x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
7,9
De accommodaties
 
 
7,8
Regio
 
 
8,9
Hygiëne
 
 
7,8
Comfort
 
 
7,5
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
7,9
Receptie
 
 
8,2
Services
 
 
7,6
Animatie
 
 
7
Eetgelegenheid
 
 
7,3
Ecologie / Duurzame Ontwikkeling
 
 
7,7
x Een vraag stellen

3401 rue des combattants d'Afrique du Nord
83600 Fréjus
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Telefoon : +33(0)4 94 19 94 60

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
467 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 195 meningen 7,87
  • 97 meningen 7,49
  • 49 meningen 7,83
  • 76 meningen 8,25
  • 29 meningen 8,06
  • 12 meningen 8,08
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 111 meningen 8,13
  • 14 meningen 8,12
  • 300 meningen 7,73
  • 35 meningen 8,45
  • 8,4 / 10
    gezin met tiener(s) Van 03/09/2018 tot 17/09/2018
    Gecontroleerde beoordelingen

    Geen opmerking van de klant

    Beoordelingen Chalet CARAÏBE ECO 23m² (2 kamers)

    Fijne camping, we komen er al 35 jaar

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    7
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    9
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 5,62 / 10
    gezin met tiener(s) Van 07/08/2018 tot 18/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Overwegend Franse camping"

    De camping was overdag rustig, weinig verkeer, de gasten waren goed verdeeld over de camping. Vanaf 8 uur was er voldoende brood in het basic winkeltje. Van 10-19 uur was het zwembad open (glijbanen van 11-18 uur) met meerdere toezichthouders. Alle basic benodigdheden waren op de camping aanwezig (alleen de was wordt echt niet schoon en het speeltuintje is klein en ver van de standplaatsen verwijderd) en er was voldoende personeel aanwezig (hoewel ik ze naar Nederlanders niet altijd vriendelijk en toegankelijk vond)

    De camping vonden wij slecht onderhouden. Overal gescheurde muurtjes, onkruid en hoog gras. Bij het zwembad bladerde her en der de verf af. Hoewel er wel overal groene struiken en bomen gepland waren was er ook veel beton. Onze Thai accomodatie stond vlak tegen een hoge muur wat niet echt gezellig voelde. De camping aan de andere kant van de muur had er bamboe tegenaan geplaatst, wat veel aangenamer oogt. Bij de speelplaats voor de tieners met 2 badminton tafels, 2 voetbaldoelen en een basket had je het idee dat je op een verlaten parkeerplaats was. Beter onderhoud zou prettiger voelen.

    Beoordelingen Stacaravan THAIS CONFORT+ 31m² (3 kamers) +airconditioning +TV +vaatwasser

    De accomodatie heeft airconditioning wat erg prettig is in het warme klimaat. Hierdoor konden we 's nachts beter slapen. Er zijn geen stapelbedden maar allemaal lage bedden wat prettig was. Er is een kleine vaatwasser aanwezig. Als je hem meerdere keren aanzet kun je de vaat van 5 personen net wegdraaien. De veranda aan de accomodatie heeft een overkapping zodat je er goed kunt zitten en eten. Je kunt de auto bij de accomodatie parkeren, maar het zwembad, de receptie en de speelvelden zijn door de kleine omvang van de camping op loopafstand.

    De indeling is erg klein. Op een regenachtige dag loop je mekaar echt in de weg. De wc is piepklein en door een fors iemand lastig te gebruiken. Er is weinig opbergruimte, voornamelijk hangkasten, met in totaal maar 18 hangertjes. De keukenkastjes hebben maar 1 plank waardoor je veel op de grond onderin moet zetten. De televisie is alleen Franstalig. Het tweepersoonsbed had een keihard matras, bijna niet te doen. De accomodatie moet door de gebruikers zelf schoon gemaakt worden maar hiervoor heb je een bezem en 1 emmer sop. De schoonmaakkit die je bij de receptie op kon halen bleek afwezig.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    5
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    5
    Services
     
