Beoordeling van Flower Camping le Fort Espagnol

x

Gedetailleerde beoordeling van de camping

Regio
 
 
9
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
7,4
Receptie
 
 
8,3
Animatie
 
 
7,1
Zwemplezier
 
 
8,2
Eetgelegenheid
 
 
6,8
x
x

Een vraag stellen

Route du Fort Espagnol
56950 CRACH
Brittany
Telefoon : +33 (0)2 97 55 14 88

Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015
Zoeken

166 Beoordelingen van deze camping

Beoordelingen filteren per accommodatie

Beoordelingen filteren per verblijfstype

  • 87 meningen 7,85
  • 29 meningen 7,88
  • 13 meningen 7,71
  • 22 meningen 8,1
  • 8 meningen 8,46
  • 4 meningen 7,98

Beoordelingen filteren per verblijfsperiode

  • 6 meningen 8,67
  • 3 meningen 7,38
  • 7,5 / 10
    gezin met tiener(s) Van 12/07/2017 tot 16/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Leuke nette camping"

    Zwembad met glijbanen

    Wegen slecht veel gaten

    Het antwoord van het bedrijf

    Hello Rob, We are glad that you had a good stay with us. We are close between 12:30 am and 2:30 pm but concerning the arrivals, they are from 3:00 pm (it's notifiedin the agreement that you signed). Have a good day, see you soon !

    Beoordelingen Basisprijs Comfortplaats (1 tent, caravan of camper / 1 auto / elektriciteit 10A)

    Nette schone wc en douche

    Wegen en bij aankomst bleek de receptie gesloten waardoor we 1,5 uur moesten wachten voordat we de camping op konden

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 7,8 / 10
    gezin met tiener(s) Van 23/07/2016 tot 06/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Fijne camping"

    ligging omgeving mooi zwembad

    interieur wat verouderd, alles kraakt

    Beoordelingen Stacaravan HIBISCUS - 2 kamers

    ondanks dicht op elkaar, toch voldoende privacy

    verouderd interieur stacaravan

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    6
  • 8,17 / 10
    gezin met tiener(s) Van 30/07/2016 tot 14/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "Echte Franse gezinscamping"

    zwemgelegnheid

    Sanitair niet altijd schoon

    Beoordelingen Basisprijs Comfortplaats (1 tent, caravan of camper / 1 auto / elektriciteit 10A)

    ruime plek met voldoende schaduw

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Animatie
     
     
    5
    Zwemplezier
     
     
    9
    Eetgelegenheid
     
     
    8
  • 6,67 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 09/07/2016 tot 16/07/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "aangename camping"

    c camping

    Beoordelingen Stacaravan HIBISCUS - 2 kamers

    camping geeft voldoende ruimte aan de huurders

    geen

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    6
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    7
    Animatie
     
     
    7
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    6
  • 7,67 / 10
    senioren (echt)paar Van 11/06/2016 tot 18/06/2016
    Gecontroleerde beoordelingen

    Algemene beoordeling : "top"

    de sfeer

    geen winkel

    Beoordelingen Stacaravan HIBISCUS - 2 kamers

    zeer netjes goed ingericht

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Animatie
     
     
    3
    Zwemplezier
     
     
    7
    Eetgelegenheid
     
     
    6
  • 5,83 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Familiale fac"

    Niets bijzonders

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour Roger, nous vous remercions d'avoir partagé votre expérience avec nous. Nous sommes désolé que notre camping n'ai pas été à la hauteur de vos attentes. toute l'équipe vous remercie d'avoir donné une si bonne note à l’accueille que nous vous avons apporté au sein de notre camping. Nous vous souhaitons une belle et agréable journée

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    7
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    4
    Receptie
     
     
    9
    Animatie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    4
    Eetgelegenheid
     
     
    5
  • 10 / 10
    senioren (echt)paar

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "sejour"

    overdekt zwembad

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour Peroz22, Toute l'équipe se joint à moi pour vous remercier d'avoir pris le temps de partager votre expérience avec nous. Nous sommes enchantés de lire que votre séjour vous a tenu ses promesses. Nous vous remercions une fois de plus de votre chaleureux commentaire et serons ravis de vous accueillir de nouveau dans un proche avenir. Toute l'équipe vous souhaite une belle et agréable journée

