x Gedetailleerde beoordeling van de camping
Algemeen
 
 
9,4
De accommodaties
 
 
9,2
Regio
 
 
9,4
Hygiëne
 
 
9,4
Prijs- / kwaliteitverhouding
 
 
9,1
Receptie
 
 
9,7
Zwemplezier
 
 
9,2
x Een vraag stellen

TAXO D’AVALL Rue Raimond Udalgar
66700 ARGELES SUR MER
Occitanië
Telefoon : +33 (0)4 68 81 00 17

Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016 Camping2Be Winner 2015 Camping2Be Winner 2014
Zoeken
100 Beoordelingen van deze camping
Beoordelingen filteren per accommodatie
Beoordelingen filteren per verblijfstype
  • 45 meningen 9,23
  • 28 meningen 9,47
  • 10 meningen 9,36
  • 10 meningen 9,72
  • 4 meningen 9,31
  • 2 meningen 9,5
Beoordelingen filteren per verblijfsperiode
  • 5 meningen 9,54
  • 95 meningen 9,36
  • 10 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 30/07/2018 tot 16/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Zeer mooie, schone camping"

    Zeer vriendelijke mensen, sanitair was altijd schoon, prima douches. Al met al is het een hele mooie camping. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op deze camping.

    Geen.

    Het antwoord van het bedrijf

    Wij danken u en wensen u een goed begin. Evelyne, Nicolas en het hele kampeerteam "le Texas"

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 9 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 14/07/2018 tot 04/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Gezellige en rustige camping"

    Een vrij goedkope camping in dit gebied. Het ligt net buiten de drukte, maar door de verbinding met het treintje ( kaarten bij het verblijf inbegrepen) zit je zo in het centrum en op de stranden. Bij de receptie spreken ze ook Engels. Bij het restaurantje op de camping kan je voor heel weinig geld, goed eten. In het zwembad kunnen de kinderen zich prima vermaken. De caravans staan in de schaduw onder de bomen

    Het zwembad is in het hoogseizoen iets te klein voor het aantal gasten.

    Het antwoord van het bedrijf

    Hallo, we danken u voor uw mening en uw opmerkingen. We wensen je een goed herstel. Het kampeerteam "Le Texas"

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 22/07/2017 tot 05/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Perfect holiday"

    Our first time at a camping, and we liked it.

    None

    Beoordelingen Stacaravan 2 slaapkamers Gamme Famille + (25 - 30m²) - TV + terras

    The accommodatiom was ok, only THE beds were not so fine.

    None

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    8
    Zwemplezier
     
     
    6
  • 8,5 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 22/07/2017 tot 05/08/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Fijne camping met jonge kinderen"

    Vriendelijk personeel, heel behulpzaam. Rustige camping waar, gezien de omvang, veel wordt georganiseerd voor kinderen als volwassenen. Overzichtelijk zwembad.

    Niet al het personeel spreekt engels,

    Beoordelingen Stacaravan 2 slaapkamers Gamme Confort + (25 m²)

    Goede prijs kwaliteit verhouding

    Aanslag in de douchekabine

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9
  • 10 / 10
    gezin met jonge kinderen Van 15/07/2017 tot 29/07/2017
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super vakantie gehad"

    Fijn kleinschalig, super vriendelijk, prachtige nieuwe stacaravan en alles super schoon. Wij zijn er nu voor de 3e keer geweest!

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 8,33 / 10
    jong stel Van 31/07/2016 tot 18/08/2016
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Vakantie 2016 "

    Ligging + Zwembad + Vriendelijk personeel + Warme douche

    Betalen voor wifi + Gezamenlijke wasbakken in het sanitaire gedeelte

    Beoordelingen Standplaats + tent

    Veel schaduw + auto kon op de plaats

    /

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    8
    Accommodatie
     
     
    8
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    8
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 10 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 05/08/2018 tot 16/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super camping"

    Personnels a votre écoute et sympas camping familiale calme et propre pizza très bonnes et les gaufres miam on reviendra avec plaisir

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Nous vous remercions pour vos commentaires et nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre séjour dans notre établissement. Au plaisir de vous accueillir à nouveau pour vos prochaines vacances. Bonne journée et bonne reprise. Toute l'équipe du Camping le Texas

    Beoordelingen standplaats tent of caravan

    Emplacement correct et propre

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    10
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 9,86 / 10
    en famille avec enfant(s) Van 04/08/2018 tot 11/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Super"

    Le camping en général est super avec un super accueil.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, Nous vous remercions pour votre avis et nous sommes ravis que vous ayez apprécié vos vacances parmi nous. Bonne journée et bonne reprise. Toute l'équipe du Camping le Texas

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    10
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    10
  • 9,29 / 10
    en famille avec adolescent(s) Van 29/07/2018 tot 14/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "le bonheur absolu"

    super séjour avec le beau temps et la mer à proximité et le transport gratuit pour ce rendre dans le village. Grande surface à proximité. Camping familiale de très bonne qualité, de propreté et d'accueil.

    selon la période de l'année, il faut un temps d'adaptation aux fortes chaleurs.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, nous vous remercions pour votre avis et vos commentaires. Effectivement nous avons eu un été particulièrement chaud cette année, le temps est plus clément depuis quelques jours. Bonne journée et Bonne reprise à toute la famille. Evelyne, Nicolas et toute l'équipe du Camping Le Texas

    Beoordelingen standplaats tent of caravan

    emplacement calme et bien ombragée pour la région avec le soleil

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    10
    Accommodatie
     
     
    10
    Regio
     
     
    8
    Hygiëne
     
     
    10
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    10
    Zwemplezier
     
     
    8
  • 9 / 10
    en famille avec adolescent(s) Van 01/08/2018 tot 13/08/2018
    Gecontroleerde beoordelingen
    Algemene beoordeling : "Tres tres bien"

    Camping familial calme , le petit train, la propreté des sanitaires, l'accueil.

    L idéal serait une fermeture de piscine à 20h.

    Het antwoord van het bedrijf

    Bonjour, nous vous remercions pour votre avis et vos commentaires. Effectivement la piscine ouvre de 10 H à 19 H afin de maintenir une eau de bonne qualité. Bonne journée et Bonne reprise à toute la famille. Evelyne, Nicolas et toute l'équipe du Camping Le Texas

    Beoordelingen standplaats tent of caravan

    La grande taille et l'ombre .

    Gedetailleerde beoordeling
    Bekijk de details
    Algemeen
     
     
    9
    Accommodatie
     
     
    9
    Regio
     
     
    9
    Hygiëne
     
     
    9
    Prijs- / kwaliteitverhouding
     
     
    9
    Receptie
     
     
    9
    Zwemplezier
     
     
    9