     
    6
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 29/07/2018 tot 16/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Top vakantie wel weinig Nederlanders en veel Fransen "

    Zwembad, standplaats, omgeving, zee

    Animatie voor kinderen alleen in Engels en Frans is moeilijk voor jonge kinderen ( was van te voren al wel bekend) Sanitair /schoonmaak

    Beoordelingen Basisprijs Comfortplaats (1 tent, caravan of camper / 1 auto / elektriciteit 6A)

    Mooie grote plaats met veel schaduw was super fijn

    Geen

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    5
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 6,6 / 10
    gezin met jonge kinderen
    Algemene beoordeling : "Fam. van Ballegooijen"

    Lekker zwembad, leuke animatie en overzichtelijke camping met jonge kinderen.

    Sanitair is slecht onderhouden, veel schimmels en in ons blok was na 3 dagen geen warm water meer. Alleen een bordje op de deur met de tekst 'Bedankt voor uw begrip'.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    3
    Comfort
     
     
    5
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    8
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    7
  • 5,67 / 10
    gezin met tiener(s) Van 21/07/2018 tot 28/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Viel tegen voor een flowercamping. "

    Vriendelijke mensen aan receptie.

    Grootste minpunt voor ons: Wij vonden de camping niet gezellig. De hekken en hoge muren rondom het zwembad zijn lelijk en geven geen leuke/gezellige uitstraling. Er is een terrasje aanwezig, maar ook daar ik ontbrak het wat ons betreft aan gezelligheid. Wij zijn meer gewend van een flowercamping.

    Beoordelingen Chalet CARAÏBE ECO 23m² (2 kamers)

    Accommodatie was schoon en voldoende ruim voor 3 personen. Ik zou er niet met 5 personen in willen verblijven.

    De douche is erg klein.

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    4
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animatie
     
     
    5
  • 7,8 / 10
    gezin met tiener(s) Van 11/07/2018 tot 25/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Leuke nette camping"

    Rustig gelegen, niet ver van de zee. Centrale ligging voor uitstapjes

    Geen noemenswaardige minpunten

    Beoordelingen Chalet CAMEL ECO 21m² (2 kamers)

    Schoonen rustig gelegen. Ondanks het kleine oppervlak een ruime badkamer en bedden die lang en breed genoeg zijn.

    Weinig stopcontacten en erg klein als je met 4 man binnen moet leven. Gelukkig hadden wij stralend weer!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    7
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    9
  • 6 / 10
    gezin met tiener(s) Van 15/07/2018 tot 25/07/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Beoordeling"

    Prima verblijf in mobile home

    Te weinig te beleven voor jongeren(disco oid)

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    6
    Accommodatie
     
     
    6
    Regio
     
     
    7
    Hygiëne
     
     
    6
    Comfort
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Services
     
     
    5
    Animatie
     
     
    5
    Eetgelegenheid
     
     
    5
  • 7,9 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Aangenaam"

    Mooie omgeving, leuke en grote plaatsen, zowel zon als schaduw op plek.

    2 wc's waren buiten gebruik bij aankomst. Wel snel gemaakt

    Beoordelingen

    Je word vlot geholpen bij aankomst. Personeel is vriendelijk. Er is een winkeltje en zwembad met glijbanen . Tevens een overdekt bad. En er is voor kinderen vokdoebde animatie

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Animatie
     
     
    8
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 8,38 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "fijne camping"

    mooi gelegen en niet ver van zee en winkels

    Beoordelingen

    waar wij stonden waren ruime plaatsen en voorzien van eigen waterkraan

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Services
     
     
    8
  • 7,89 / 10
    senioren (echt)paar
    Algemene beoordeling : "Goed"

    Het was schoon en een pretige camping

    Beetje gedateerd maar wel functioneel

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Comfort
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Services
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    8