    Beoordelingen

    het overdekte terras, de stacaravan is ruim

    het beddengoed een beetje moeilijk als je meerdere nachten slaapt

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 7,75 / 10
    senioren (echt)paar

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "Ce que je pense du camping. "

    De site zelf. De schoonheid van het buitenzwembad. De receptie .. De stacaravan. Beschikbaarheid van medewerkers

    De te snelle sluiting van het buitenzwembad. Toegang tot het binnenzwembad, geen helling om in het water te komen, in het water komen als u een verminderde mobiliteit bent, is bijna onmogelijk als u alleen bent. Zelfs toegang tot de ingang is niet verenigbaar met een rolstoel, waardoor de vloer wordt gelaten, waardoor een goede wandeling onmogelijk is om in rolstoelen te komen. De staat van de gangen is volledig depressief. Het gebrek aan verlichting in dezelfde gangen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci beaucoup pour cet agréable commentaire. Nous sommes très contents de savoir que vous avez passé un agréable séjour parmi nous et ne manquerons pas de partager vos impressions avec toute l’équipe. Il est vrai que nous fermons la piscine ver le 15 septembre comme indiqué sur notre site et que cette année nous n'avons pas prolongé car les conditions climatiques n'étaient pas bonnes à ces dates. Nous prenons bonne note de votre remarque au sujet de notre piscine couverte, cela ne nous avait jamais encore été remonté. Cela va nous permettre de nous améliorer . Ce fut un plaisir d’avoir pu contribuer au bon déroulement de vos vacances et espérons que vous choisirez de revenir passer des agréables moments au camping .

    Bekijk het fotoalbum

    Beoordelingen

    Alle.

    Er waren maar twee dekens.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    5
  • 7,67 / 10
    senioren (echt)paar Van 16/09/2017 tot 23/09/2017
    Gecontroleerde beoordelingen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "camping bien placé pour les visites"

    de camping is goed geplaatst. hoeft niet veel mijl te doen om leuke dingen te zien rond wat interessant is.

    de hoofdweg in zeer slechte conditie. chalet 221 veroudering. De ramen worden niet erg schoon. toilet zodra de telescoop opgewekt is het niet erg gastvrij. wanneer je de foto ziet is c mooi na op plaats c is er iets anders. Het is beter om in een stacaravan in deze camping te zijn.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Merci pour le temps que vous avez consacré au partage de votre expérience. Nous sommes heureux que la situation de notre camping ai put combler vos attentes afin de visiter notre magnifique région et que nos emplacements et notre accueille aient été à la hauteur de vos attentes. Nous avons pris bonne note de votre remarque au sujet de votre chalet. Pour la saison 2017 nous les avions rénové et avions beaucoup baisser les prix dans le but de les démonter pour la saison 2018. Cette année à la place vous pourrez trouver de beau Mobil homes neufs. Nous espérons de vous accueillir de nouveau pour que vous voyiez par vous-même ces nouvelles locations. Toute l'équipe vous souhaite une belle et agréable journée

    Beoordelingen Chalet ALLAMANDA Eco 28m² - 2 kamers + terras

    locatie niet op elkaar van de ruimte. en dat is heel goed.

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    7
    Receptie
     
     
    8
  • 6 / 10
    gezin met jonge kinderen

    Beoorderling automatish vertaald in Nederlands vanaf de oorspronkelijke taal Frans

    Algemene beoordeling : "haute saison donc cher..."

    de regio

    voor deze prijs de (bijna 900 €), we konden zorgen voor meer klanten, hebben gratis wifi / tele etc ...

    Het antwoord van het bedrijf

    Chère anonyme bonjour, Nous sommes désolé de ne pas avoir su répondre à vos attentes. Nous nous étonnons de votre retour par rapport à notre accueille car toute notre équipe fait son maximum afin de répondre aux attentes de notre clientèle et surtout au vu des autre commentaires postés. Il est vrai que comme stipulé sur notre site et précisé à la réservation, il y a des options a payer sur place si vous ne les aviez pas pris en amont. Peut être n'avez vous pas lut notre site où les documents envoyés pour valider votre réservation? Toute l'équipe vous souhaite une très belle et agréable journée

    Gedetailleerde beoordeling

    Bekijk de details
    Regio
     
     
    8
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    5
    Receptie
     
     
    6
    Zwemplezier
     
     
    5