"

    regio

    Beoordelingen kampeerplaats comfort XXL > 150m 1 tent + 1 voertuig + met elektriciteit 16A

    mooie ruime goed

    ras

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    7
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 19/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Excellent sejour "

    De rustige ... het welkom. Personeel en bazen erg vriendelijk .. Wij raden deze camping aan ... we zullen met plezier terugkomen

    Beoordelingen Chalet HIRONDELLE - 1 slaapkamer

    Comfortabel chalet ... schoon ... gewoon wat je nodig hebt voor een paar ...

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 12/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "vacances au calme"

    Alles was perfect, ik heb geen spijt van mijn verblijf thuis

    Niet genoeg keuze in de restauratie

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 21/08/2017 tot 26/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "bon sejour"

    Het zwembad, de omgeving en de regio

    De schoonmaak bij aankomst niet erg goed gedaan!

    Beoordelingen Chalet MOUETTE - 2 slaapkamers

    Er is een zuigkap in de keuken (triggering van de rookmelder)

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 9,29 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 12/08/2017 tot 19/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Bon séjour "

    Het zwembad, entertainment, vriendelijk personeel.

    Het antwoord van het bedrijf

    Nous vous remercions pour votre dépôt d'avis. Nous sommes ravis que vous ayez pu apprécier votre location et notre camping. Concernant le ménage il appartient à chaque client de faire le ménage, et à notre personnel de contrôler lors du passage pour l'état des lieux. N'hésitez pas même après votre arrivée à signaler tout problème afin de faire procéder aux rectifications nécessaires pour votre confort. Vous souhaitant une bonne rentrée, au plaisir de vous revoir.

    Beoordelingen Chalet MOUETTE - 2 slaapkamers

    Mooie woonruimte. Badkamer grootte OK. Comfortabele kamers.

    De netheid in de accommodatie bij aankomst was te wensen over, voor een 4 * hoor ik. Vuil achter de bank en sporen van kalksteen op de muren van de douche.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    9
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 6,43 / 10
    gezin met tiener(s) Van 25/05/2017 tot 27/05/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Convenable "

    kalm

    ongeopend 30 graden met glijbaan en kinderen die voor speeksel. Eigenaren te pietluttig over vertrektijden. Buiten het seizoen opstarten van / naar 11 uur en niet eerder Ms. eigenaar ... toen we aan andere regels die we respecteren zijn eerste ... Tenten lodges langs de weg. Prijs te duur in de supermarkt ... Geen gasfles bij aankomst ...

    Het antwoord van het bedrijf

    Madame LANGUILLE, Nous vous remercions pour votre retour qui nous permet d'ajuster plusieurs points. Le toboggan n'ouvre habituellement qu'en été ce qui est clairement indiqué sur notre site. Comme vous le signalez devant l'attente des enfants et ados et la chaleur j'ai demandé à l'équipe technique de faire le maximum pour l’ouvrir dès samedi ce qui a été le cas. Concernant le travail de l'équipe, l'employé chargé de la mise en place a effectivement fait un oubli que nous avons rectifié dès le signalement. Au sujet des horaires de départ, il faut bien des règles pour que le personnel puisse s’organiser et repréparer les locatifs tout en préservant la pause déjeuner dû à chacun. En effet, ce samedi, les clients ayant loué à la suite de votre séjour sont arrivés dès 9H le matin si vous aviez opté pour l'option départ tardive le mobil home n'aurait pas été reloué immédiatement ... Concernant les tarifs de l'épicerie nous ne pouvons vendre à perte conformément à la loi. Nous n’avons pas le débit des hypermarchés et nous ne pouvons pas pratiquer ces tarifs (quoique parfois nous sommes même moins cher sur certains produits !) Vous avez loué un Mobil-Home premier prix très bien placé comme vous l’indiquez. Votre remarque sur les tentes Lodge louées moins cher que nos « emplacements campings » avec 4 personnes nous interpelle d’autant que vous ne les avez pas testés. Par ailleurs, le plan est à disposition ainsi que notre priorité de les placer à proximité des sanitaires comme signalé sur notre site. Bien cordialement

    Beoordelingen Mobile home CAPUCINE SOLO 2 bedrooms

    zindelijkheid

    Magnaquerie op de vaat

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    6
    Receptie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    4
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    6
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar Van 03/09/2016 tot 10/09/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Exellent séjour"

    De vriendelijkheid van de eigenaren en hun beschikbaarheid. Ze hielp me vinden van een medische afspraak in het \"uur, terwijl de receptie officieel gesloten was!

    RAS

    Het antwoord van het bedrijf

    Nous vous remercions pour votre reconnaissance. Trouver des solutions pour vous faciliter la vie fait aussi partie de notre métier. En espérant vous revoir en pleine forme une autre fois

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10
  • 9,14 / 10
    gezin met tiener(s) Van 02/08/2016 tot 16/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Nos vacances 2016"

    Een perfect verblijf!

    Het antwoord van het bedrijf

    Nous sommes ravis que votre séjour et vos vacances vous aient plu et vous remercions pour votre avis. Vous n’êtes pas venus par hasard, et avez su profiter et apprécier l’orientation familiale et environnementale de notre domaine. Nous serons ravis de vous revoir prochainement.

    Beoordelingen Mobile-home MIMOSAS 2 bedrooms

    Comfort, rust en goede belichting.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Services
     
     
    10
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    8
  • 8,5 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 08/08/2016 tot 12/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "bon camping famillial"

    tranquillité dans le camping, agréable , personnels très gentils

    piscine un peu froid, pas trop animations le soir

    Het antwoord van het bedrijf

    Merci pour votre appréciation générale et votre avis favorable sur notre personnel. Vos commentaires soutiennent nos objectifs de qualité et de services. Pour la piscine, nous tentons de maintenir une température qui permette à tout le monde de profiter de l’espace aquatique. Cependant quelques incidents nous ont obligés à renouveler l’eau qui nécessite ensuite un peu de temps pour se réchauffer. Vous avez pu profiter de 2 animations en soirée sur 4 jours de séjour, d’autant que, comme vous le soulignez, nous sommes un « camping familial », qui suppose calme et tranquillité. Notre but n’est pas de proposer des activités tous les soirs car il faut aussi profiter des vacances en famille, comme vous avez pu le faire.

    Beoordelingen kampeerplaats comfort XL >115m 1 tent + 1 voertuig

    emplacement assez grands pour mettre une grande tente et 2 voitures

    prise prévu pour camping car, prévoir la prise adapté

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    7
    Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
     
     
    10